Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 29.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Halusi ryhtyä sankarillisiin tai näyttäviin tekoihin on epätavallisen suuri näinä päivinä. Tämän johdosta sinusta voi tuntua, että mikään ei voi estää sinua pääsemästä tavoitteisiisi. Huippusaavutus tai palkituksi tuleminen ovat mahdollisia, jos ei muuta niin pelissä! Tulojen kasvattaminen kiinnostaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Ärsytyskynnykseesi kannattaa nyt kiinnittää huomiota, sillä harvoin planeetat viittaavat näin voimakkaasti siihen, että pienikin väärä sana voi saada aikaan paljon. Muista tämä, niin asenteesi helpottuu tai keventyy. Kodin ja perheen piiriin voi kasaantua paljon asioita, joiden selvittäminen ei suju kuin Strömsössä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jatkat samaa rataa, älyllisesti oivaltavana, ja se voi johtaa monenlaisiin aktiviteetteihin. Ensinnäkin, tietokoneesi saattaa sauhuta kuumana kun käytät sitä vaikkapa tiedon etsintään, kekseliäisyyden välineenä tai some-guruna. Pöydällä olevat paperit, mapit ja kirjat voivat saada kyytiä, ja turhat joutavat roskikseen.

Rapu (21.6.-22.7.)

Monilla merkeillä on meneillään uudistumista ja vanhoista pölyistä irti pyrkimistä jollain tavalla, ja se koskee sinuakin. Sinun kohdallasi tosin se voi olla vaikeampaa, sillä olet luonnostasi kiintynyt menneisyyteen, jopa alitajuisesti, ja siksi säästät paljon tavaraa. Nyt on kuitenkin aika ottaa lusikka kauniiseen käteen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Katseet kohdistuvat nyt sinuun! Uusikuu merkissäsi voi johtaa aivan uudenlaiseen uudistumiseen ja aidon suunnan löytymiseen, josta voi muodostua sinulle sydämenasia pidemmän päälle. Esiintyvissä tehtävissä toimiville voi tulla enemmän esiintymistä ja esilläoloa, jopa yllättävässä yhteydessä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Alitajuisia virtauksia on paljon, joten sanomisissa paljon voi jäädä pinnan alle arvuuteltavaksi. Epäselvyyttäkin voi esiintyä varsinkin työasioissa, ja mahdollisesti levon tarve estää täysipainoisen työnteon. Lukeminen omassa rauhassa ja psyykeen tutustuminen tekevät sinulle nyt hyvää, vaikka riippumatossa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Uudistuminen ja uudistaminen voivat olla termejä, joita viljellään nyt kaikkialla siellä, missä liikut. Tartut itsekin helpommin aiheisiin, jotka lupaavat muutosta vanhentuneisiin sääntöihin ja käyttäytymiskaavioihin. Voit kokea itsesi jollain jännällä tavalla irtonaiseksi tai vapaaksi ja se näkyy tyylissäsi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tavoitteesi nousevat uusiin korkeuksiin, ja se näkyy nyt erityisesti parin päivän aikana. Jos ajattelet, että sinut on aiemmin ohitettu jossain asiassa, otat nyt tuplasti takaisin ja vedät jopa jääräpäisesti linjaasi. Edellytyksiä on äkkinäisille käänteille ja väärille tulkinnoille, joten tämä on hyvä pitää mielessä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Avainsana nyt on korkeuksiin kohoaminen, jota pyrit kaikin tavoin tekemään. Useimmille jousimiehille se tarkoittaa matkustamista ja siten irtiottoa arjesta. Se voi tarkoittaa myös aihetta, joka alkaa kiinnostaa ylettömän paljon, jopa niin, että alat saarnaamaan siitä muille. Rakkaus on taustalla.

Kauris (21.12.-19.1.)

Mikäli olet sellainen tyypillinen merkkisi edustaja, joka haluaa rakentaa vaurautta ja sitä kautta turvallisuutta elämässään, olet ehkä juuri nyt täysipainoisesti tekemässä sitä ja suunnittelemassa seuraavia askeleita mammonan haalimisessa. Näinä päivinä voi olla myös toisenlaisia, salattuja sävyjä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Toiset herättävät sinussa nyt poikkeuksellisia reaktioita ja päinvastoin. Tekeillä voi olla myös jotain uutta, ehkä uudet yhteistyömuodot kiinnostavat. Kuvassa on mukana paljon muutosalttiutta, joten älä lyö heti lukkoon suunnitelmiasi toisten kanssa. Jos tapaat uuden ihmisen, voi hän olla tyyliltään erilainen.

Kalat (19.2.-19.3.)

Ehkä syksyn arkinen pakertaminen on jo täyttä häkää käynnissä, ja joudut tekemään tehtävälistoja. Kiire voi tuntua myös yllättäen ja joudut ryntäilemään eri paikoissa suorittamassa asioita tai auttamassa muita. Hoiva-alalla toimivilla vaikuttaa olevan erityisiä vaiheita ja muutosta. Venus pitää hehkusi kohdillaan!

X