Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 22.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Voit olla altis keskustelemaan materiaalisista omistuksistasi ja näet aiheessa uusia puolia. Mieti, oletko tehnyt kaikkesi, jotta oma energiankäyttösi tai kierrätyksesi tulee kuntoon! Jos teet ostoksia, kyseeseen voi tulla erikoinen tavara. Merkurius leijonassa laittaa lisää potkua sanailuun ja peleihin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Älä unohda Marsia, joka on merkissäsi vielä reilun kuukauden, sillä sen myötä hoidat asiat tehokkaammin ja samalla rasitat itseäsi normaalia vähemmän. Mars liittyy lihasvoimaan. Merkissäsi on muutenkin ruuhkaa, ja se tarkoittaa sitä, että saat yllättäviltäkin tahoilta vastakaikua pyrkimyksillesi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Näinä aikoina on asioita, jotka pysyvät taustalla, ehkä tahallaan piilotettuna tai sitten joku pyrkii päämääriinsä juuri panttaamalla tietoa muilta. On siis syytä olla tarkkana, ettet menetä mitään mahdollisuuksia syyttä tai sorru itse pimittämiseen. Näyttää siltä, että viestintävälineiden käyttö voimistuu!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla voi olla edessäsi täsmennyksiä sen suhteen, miten toimit yhteisön tai verkoston kanssa. Pahimmassa tapauksessa poistat tahoja tai henkilöitä somessa, jos pidät niitä turhina nykyiseen elämäntilanteeseesi nähden. Näet hyvin aineellisen etusi ja monesti toimit sen mukaan. Tarve kaunistautua nostaa päätään!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuljet vakaasti ja määrätietoisesti kohti tavoitteitasi, mutta niihin voi tulla uudelleenarviointia ja ehkä suurempikin suunnan viiraus parin viikon sisällä. Juuri tänään kyse voi olla ennen kaikkea suosiosta ja sen mittaamisesta, ja sehän on useimmille leijonille tärkeää. Venus pitää rakkauselämäsi kulissien takana!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kaikella kaukaisella, kuten ulkomailla tai oman maan kaukana sijaitsevilla paikoilla on nyt merkitystä enemmän kuin aikoihin, ja suhteesi tai tunnesiteesi johonkin paikkakuntaan nähden voi heittää häränpyllyä. Nämä pohdinnat voivat ääritapauksessa johtaa paikkakunnan vaihtoon. Rakas ystävä on lähellä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Talousasioiden sektorisi on jonkinmoisen planeettavyöryn alla, joten voisi olettaa, että pohdintaa riittää suhteessa omistuksiin, sijoituksiin ja säästämiseen. Ei ole mahdotonta, että laadit uuden säästämisohjelman. Ajatuksesi saavat enemmän lennokasta pontta, mikä voi näkyä keskusteluissa muiden kanssa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tuntuuko sinusta, että joku yrittää vaikuttaa omilla tarpeillaan tai vaativuudellaan käyttäytymiseesi? Vai yrittääkö hän muuttaa omaa suuntaasi tai itse tekee äkkikäännöksen? Joka tapauksessa toisten kanssa tehdyissä suunnitelmissa saattaa tapahtua muutoksia, joten on hyvä varautua kaikkeen.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Merkurius ja Jupiter tukevat sinua, joten saat normaalia parempaa vastakaikua itseilmaisuusi, ja kirjalliset työt sekä yhteydet ulkomaille sujuvat hyvin. Arjessasi riittää sitä vastoin pähkäilyä näinä aikoina, ja olisi ihme, jos et saa muutettua arkeasi jouhevammaksi ja tehokkaammaksi. Kolmiodraamaako piisaa?

Kauris (21.12.-19.1.)

Tapetille tulevat sellaiset aiheet, joissa täytyy vaalia salaisuutta tai pitää tietyt seikat omana tietonaan. Voit joutua myös paneutumaan yksityiskohtaisiin raha-asioihin, olivat ne sitten omiasi tai eivät. Myös lähiviikkoina raha-asioissa riittää tekemistä. Sinulle tarjoutuu tilaisuus nauttia erikoisesta elämyksestä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Lukuisat planeetat painottavat kodin asioita ja keskittymistä perheeseen ja sukuun, kenties myös sukujuuriin. Saat siis tehtyä paljon asioita lähellä, kodin piirissä tai aivan lähiseudulla, ja niissä voi ilmetä myös vaihtelua ja äkkinäisiä käänteitä. Varo kärjistämästä asioita toisten kanssa nyt ja seuraavalla viikolla!

Kalat (19.2.-19.3.)

Voit kokea tavallista suurempaa tarvetta konkreettiseen tekemiseen, kuten käsitöiden tekemiseen tai muuhun näpräämiseen. Koska Venuskin on luovuutta korostavalla sektorilla, voisit saada itsestäsi irti uusia ulottuvuuksia luovuuden suhteen. Venus voi saada myös ulkoisen olemuksesi hehkumaan!

X