Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 26.6.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Vietämme ainutlaatuista Valon Kesää 2020 kaikkialla maapallolla. Anna siis valosi loistaa ja ole valmis osallistumaan koko maapallon laajuiseen valomeditaatioon viikonlopun molempina päivinä.

Oinas

Joku hyvin hankala väärinkäsitys saattaa sotkea tämän päivän lukujärjestyksen, mutta älä anna moisen pikku seikan sotkea koko elämääsi. Muuta suosiolla lukujärjestystä paremmin olosuhteita vastaavaksi.

Härkä

Hoida ihmeessä jokainen mieltäsi askarruttava asia kuntoon heti kun sellainen juolahtaa mieleesi. Osaat nyt esittää asiasi niin vastustamattomalla tavalla että viesti menee varmasti perille.

Kaksonen

Ota tämä päivä ihan rauhallisesti, sillä tunteesi ja ajatuksesi sekoittuvat helposti keskenään etkä tahdo saada sanottavaasi perille ymmärrettävässä muodossa. Ellet pysty olemaan hiljaa niin puhu edes rauhallisesti.

Rapu

Tänään on ilmassa yllätyksen makua, sillä joku haluaa palkita sinut rehellisistä ja yhteistä päämääräänne tukeneista ajatuksistasi ja sanoistasi. Ota kiitollisuus vastaan epäröimättä ja turvallisin mielin.

Leijona

Elämäsi paletti saattaa mennä hetkellisesti sekaisin tunteiden ja ajatusten seikkaillessa ihan omilla suunnillaan. Osaathan nauraa itsellesi myös yhdessä muiden kanssa.

Neitsyt

Tunnemaailmasi on hyvässä tasapainossa mielesi kanssa, ja seurasi on tänään tavallista kysytympää. Anna siis jutun luistaa ja aja epäröimättä omaa etuasi asiassa kuin asiassa. Kukaan muu ei sitä tee.

Vaaka

Huomaat muilla olevan hauskaa keskenään, mutta et tahdo saada heidän ideastaan kiinni. Tahattomia sammakoita luiskahtaa helposti huuliltasi, joten koeta pysytellä ulkopuolella.

Skorpioni

Tämä on hyvä päivä kaikille aivotoimintaa vaativille tehtäville. Etenkin aamupäivällä olet hyvin terävällä ja oivaltavalla tuulella. Jos mieleesi siis juolahtaa joku loistava idea, niin ei muuta kuin toteuttamaan tukka putkella.

Jousimies

Jos tänään heräät väärällä jalalla, niin se vain kuuluu päivän energiaan eikä sitä kannata sen enempää murehtia, sillä iltaan mennessä saavutat jälleen tasapainosi ja kaikki näyttää paljon paremmalta.

Kauris

Sanasta miestä ja sarvista härkää on päivän tunnuslauseesi. Et pelkää mitään etkä ketään vaan pystyt sanomaan epäröimättä oman mielipiteesi. Vaikka tällainen käyttäytyminen herättää pientä närää niin lopputulos on varmasti positiivinen.

Vesimies

Jos tänään ajatus sotkeentuu ajoittain oikein kunnolla, niin kysymyksessä on selvä ristiriita sisimpien tunteittesi ja muille antamasi vaikutelman välillä. Joudut siis hiukan määrittelemään suuntaasi ennen kuin ajatus jälleen kirkastuu.

Kalat

Joku puuttuu tekemisiisi ikävältä tuntuvalla tavalla, mutta voit kääntää tilanteen voitoksesi kysymällä vilpittömästi mitä hän tekisi sinun asemassasi. Siihen hän nimittäin ei pysty asettumaan.

X