Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 26.5.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Vieläkin kuu on leijonassa tuomassa potkua sinunkin menoihisi ja, totta kai, myös ylväyttä ja ylpeyttä aina kun niikseen tulee. Energianlaatusi on näinä viikkoina sen sorttista, että voit olla helposti ryhmäjohtaja tai muutoin antaa uskoa työtovereihin tai harrastuskavereihin. Onko tulossa yllätysvisiitti, ehkä?

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla on varmaankin meneillään monenlaista, ollut jo pidempään ja lisää tulee. Jos kaipaat näkyvyyttä vaikkapa ammattisi puolesta, voi sitä olla näköpiirissä näinä päivinä, koko loppukuun ajan. Myös luuranko kaapissa voi tulla näkyviin. Kodin asioissa on ehkä tilan raivaamista tai vapautumista.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Saat todennäköisesti olla tyytyväinen siihen, että uutta sujuvuutta on tullut mukaan kuvaan. Kaikki merkit viittaavat siihen, että pystyt korjaamaan aiemmatkin virheesi tai hoitamaan asiat, jotka eivät ole liikahtaneet eteenpäin. Pidä silti vielä asiat niin, että pystyt peruuttamaan silloin kun se on tarpeellista.

Rapu (21.6.-22.7.)

Nämä päivät ovat hyvin kaksijakoisia, sillä yhtäältä olet varsin suuntautunut yläilmoihin, ideoiden maailmaan ja visioihin sekä hyvin abstrakteihin teemoihin. Toisaalta on myös todennäköisesti kiire tarttua selkeisiin teemoihin konkreettisten asioiden parissa. Venuksen värähtelyissä on mukana sopivasti virikettä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Lähdet mielelläsi valloittamaan jotain, mikä korostaa persoonaasi, kohottaa asemaasi tai edistää vaikkapa rahatilannettasi. Sinullahan on auringon hallitsemana merkkinä kosminen etuoikeus olla esillä tai keskipisteenä. Voimakas tahtotilasi voi myös aiheuttaa vastakkainasettelua. Oletkohan ihastunut salaisesti?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Mielessäsi saattaa käydä asioita, joiden kanssa täytyy sumplia salamyhkäisempiä toimintatapoja. Kyse saattaa olla aiheesta, joka vaatii hienovaraisuutta tai varovaista lähestymistä. Norsu posliinikaupassa -fiilis voi olla ajoittain läsnä. Planeetat härässä tukevat kiistattomasti nousuasi tai matkailua.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt on ehkä tähdättävä uusiin asioihin tai aiheisiin, sillä työympäristö tai vapaa-aika edellyttävät sitä. Voit olla erityisen positiivisella mielellä ryhmässäsi ja saatat jopa löytää uuden innostavan ryhmän näinä päivinä. Ehkä liikut muutoin paikassa, jossa on paljon ihmisiä tai näyttävyyttä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Käytä hyväksesi vääntövoimaa, jota on näinä päivinä tarjolla kovien planeettakulmien myötä. Saat helpommin itsestäsi irti vaikka mitä, jota voit jopa ihmetellä jälkeenpäin. Yritä ymmärtää toista tahoa, joka saattaa edustaa hyvin erilaista näkökantaa jossain asiassa. Hyödyllinen kontakti voi olla matkan päässä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Suhteet muiden kanssa tai yhteistyö on tullut taas tapetille uudella tavalla tai innostavammin kuin viime aikoina. Eräs elämänalue, jossa koet näinä aikoina parannuksia voi olla terveys, joko niin, että panostat terveellisiin elämäntapoihin tai kokemalla parannusta vaikkapa rentoutumisen avulla. Työ ei näyttäisi rasittavan liikaa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Tänään kyse voi olla salaisuudesta, sen pitämistä tai sen paljastumisesta. Tunnepuolella on monimutkaisia värähtelyjä, jotka voivat pitää sinut tai jonkun muun, työtoverin tai läheisen epäilevänä. Ratkaisu raha-asiassa saattaa olla impulsiivinen, mutta ehkä se on tehtävä. Joku rationalisoi tunnetta!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Näinä päivinä saatat kokea monenlaista intensiivistä kanssakäymistä, todennäköisesti ihmisten kanssa, joilla on enemmän voimaa tai sananvaltaa kuin sinulla. Parhaimmillaan opit heiltä paljon asioita, joita voit itsekin käyttää. Olisiko aika alkaa harrastamaan jotain, joka tuo enemmän hikeä pintaan?

Kalat (19.2.-19.3.)

Toivottavasti osaat tarttua tähdellisiin asioihin, kuten korjauksiin ja parantamisiin, sillä nyt saat enemmän tehtyä tällaista. Kykenet myös näkemään omat puutteesi jossain työasiassa tai muussa toiminnassa, ja sen myötä voit tehdä niille jotain. Realismia löytyy monella tapaa ja olet järjen ääni!

X