Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 25.9.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Kuun yhtymä koko kolmen koplalle antaa myrskyvaroituksen koko viikonlopulle. Toisten asioihin ja mielipiteisiin ei nyt ole isosti puuttumista, ja omat jutut kannattaa nekin esittää joustavalla tavalla omasta totuudesta silti tinkimättä.

Oinas

Jos tänään kohtaat selviä, negatiivisella tavalla tunnepitoisia reaktioita työelämääsi liittyvissä asioissa,  pidä silti tiukasti kiinni omasta näkemyksestäsi. Vain sinä itse voit päättää tulevaisuudestasi.

Härkä

Olet mukana jossakin suuremmassa, mahdollisesti sosiaalisessa suunnitelmassa, johon liittyen pystyt tänään määrittelemään oman osuutesi tarkasti ja määrätietoisesti. Luota tuntemuksiisi.

Kaksonen

Yllättäviä hankaluuksia on tiedossa sellaisen projektin tiimoilta, johon olet viime aikoina kohdistanut paljon energiaasi. Älä silti luovuta, sillä vaikeudet ainoastaan opastavat tekemään tiettyjä muutoksia suunnitelmiisi, jonka jälkeen kaikki menee jälleen hienosti.

Rapu

Joudut tänään katsomaan silmästä silmään asioita ja ihmisiä, joiden tiedät tekevän elämästäsi vaikeaa odotuksillaan ja vaatimuksillaan. Olisikohan jo aika ottaa elämä omiin käsiisi ja tehdä loppu sinua rasittavista vaateista?

Leijona

Joku asia, johon olet viime aikoina sitoutunut, näyttää menevän loistavasti eteenpäin, mutta varaudu ikäviin ja odottamattomiin yllätyksiin, jotka eivät missään nimessä tarkoita kyseisen suunnitelman kaatumista, vaan tiettyjen korjausten välttämättömyyttä.

Neitsyt

Olet tänään loistavassa tilanteessa viedäksesi onnistuneesti eteenpäin jotakin työelämäsi uudistumiseen liittyvää muutosta tai parannusta. Oivallukset syntyvät sekunnissa ja jo seuraavassa asiaa pitäisi pystyä viemään eteenpäin.

Vaaka

Päivän mittaan saattaa joku työelämääsi liittyvä asia hermostuttaa sinua ja muuttua hyvin hankalaksi. Kohtaat siinä tilanteessa itse asettamiasi vaatimuksia, jotka ovat liian suuria toteutuakseen. Mikä estää sinua tyytymästä siihen mitä saat aikaan luonnollisesti, liikaa yrittämättä.

Skorpioni

Nyt on oikea hetki tehdä joku merkittävä sitoutuminen päivän tai parin mittaiseen juttuun, joka liittyy joko työelämään tai harrastuksiisi. Muista, että vain itse voit antaa itsellesi luvan tai kieltää jotain itseltäsi. Kumpaa nyt haluat tehdä?

Jousimies

Tulet saamaan tämän päivän aikana vahvan varmistuksen jostakin hiljattain tekemästäsi ja työelämääsi tai harrastukseesi liittyvästä ratkaisusta. Kohtaamasi kannustus on merkki siitä, että suuntasi on oikea, ainakin toistaiseksi.

Kauris

Saat tänään päähäsi selkeän kuvan siitä, mihin suuntaan elämäsi on menossa ja siksi kaikki tänään eteesi tulevat ratkaisut on tehtävä välittömästi ja mahdollisimman itsenäisesti.

Vesimies

Lähiaikoina tekemäsi ja työelämään liittyvä päätös kaipaa juuri tänään jotain selvää tarkennusta. Mieti tarkasti, mihin suuntaan haluat elämääsi viedä, sillä tänään tekemilläsi päätöksillä on tavallista paremmat lähtökohdat.

Kalat

Tänään on erinomainen päivä lyödä lukkoon eräs jo muutaman päivän vireillä ollut työelämääsi tai harrastuksiisi liittyvä suunnitelma. Ole valmis toimimaan vikkelästi, sillä muuten tilaisuus menee ohi niin että heilahtaa.

X