Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 27.3.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Viikonloppuna Venus paukuttaa kolmiota Plutolle ja Jupiterille. Näin tehdessään se herättää aivan hurjaa vetovoimaa jotakin ihmistä, asiaa tai ideaa kohtaan. Etene siis massiivisella rakkauden voimalla kohti uutta ja upeaa elämää kokonaan uudenlaisessa maailmassa. Mikään ei ole ennallaan, miksi Sinä yrittäisit olla.

Oinas

Saatat kokea jonkun henkilön varjostavan elämääsi ja estävän sinua tekemästä siitä itsesi näköistä. Nyt on aika tehdä tarvittavat korjaukset heikolla pohjalla oleviin ihmissuhteisiin ja huolehtia siitä, että pääset elämään omaa elämääsi.

Härkä

Koet tänään voimakkaita rakkaudentunteita jotakin ihmistä kohtaan. Pue tunteesi sanoiksi tai ilmaise ne jollain muulla ymmärrettävällä tavalla, sillä rakkauden tunteen ilmaiseminen on aina merkki siitä, että olet todella elossa ja kunnioitat itseäsi.

Kaksonen

Elämässä on tänään tavallisesta poikkeavaa hehkua. Toteuta joku tähän päivään liittyvä haaveesi ja uskalla nauttia elämästäsi hiukan enemmän. Se kannattaa varmasti, sillä juuri tällaisista ilon pisaroista kasvaa rakkauden valtameri.

Rapu

Tänään on syytä unohtaa muiden sinulle asettamat odotukset ja tehdä jotain tavallisesta poikkeavaa, mistä itse tunnet nauttivasi. Sinua rakastetaan juuri niin paljon kuin rakastat itse itseäsi. Kokeile ja hämmästy vetovoimasi kasvua.

Leijona

Elämä tarjoaa sinulle jotain ihanaa elämystä tämän päivän kuluessa. Löysää siis rajojasi ja valmistaudu pieneen irtiottoon pelkoa tuntematta. Ellet anna itsellesi mahdollisuutta uuteen ihastumiseen, ei rakkautesikaan voi uudistua, vaan pysähtyy paikoilleen ja kuihtuu pois.

Neitsyt

Voimakkaat rakkaudentunteet kuljettavat sinua myrskytuulen lailla kohti sitä oikeaa. Älä epäile tunteittesi viestiä. Anna oikukkaan tuulen kuljettaa sinua syvimmästä onnen tunteesta pimeimpään epätoivoon, sillä jos jompikumpi puuttuu, puuttuu myös rakkaus.

Vaaka

Tähän päivään kätkeytyy mahdollisuus päästä toteuttamaan joku pitkäaikainen haave rakkauselämässäsi. Uskalla siis ottaa se ratkaiseva ensimmäinen askel, jota ilman todellinen rakkaus ei koskaan saavu luoksesi. Tämä päivä on yksi askel eteenpäin, jos niin haluat.

Skorpioni

Uskalla tänään muuttaa vakiintunutta elämänrytmiä ja rohkaise mielesi vastaamaan myönteisesti elämän tarjoamaan kutsuun pienestä romanttisesta vaihtelusta. Sellaista ei koskaan tarjota turhaan. Elämä uudistuu joka päivä. Uudistutko sinä?

Jousimies

Mitähän nyt on tapahtumassa? Outo tunne vaatii sinua toteuttamaan jotain mielessäsi pyörinyttä haavetta tai ideaa. Tänään on kaikin puolin suotuisa päivä nauttia elämän tarjoamista iloisista yllätyksistä, jotka tulevat seuraamaan ideasi toteuttamista. Luota siis itseesi.

Kauris

Ilmassa väreilevä eroottinen lataus ja voimakkaat tunteesi synnyttävät valtavan poltteen sinun ja rakastamasi henkilön välille. Älä jätä kertomatta tunteistasi, vaikka tietäisit, ettei toinen koe sinua samalla tavalla. Kertominen vapauttaa sinut epätietoisuudesta ja antaa tunteellesi oikeutuksen.

Vesimies

Saatat tänään tuntea voimakasta tyytymättömyyttä jotain läheistä ihmistä kohtaan. Mieti, miten hän mahdollisesti estää sinua elämästä omaa elämääsi. Rakkaus voi elää vain vapaudessa ja rehellisyydessä. Tyytymättömyys toista kohtaan on aina merkki oman elämäsi elämättä jättämisestä.

Kalat

Tänään on loistava päivä lähteä toteuttamaan omia juttujasi ja nauttimaan elämän tarjoamista, ehkä kokonaan uusista herkuista. Myös rakkauselämä on hyvässä uusiutumisvaiheessa, mutta uudistuminen edellyttää selviä, omiin näkemyksiisi perustuvia päätöksiä.

X