Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 27.7.

27.7.2018 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVPhotos

Kaksi voimaplaneettaa on törmäyskurssilla täysikuun hetkellä eli tänään. Energian ja aggressioiden hallinta on kovalla koetuksella ja kaikista kahinoista kannattaa pysytellä mahdollisimman kaukana. Tärkeää on myös pitäytyä tarkasti oman energiasi ja tunnelmasi ohjauksessa valintoja tehdessäsi.

Oinas

Kosminen voima ja sen tehokas suuntaus ovat nyt käytössäsi ja voit halutessasi saada aikaan todella huikeita saavutuksia. Tätä energiaa täytyy uskaltaa käyttää ennakkoluulottomasti myös sinua kiehtovien päätösten tekemiseen. Tulokset hämmästyttävät sinut ja ystäväsi.

Härkä

Tänään sinulla on astrologisten energiatekijöiden tehokkain voima käytössäsi, mutta toimiakseen se vaatii tarkkaakin tarkempaa keskittämistä. Ota siis päivän jokainen hetki omaan hallintaasi ja päätä täysin itsekkäästi, mihin energiasi kohdistat. Muuten tapahtuu helposti sähläyksiä.

Kaksoset

Pakonomainen tarve kohdistaa energiasi vain yhteen sinulle tärkeään asiaan toimii joko puolestasi tai sinua vastaan. Kaikki vastentahtoinen tekeminen on tänään sinulle tavallista tuhoisampaa.

Rapu

Tänään kannattaa pistää pyörät pyörimään sinulle tärkeässä asiassa. Sinussa on voimalataus, jolla pääsee ihan minne ikinä haluat. Tarvitsee vain haluta. Tiedäthän mihin olet elämässäsi juuri nyt tähtäämässä! Älä epäröi tehdä sen mukaisia päätöksiä.

Leijona

Sinulla on käytössäsi valtava määrä Auringon energiaa kohdistettavaksi johonkin tarkasti määrittelemääsi kohteeseen. Nyt on uskallettava keskittyä sellaiseen tekemiseen joka todella palkitsee sinua ja jättää kaikki vastentahtoinen tekeminen suosiolla tuonnemmaksi.

Neitsyt

Alitajuinen ahdistus työskentelee tänään tehokkaasti eduksesi ja pyrkii osoittamaan sinulle parempaa ja menestyksellisempää suuntaa. Käytä ahdistavaa olotilaa hyväksesi ja muuta tekemisesi laatua tavalla tai toisella, kunnes ahdistus helpottaa. Sitten olet oikealla reitillä ja olo helpottaa välittömästi.

Vaaka

Tämä on yksi tehokkaimmista päivistä kohdistaa energiasi sinulle tärkeän päämäärän saavuttamiseen. Nyt voimasi ovat valjastettavissa sinun haluamaasi tarkoitukseen, eikä kenelläkään ole mahdollisuutta pysäyttää onnistumistasi. Vauhtia vain koneeseen.

Skorpioni

Tässä päivässä on äärimmäisen tiukka rajaus kaikelle mahdolliselle energiasi käyttämiselle. On lähes mahdotonta saada sitä kulkemaan mihinkään muuhun kuin todellisen sitoutumisesi suuntaan. Ellei sellaista ole, saattaa tämä päivä olla raskaan tuntuinen ilman mitään näkyvää syytä.

Jousimies

Aurinko ja Mars ovat uskomattoman vahvassa kulmassa merkkiisi ja tänään tunnet pystyväsi mihin tahansa, jos sinulla vain on päämäärä selvillä. Keskity sinua eniten innostavaan tekemiseen tämän päivän aikana ja tulokset hämmästyttävät sinua pitkälle tulevaisuuteen.

Kauris

Intoa ja energiaa on selvästi ilmassa, mutta sen kohdistaminen saattaa tuntua mahdottomalta alitajuisen ahdistavan olotilan vuoksi. Nyt on osattava siirtyä tavalla tai toisella pois ahdistavalta alueelta, sillä menestys odottaa juuri sillä suunnalla.

Vesimies

Kosmista virtaa on nyt tarjolla tavallista enemmän, mutta sitä ei pysty käyttämään mihinkään sellaiseen, josta et ole aidosti innostunut. Suuntaa siis energiasi tehokkaimpaan mahdolliseen käyttöön. Tee vain asioita, joista olet todella kiinnostunut.

Kalat

Voimien tasapaino on hyvin herkästi keikahtamassa sinulle haitalliseksi sähläämiseksi, sillä tekemistä on hiukan liikaa hurjaan energiamäärään nähden. Näin suurta energiaa ei voi hajottaa liian moneen suuntaan ilman kasvavaa ahdistusta. Keskitä siis energiasi hallitusti.

Lue myös:

Astro.fi
Annan kuukausihoroskooppi heinäkuu 2018
Annan viikkohoroskooppi 20.−26.7.