Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 27.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Mars-planeetta on tullut merkkiisi pariksi kuukaudeksi, ja se merkitsee tulta ja tappuraa ja sitä, että energiasi näkyy ja kuuluu siellä missä liikutkin. Mielessäsi voi olla ekstraseikkailullisuutta, johon kuuluu jopa riskinottoa! Edellisen kuun puolelta esillä ollut talousasia pitää jalkasi maan päällä ja konkretiassa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Ajattelun planeetta Merkurius on merkissäsi jonkin aikaa ja tällä hetkellä sen vaikutus on syventävä, siksi voit herkästi lähteä puimaan aihetta, josta muut siirtyvät jo eteenpäin. Voit oivaltaa asian, joka auttaa sinua eteenpäin. Kiinnostus kulissien takaisiin asioihin on poikkeuksellisen voimakas!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla riittää energiaa moneen asiaan, ja innostut varsinkin silloin, jos kyseessä on laaja-alainen, eteenpäin vievä toiminta useampien ihmisten kanssa. On myös seikkoja, jotka jarruttavat tahtiasi, joten liikut ääripäissä. Ehkä et ole valmistellut hankettasi vielä riittävästi ja joudut odottamaan.

Rapu (21.6.-22.7.)

Oletko havainnut parin päivän aikana uutta ärhäkkyyttä, joka voi ilmetä tavallista voimakkaampina tunnetiloina ja sisäisinä ristiriitoina? Sinulla on todennäköisesti huomattavasti enemmän taistelutahtoa lähteä soitellen sotaan, mutta lopputuloksesta ei ole takeita. Omistamisenhalu iskee suhteeseen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Nyt näyttäisi olevan tilanne, jolloin työasiaan täytyy panostaa huolella, ehkä myös siksi, että viime päivinä kaikki ei ole mennyt aikataulujen mukaan. Ylimääräiset haasteet työssä eivät ole hetkessä ohi, vaan vielä ensi viikollakin on pähkinöitä purtavaksi. Kutkuttavat seikkailut tuntuvat odottavan joka kulman takana!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Monia neitsyitä askarruttavat raha-asiat enemmän kuin pitkiin aikoihin ja saatat olla valmis suureen päätökseen. Kaikenlaista asioiden yhteen sovittelua on luvassa näinä päivinä, ja erilaiset kyvyt muodostavat kokonaisuuden. Suhteissa on mutkikkaita vaiheita, ja voihan kolmiodraamaakin olla luvassa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tiliasiaa riittää omasta takaa tai sitten neuvojasi pyydetään pankki-, laina- tai vakuutusasioissa. Pääset joka tapauksessa asian ytimeen, ja siksi voit ratkaista pitkäaikaisen taloudellisen haasteen näinä päivinä. Ainutlaatuinen Mars-planeetan tykitys ihmissuhdesektorillasi voi saada vaikka mitä tapahtumaan!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla voi olla nyt vastassasi ihmisiä, jotka huolehtivat hyvin taloudestaan tai materiaalisesta turvallisuudestaan, ja erilaisuus korostuu jollain tavalla sinun ja heidän välillä. Ylemmyyden ja alemmuuden tunteet voivat iskeä tajuntaan aika ajoin, mutta enimmäkseen tyydyt vaatimattomaan rooliin.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Arjen paino tuntuu selvemmin kuin viime päivinä. Ehkä kyse on siitä, että jotain on saatettava loppuun ennen viikonlopun viettoa. Hyvin tarkkaakin paneutumista asioihin voi olla luvassa, jopa syvää asian tutkimista. Planeetat ovat koko kuukauden ajan lisänneet vetoa vapaudesta nauttimiseen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Asumiseen, kotiin, perheeseen, lähiyhteisöön ja juuriin liittyvällä sektorillasi olevat planeetat työntävät sinua eteenpäin näissä asioissa, ja monenlaisia variaatioita on olemassa. Päivätyöhön liittyvät pyrkimykset tai yhteiskunnallinen eteneminen eivät sen sijaan ole kovinkaan paljon esillä. Vaali kärsivällisyyttä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Näinä aikoina voi ilmetä poikkeuksellisen paljon mahdollisuuksia yhteistoimintaan lähipiirissä tai lyhyen matkan päässä. Pientä matkaa voi tullakin eri välineillä ja siihen voi liittyä tavaroiden kuskaamista. Työssä oppiminen tapahtuu parhaiten dynaamisessa ympäristössä, eivätkä rutiinit nyt kiinnosta.

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulla voi olla pidempikestoinen vaihe, jolloin on järjestettävä mappeja, arkistoja tai papereita, tai löydettävä niitä joistain kätköistä. Jotain voi myös ilmaantua eteesi yllättäen, ja se voi olla positiivinen tai valaiseva kokemus. Huomiosi on ehkä vaivihkaa siirtynyt tavaran hamuamiseen, ja se korvaa tunnetta!

X