Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 24.12.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Tähtitaivaan poikkeuksellinen joululahja on radikaali ja kumouksellinen irrottautuminen kaikesta ulkopuolisesta säätelystä ja määräysvallasta. Ihmiskunta on tänä jouluna heräämässä vaatimaan oikeutta omille ratkaisuilleen, sananvapaudelleen ja omaan terveyteen liittyville päätöksilleen.

Oinas

Isoja tehoja sisältävä Saturnus osuu hyvässä kulmassa intoa puhkuvaan merkkiisi ja yrittää kaikin keinoin tuupata sinua jollekin uudelle uralle elämässäsi. Sinun ei tarvitse muuta kuin laittaa aidosti innostava projekti käyntiin ja loppu kolahtelee paikoilleen uskomattoman helposti.

Härkä

Uranus herättää sinussa uinuvan vapaustaistelijan pukemaan sotisovan yllesi tulevien viikkojen ajaksi. Tähänastiset velvollisuudet alkavat olla menneen talven lumia ja uusi menestyksellinen reitti odottaa kulkijaansa heti, kun päästät irti hankalilta tai raskailta tuntuvista rutiineista.

Kaksonen

Saturnuksen kolmio merkkiisi asettaa sinut hienoon asemaan tässä suuressa muutosten vyöryssä. Pystyt vähällä vaivalla saamaan elämäsi kokonaan uudenlaiseen ja huomattavasti aiempaa parempaan vaiheeseen vain keskittymällä muutaman viikon ajan ainoastaan sellaiseen tekemiseen, joka aidosti vetää sinua puoleensa.

Rapu

Saturnuksen kvinkunssi merkkiisi haastaa sinua vaihtamaan tekemisesi suuntaa ja laatua jollain ratkaisevasti aiemmasta poikkeavalla tavalla. Tiedät kyllä itse, millä tavalla elämä olisi paljon nykyistä mielekkäämpää, mutta asian esille ottaminen pelottaa. Nyt olisi kuitenkin juuri se paras aika nostaa kissa pöydälle. Uusi elämäsi on taatusti riskin arvoinen.

Leijona

Saturnuksen ja Uranuksen kriittinen kulma merkkiisi vaatii sinua vapauttamaan itsesi raskaaksi tai muuten epäkiitollisiksi muodostuneista velvoitteista tai rajoituksista. Edessäsi on odottamassa monia uusia ja yllättävän upeita mahdollisuuksia, jotka avautuvat vain täysin vapaalle ja riippumattomalle Leijonalle.

Neitsyt

Olet pulmallisen tilanteen edessä, sillä Saturnuksen kulminaatio nostaa eteesi uskomattoman houkuttelevia uusia vaihtoehtoja, jotka avautuvat vain täydellisesti luottamalla siihen uuteen mahdollisuuteen, joka edellyttää aikaisemmista rutiineista ja tottumuksista vapautumista alitajuisesta pelostasi huolimatta.

Vaaka

Saturnus puskee kolmioasemasta kovan ja menestyksekkään vauhdin kaikille uusille konkreettisille hankkeillesi lähiviikkojen aikana. Nyt on aika tarttua härkää sarvista ja luottaa omiin uusiin ideoihisi aivan satasella. Tavanomaisuus ei ole nyt sinun juttusi. Jotain paljon upeampaa ja poikkeavampaa on nyt näköpiirissä.

Skorpioni

Saturnus ja Uranus ovat molemmat haastavassa asemassa merkkiisi ja suorastaan pakottavat sinut tekemään ratkaisevia muutoksia konkreettisessa elämässäsi. Päästäessäsi irti vanhasta ja tarttuessasi uusiin mahdollisuuksiin, joudut monien syytösten kohteeksi, mutta se on pieni hinta vapaudesta ja uudesta menestyksellisestä suunnasta.

Jousimies

Saturnuksen sekstiili merkkiisi tuo tullessaan myös Uranuksen vapauttavat energiat ja siksi olet nyt matkalla aivan uudenlaiseen seikkailuun ja uudenlaisiin onnistumisiin lähiviikkojen aikana. Nyt on uskallettava irrottautua turvallisesta kotisatamasta ja suunnattava kokka kohti mielessäsi kirkkaana siintävää päämäärää.

Kauris

Jotain aivan huikeaa on tapahtumassa elämässäsi kuin sattuman kaupalla ja ilman mitään erillistä yrittämistä. Asioita alkaa loksahdella paikoilleen sitä vauhdikkaammin, mitä rennommalla otteella päästelet menemään. Kekseliäisyytesi on aivan huippulukemissa ja löydät nopeasti oikean ratkaisun vaikeampiinkin solmukohtiin, joita väkisinkin nousee eteen, kun vauhti kiihtyy.

Vesimies

Osallistut maailman uudistamiseen yhdessä vaativimmista merkeistä Saturnuksen vaikuttaessa merkissäsi. Paine omien uusien ratkaisujen tekemiseen on tavallista kovempi. Mikään pikkusäätö ei nyt auta. Jotain jämerämpää on löydyttävä. Jotain, joka vapauttaa sinut aiemmista taakoista.

Kalat

Muutoksen tuulet puhaltavat hurjalla voimalla pidemmän aikaa ja tällä hetkellä on menossa yksi tärkeimmistä h-hetkistä myös sinun osaltasi. Planeetat osuvat hyvässä kulmassa merkkiisi ja nyt on loistava tilaisuus käyttää intuitiotasi hurjan tehokkaasti hyväksesi. Uskalla heittäytyä mukaan tavallisista poikkeaviin mahdollisuuksiin.

X