Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 24.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Uusia, laaja-alaisempia ajatuksia saattaa virrata mieleesi tiuhempaan tahtiin, ja katseesi voi suuntautua aika lailla tuntemattomiin sfääreihin. Ylimääristä näkyvyyttä on monilla oinailla riittämiin, joten pidä puhtaat jauhot pussissa! Esiintuloa viikon, parin sisällä on myös odotettavissa. Onko aika istahtaa hyvän ravintolan pöytään?

Härkä (20.4.-20.5.)

Kurkistaminen sisimpääsi, jonkun toisen sisimpään, elämän mysteereihin tai apua tarvitsevien tilanteeseen jatkuu kohdallasi, mutta merkillesi ominaiset maalliseen hyvinvointiin liittyvät teemat ovat nyt myös mukana. Sinun on mahdollista kokea jotain, joka saa kehosi hyrisemään tai sydämesi pamppailemaan!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Laajat ulottuvuudet voivat olla menestymisesi ydin juuri näinä aikoina, joten katso kauemmas niin maantieteellisesti kuin verkostoissakin, mitä hyödyllisiä yhteyksiä sieltä löytyy! Ajattele ennakkoluulottomasti ja hyväksy tietty epävarmuus. Nautinto voi vaatia salaisuutta tai salaperäisen tyyssijan.

Rapu (21.6.-22.7.)

Päämäärätietoinen linjasi jatkuu ja, kuten viime kuukausina, marssit suoraselkäisempänä kohti tavoitettasi mahdollisesti esilläolon tai suosion saattelemana. Jupiter hyödyttää vielä laajentumista eri alueille ammatillisesti parin kuukauden ajan. Juuri näinä päivinä voit kokea lämpimiä tunteita yhteisössä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Planeetat patistavat sinua yhä tutustumaan uusiin maisemiin joko työmatkailun kautta tai vapaa-ajalla. Se on myös tärkeää, sillä turhaudut, jos joudut jäämään neljän seinän sisälle. Poikkeuksellinen reissu tai ideologia voi osua kohdallesi näinä viikkoina. Naishenkilökö vaikuttaa nyt uraasi?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Päässäsi voi muotoutua varsin suureellisia ideoita raha-asioihin liittyen, ja se on jokseenkin epätyypillistä varovaiselle merkillesi. Nyt saatat olla kallellaan luksustavaran ostoonkin! Joidenkin kohdalla ylimääräistä rahantuloa on odotettavissa parin viikon sisällä. Hyödy erinomaisista tunneplaneetoista!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kannattaa hyötyä meneillään olevista, eteenpäin vievistä planeetoista, joiden myötä nopeus, selkeä rytmi ja suoruus ovat vahvuutesi. Älä murehdi menneitä virheitäsi tai muuta mikä on jäänyt taakse. On kuitenkin mahdollista, että toinen taho puskee päälle jossain asiassa. Talousasia kiinnostaa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tunnetko saavasi työhösi uusia, elämää helpottavia aspekteja? Esimerkiksi parempien välineiden tai lisätilan muodossa. Näitä voi ilmetä myös lähiviikkojen aikana. Vai koetko saavasi terveysasian paremmin hoitoon? Monenlaista on ilmassa tunteiden ja huolenpidon tasolla, kun tunneplaneetat ovat merkkiäsi vastapäätä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tulinen planeettakolmikko oinaan merkissä edesauttaa sinua toimimaan sinua aidosti kiinnostavien asioiden eteen. Planeetat näyttävät painottavan etenkin vapaa-aikaa ja hauskanpitoa, mutta kepeyttä voi tuoda myös työelämään vaikkapa tilannehuumorin muodossa. Voisiko tunnetta sytyttää leipomuksilla?

Kauris (21.12.-19.1.)

Aurinko, Merkurius ja Jupiter osuvat dynaamisesti merkkiisi vielä lähiviikkojen ajan ja siksi ne painottavat myös vastakkainasetteluja. Otat tavallista selkeämmin kantaa asioihin ja terävä tyylisi saattaa yllättää. Tahto saada aikaan on voimakkaassa kasvussa, kun Mars siirtyy merkkiäsi vastapäätä parin päivän sisällä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tietotaidon kehittäminen on näinä viikkoina monen vesimiehen huulilla tai sitten olet jo alkanut kurssittaa itseäsi vauhdikkaasti. Jokin nopearytminen ja ideologiaa sisältävä opiskelu voisi sopia sinulle ja kielen opiskelukin voi tuntua kutkuttavalta. Tällä hetkellä tunnet turvallisuutta kodinomaisissa oloissa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Rahan tai taloudellisen vaurauden tarve saattaa olla suurempi kuin tavallisesti ja on mahdollista, että reagoit siihen impulsiivisesti hankkimalla lisää tarpeellista tai tarpeetonta tavaraa. Yritä pikemmin ruokkia tyytymättömyyden tunnetta muulla tavalla, ehkä aineettomalla kehon nautintoa lisäävällä tavalla.

X