Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 24.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Planeetat kaksosissa pitävät sinun mielesi liikkeessä, ja olet sanavalmis ja muutenkin valmis älyllisiin haasteisiin. Tulevan syksyn parhaat ideat syntyvät todennäköisesti näinä päivinä tai parin viikon sisällä. Merkkiisi kuuluva pioneerimäisyys voi tuoda mukanaan hurjiakin ideoita, mutta tänään keskityt pysyvyyteen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuu merkissäsi saa keholliset tuntemuksesi ja aistillisuutesi heräämään, joten toivottavasti et joudu viettämään päivääsi kuivissa toimistotehtävissä. Kiirehdi kuitenkin luontoon heti kun on mahdollista! Melko tasaista aikaa pitäisi olla luvassa, ja haluat vaalia puutarhaa, pihaa tai omaa kasvimaatasi.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jonkinasteinen vetäytyminen houkuttaa näinä päivinä, vaikka useimmat planeetat pomputtavatkin sinua menemään ja touhuamaan näinä aikoina. Kunpa löytäisit oman pikku keitaasi, jossa voisit viettää aika ajoin vaikkapa herkutteluhetkiä. Romantiikan kaipuusi on nousussa ja kohteitakin näkyy löytyvän!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jotain uutta voi ilmetä verkostossa, ja kyse voi olla henkilövaihdoksesta tai yllättävästä poissaolosta. Tietotekniikka saattaa olla jossain määrin päivän teema, joko sinulla tai työympäristössä. Nyt ja lähiviikkoina on oikea aika uppoutua rakastamaasi menneisyyteen ja selailla valokuvia.

Leijona (23.7.-22.8.)

Päämääriisi voi syntyä aukkoja, joista uusia ideoita pääsee virtaamaan sisään. Verkostossasi tai ryhmässäsi tapahtuva muutos voi myös vaikuttaa virkistävästi ja laajentavasti. Jokin erityinen uusi ajatus voi jäädä pitkäksi aikaa mieleesi. Ystävien tapaaminen antaa paljon, joten kahdenkeskisyys voi jäädä vähemmälle.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tunne toista paikkakuntaa kohtaan voi kasvaa tai ylipäätään muuttua, ja siihen voi vaikuttaa yksittäinen tapahtuma. Muutoksen henkeä voi olla tässä suhteessa havaittavissa myös ympäristössäsi. Tähtäät korkealle näinä aikoina ja sinulla on jopa henkeä ”syteen tai saveen”, jonka avulla ponnistat!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Talousasia voi olla vaakalaudalla tai siihen tulee yllättävä käänne, mutta kyseessä on todennäköisesti nopeasti ohimenevä asia. Nousukiitosi näyttää lupaavalta, oli sitten kyseessä asema yhteisössä tai nouseminen lentokoneella tai muulla välineellä poikkeukselliselle matkalle!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kahdenvälisissä suhteissa ja neuvotteluissa on asioita, joita on vaikea ennakoida tai sitten aihe heittää häränpyllyä. Yritä parhaasi mukaan luovia muutenkin, sillä jokin salaperäisyyden verkosto tai mystinen aihe liittyy elämääsi jotenkin. Nyt ja lähiviikkoina voi paljastua kaikenlaista. Vaali suhdetta mystiikalla!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Arkiseen aherrukseen tulee poikkeuksia, katkoksia tai uusia tapoja suorittaa tehtäviä. Tietotekniikasta voisi nyt olla apua jossain määrin ja voit löytääkin sopivan soveltamistavan. Terveysteknologiakin saattaa kiinnostaa. Kanssakäymiseen tulee lisää vipinää ja voihan romanssikin syttyä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulta vaaditaan todennäköisesti paljon panostusta työhön lähiviikkojen sisällä, mutta voihan työ liittyä myös vapaa-ajan harrastuksiin tai pakollisiin siivouksiin. Juuri nyt näyttäisi siltä, että pääset kokemaan ainakin hetken jotain hauskaa tai viihdyttävää, jotain mitä et tavallisesti koe. Kyseessä voi olla ihastuminen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Perhepiirissä saattaa olla jotain, mikä vaatii paljon keskittymistä tai läsnäoloa. Kodin asiat ovat ehkä tapetilla siksi, että sinne on hankittava jotain uutta tai yhtä hyvin voi olla, että vapaudut jostain kotielämään liittyvästä taakasta. Merkuriuksen ja Venuksen loistava asema pitää yllä upeaa vapaa-ajan henkeä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Toivottavasti hoidat koko ajan materiaalisia asioita kuntoon, sillä planeetat antavat harvoin samanlaista motivaatiota tai kannustusta näihin asioihin. Tätä jatkuu vielä parisen viikkoa. Nyt olisi hyvä kiinnittää huomiota kotiisi ja kutsua vaikka ihmisiä sinne. Viihdyt enemmän omassa pesässäsi kuin matkalla.

X