Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 29.4.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuten edellisenä päivänä, viime aikojen hidasteluista ei ole jälkeäkään tai ainakin liikut enemmän tai nopeammin. Onko sinulla kutkuttava tunne siitä, että liikkeellelähtö, pieni matka, nopeampi tempo tai hyvä keskustelu on lähellä kulman takana? Rakkauden tunne voi syttyä eksoottisessa paikassa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Vielä on oivallinen aika esittää näkemyksiäsi ja parannusehdotuksiasi sekä näyttää kyvykkyytesi hoitaa vaativia tehtäviä. Vie loppuun tällainen tehtävä, sillä hyvin pian ilmapiiri muuttuu toisenlaiseksi. Laajojen kuvioiden yhteen sommittelu voi olla ajankohtaista, etkä vieläkään pääse arkeen ja multaan kiinni.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaipaamaasi elävyyttä, vaihtelevuutta ja vapautta on aivan juuri tuloillaan enemmän, kunhan jaksat pakertaa vielä hetken. Viime viikkojen pakerrus on saattanut olla poikkeuksellisen tuskallista – myös epätietoisuuden takia. Lähiympäristössäsi voi olla kyse kauneuden, tyylin ja mielikuvituksen ilmaisusta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Huhtikuu on voinut olla koko elämänkaaresi kannalta poikkeuksellista aikaa, joka on vienyt sinua laajoihin sfääreihin ja ehkä muiden kulttuurien pariin aivan toisella tavalla kuin ennen. Jossain aiheessa seuraa nyt enemmän vetäytymistä tai tuleviin taistoihin valmistautumista. Onko uusi taiderakkaus ovella?

Leijona (23.7.-22.8.)

Voit löysätä jo pakertamisen nyörejä ja itsesi ruoskimista tiukoista aikatauluista, sillä tunnelma kevenee päivä päivältä. Reissaaminen, retkeily tai pelkkä ulkoilu tekee hyvää ja antaa enemmän energiaa kuin uskotkaan. Syvien vesien ja salaperäisyyksien sektorillasi on vielä planeettoja, joten jokin pysyy piilossa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Oletko julistanut tai ohjaillut viime aikoina enemmän tai kokenut selittämätöntä tarvetta saada näkemyksesi esiin kunniakkaissa yhteyksissä? Juuri nyt valmistaudut parhaiten pitämällä tietyt seikat omana tietonasi. Jos olet yksinäinen, voit törmätä ihmiseen, joka on taiteen tai unelmien kanssa tekemisissä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Merkurius on siirtymässä härästä kaksosten merkkiin, ja sinun kohdallasi se merkitsee rennompaa työntekoa ja matkasuunnitelmia tuleville viikoille. Vaikket ole vielä aivan valmis, on vastapuolen dynaamisuus osallinen moneen menoon. Oletko hankkimassa ylellistä kauneutta ja hemmottelua arkeesi?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pakertaminen yksin ja yhdessä on ollut poikkeuksellista ja vaativaa viime viikkoina, mutta raskaimmat taakat ovat kevenemässä. Elinvoimasi palautuu hiljalleen muutenkin lämpimien kala-planeettojen saattamana. Luova energiasi virtaa, joten katsasta, mihin kykysi riittävät tässä suhteessa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuu on oinaan merkissä, mikä saa sinut ponnistamaan voimakkaammin, tekemään enemmän ja sanomaan asiat suoraan. Arki ja pienimuotoiset pulmat ovat painottuneet vieläkin, mutta odotettavissa on paljon tiiviimpää kanssakäymistä, joka ei ehkä vielä tänään pääse alulle.

Kauris (21.12.-19.1.)

Asemasi on noussut yhteisössäsi, olet saanut lisää kuulijakuntaa tai olet ollut muutoin etunenässä. Jatkossa kuitenkin olet enemmän taka-alalla tai sitten valmistelet uutta valloitusretkeä. Kuuntele sisimpääsi jo enemmän, ja keskity terveydentilasi ylläpitämiseen. Lukemiseen voi tulla mielikuvituksekkaita sävyjä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olosi on päivä päivältä kevyempi, sillä olet saanut tärkeän asian järjestykseen tai sitten olet jo sopeutunut uuteen aikatauluun tai muuttuneeseen tilanteeseen. Liikkuminen jollain välineellä antaa nyt paljon, joten älä pysy neljän seinän sisällä! Poikkeuksellisen hohdokas, mielikuvituksellinen tai värikäs ostos kiinnostaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulla voi olla jo kutinaa tulevasta ajasta, jolloin hoidettavia asioita on paljon ja ohessa myös hermostumisen aiheita! Toki olet nytkin voimissasi varsinkin fyysisesti, sillä energian planeetta Mars on yhä merkissäsi. Ehkä laitat itseäsi näinä aikoina supertyylikkääksi ja lookisi sen kun paranee!

X