päivähoroskooppi jousimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 23.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Planeetat vaikuttavat usuttavan sinua voimakkaasti tavoitteellisuuteen, mikä voi merkitä sitä, että joulunajasta huolimatta mielesi on vahvasti kiinni asioissa, joita haluat saavuttaa. Uusikuu voi tuoda lisäksi uuden tavoitteen entisten rinnalle. Suhteessasi todennäköisesti tarkastellaan, missä yhdessä mennään.

Härkä (20.4.-20.5.)

Useat planeetat viittaavat nyt siihen suuntaan, että pyrkimyksesi saada arvostusta ovat ennätyksellisen korkealla. Ehkä saatkin sitä arvokkaiden ja perinteikkäiden tilaisuuksien muodossa. Samalla saatat kurkottaa jonnekin todella kauas, ja ehkä halu tehdä isompiakin siirtoja muualla on esillä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Iso osa planeetoista sijaitsee näinä päivinä maallisessa kauriin merkissä. Sinun kohdallasi maalliset pohdinnat pysyvyydestä, omaisuudesta tai rahojen riittävyydestä voivat olla ensisijaisesti tapetilla. Työpaikalla saattaa nousta kysymyksiä, jotka liittyvät ihmisten sijoittumiseen eri tehtäviin ja rooleihin.

Rapu (21.6.-22.7.)

Sääntöjä näyttäisi riittävän yhteisen tekemisen puitteissa ja sen organisoinnissa. Harvinaisen paljon on kiinni nimenomaan siitä, miten hyvin ihmiset tekevät töitä yhteisen hyvän eteen. Saavutuksia arvostetaan tänä jouluna poikkeuksellisen paljon, mutta perinteet ovat myös kunniassaan, joten panosta niihin!

Leijona (23.7.-22.8.)

Vapaa-aika tai muu leppoisa oleminen voi jäädä poikkeuksellisen vähälle, sillä näyttää siltä, että työt puskevat päälle tai ylimääräisiä tehtäviä kasautuu entisten lisäksi. On jopa mahdollista, että stressaat asioista enemmän ja pyrit täydellisyyteen. Yritä välttää liikaa stressiä, sillä se heijastuu helpommin terveyteesi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Planeetat tukevat pyrkimyksiäsi ilmaista itseäsi monipuolisesti, avoimesti tai vahvasti, mikä voi toimia arjessasi tai jonkun esiintymistilaisuuden yhteydessä. Itsetuntosi vaikuttaisi olevan kertakaikkisen erinomaisessa kunnossa! Tyylisi voi herättää mielenkiintoa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinun kohdallasi iso kasa planeetoista sijaitsee paikassa, jossa ne painottavat kotia ja perhettä, joten sillä saralla pitäisi olla monenlaista meneillään. Jokin pyrkimys toteuttaa perinnettä voi mennä kaiken edelle, mutta liika vänkääminen voi myös tuottaa riitaa. Kodin lämpimään tunnelmaan kannattaa panostaa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla on koko ajan meneillään vaihe, jolloin saat enemmän irti sanoista. Kirjoittaminen sujuu siis poikkeuksellisen hyvin, ja sen pitäisi kannustaa mahdollisten raporttien tekoon työpaikalla. Voit myös saada uudenlaisen otteen ja hyödyn sosiaalisesta mediasta. Yhteys on mahdollista palauttaa erääseen ihmiseen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Aurinko, kuu, Merkurius ja Venus sijaitsevat kauriissa, ja ilmapiiri on sitä kautta jotenkin normaalia tiukempi tai perinteisempi kaikilla merkeillä. Tasaisuus leimaa näitä päiviä kohdallasi, joten et välttämättä pääse ihan joka paikkaan, mihin liikkuvana merkkinä haluaisit. Nauti sen sijaan makuelämyksestä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Koska merkissäsi on niin paljon planeettoja tällä hetkellä, voit olla harvinaisen sinut omien arvojesi, taipumustesi, kykyjesi tai päämääriesi kanssa. Ehkä sinulla on myös tunne, että kuljet kohti jotakin uutta tietä tai tavoitetta, mikä voi ajoittain tuntua hyvinkin väljältä. Sinulla voi olla houkutus ylittää itsesi jossain asiassa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Luvassa voi olla tunnelmaltaan erikoisia päiviä, kun maaelementin merkissä kauriissa sijaitsevat planeetat tuntuvat maaduttavan omaa ilmaelementin merkkiäsi. Samalla voit kokea jotakin sellaista, joka muistuttaa eristäytymistä kaikkein vauhdikkaimmista touhotuksista. Olisi ihan hyvä löytää zen-olotila!

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat painottavat näinä päivinä laajempia näkemyksiäsi, joissa saattaa näkyä erityistä vauhdikkuutta. Ehkä havahdut asioihin, jotka ylittävät kapeat rajat tai jopa valtioiden väliset rajat, ja pystyt ymmärtämään kärsimystä kaukana. Pitäisikö vielä nähdä jotkin suuret, perinteikkäät joulumarkkinat?

X