Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 26.8.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on vielä tulimerkissä, leijonassa, ja antaa sopivasti tulta tekemisiisi, välittyen innokkuutena, rohkeutena ja uteliaisuutena elämän ilmiöitä ja muita ihmisiä kohtaan. Liikkumisen tarve on yhä voimakas ja se voi tarkoittaa kehon ja mielen liikettä. Uutta virtaa tulee yhteydenpitoon, ja vaatimukset kasvavat!

Härkä (20.4.-20.5.)

Merkuriuksen asema muuttuu kannaltasi sellaiseksi, että sanallisuus ei enää liity niinkään esilläoloon vaan työntekoon perusteita tai yksityiskohtia myöten. Seuraavat pari viikkoa kaivelet enemmän asioita ja olet kriittisempi myös itseäsi kohtaan. Kotiasioiden ja työn välillä voi olla hankausta!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viime viikkoja harmonisempi jakso on alkamassa ja voit huomata monien riidan aiheiden haihtuneen tai haluat ainakin sovitella enemmän. Ehkä olet saanut pitkään rasittaneen kotiasian kuntoon, ja sitä ei tarvitse miettiä ainakaan vähään aikaan. Voit parantaa yhteyttä kumppaniisi keskustelulla!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kaikenlainen nautiskelu voi olla enemmän kuin ajankohtaista, ja saatat paneutua keholliseen nautintoon vaikkapa hieronnan tai ihanan ravintola-aterian myötä. Myös ostamisen tarve on mukana kuvassa, ja nyt olisi aika ehkä vihdoin hankkia se katselemasi luomus! Rakkaudenkin täytyy tuntua!

Leijona (23.7.-22.8.)

Mars on kaksosten merkissä vielä pari kuukautta ja sen energia kohdistuu sinuun enimmäkseen siten, että olet valmiimpi ryhmätyöskentelyyn ja toimimaan tiimin osana, ilman että sinut pitäisi nostaa ylimääräiselle jalustalle. Jalustalle saatat kyllä päästä ihan suosion ja valovoimaisuuden myötä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Auringon ja Marsin keskinäinen kulma taivaalla on voimakas ja vaikuttaa muutamaan merkkiin erityisesti, sinä kuulut niihin. Päivät voivat siten olla hyvin hektisiä, ja toimintatarmosi huipussaan ilman, että edes koet olevasi rasittunut! Tunnepuolen vibat vievät sinut helposti sfääreihin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Merkurius tulee merkkiisi useaksi viikoksi ja elävöittää ajatteluasi. Sinulla on mainio tilaisuus näyttää kaikenlainen älyllinen osaamisesi ja saa jopa briljeerata väittelytilanteissa tai keskusteluissa. Yhteisöissä on mielenkiintoista, jopa dramaattista, ja tunteet ovat elinvoimaisia puolin ja toisin.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt ja lähiviikkoina mietit toden teolla asioita, jotka ovat paljastuneet tai ovat muuten salaisia tai vaiettuja, ja voi olla, että ajaudut pitkiin psykologisiin pohdintoihin omasta tai toisen sielunelämästä. Sinun on ehkä syytä lisätä varovaisuuttasi siinä, mitä sanot ja kenelle. Tunneplaneetat ovat haasteelliset!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jokin viime aikoina hermostuttanut asia väistyy ainakin toistaiseksi tai sitten se on jo suurimmaksi osaksi taputeltu. Mars pitää huomiosi fyysisyydessä ja voit edetä liikuntaharrastuksessasi. Joku ehkä kannustaa sinua lähtemään liikkeelle, myös yhteistyöhankkeeseen tai yhteiselle reissulle. Reissulla koettu tunne on vahva!

Kauris (21.12.-19.1.)

Perustyönteko vie aikaasi paljon nyt ja lähiviikkoina, mutta ehkä olet jo kaivannutkin sitä, rehtiä, rutiininomaisempaa työntekoa. Kaikenlainen kuntoutus toimii mitä parhaiten, joten kuntokuuri olisi paikallaan! Liikunnallisuus ja terveyden parantaminen voivat liittyä muutenkin toisiinsa enemmän kuin yleensä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Lisää piristysruisketta on luvassa Merkuriuksen harmonisen aseman myötä. Avarrat maailmankuvaasi nyt ja lähiviikkoina ja yllättävä matkakin saattaa olla kuvassa mukana. Puhelut ja yhteydenpito voivat suuntautua kauemmas, jopa ulkomaille. Kuu ja Venus merkkiäsi vastapäätä nostavat välillä karvat pystyyn!

Kalat (19.2.-19.3.)

Nyt voi olla paljon vaiheita yhteistyösuhteissa, joissa muut yrittävät saada otetta sinuun tai pitää sinut tietyssä ruodussa. Sinun täytyy ehkä sovitella käytöstäsi erilaisiin ihmisiin, joiden maailmankuva on haastava omaasi nähden. Kodissasi todennäköisesti riittää tehtävää, joten pura energiaa sinne!

X