päivähoroskooppi neitsyt
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 30.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Jatkat samalla innokkuudella eteenpäin kuin eilen. Hahmotat yhä paremmin laajaa kokonaisuutta tai tulevaisuuden suunnitelmaa, ja todennäköisesti pääset siinä hyvän askeleen eteenpäin. Merkurius-planeetta lähtee perääntyvään liikkeeseen pariksi viikoksi, mikä voi mutkistaa myös sinun paperiasioitasi.

Härkä (20.4.-20.5.)

Korkealentoinen vaiheesi on yhä meneillään ja siihen kuuluvat arvokkaat tilaisuudet tai kunnioittavan käytöksen saaminen muodossa tai toisessa. Perinteikäs, upea kulttuurielämys voi kuulua näihin päiviin. Jokin salaperäinen teema voi myös vallata mielesi juuri nyt tai kaipaat hetkiä itsesi kanssa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viimeaikaiset pohdinnat ovat voineet viedä mielesi poikkeuksellisen syvälle monimutkaisiin aiheisiin. Jokin uusi aspekti voi tulla mukaan kuvaan nyt, kun Merkurius alkaa tehdä perääntyvää liikettään, jossa se pysyy parisen viikkoa. Tällaisena aikana laitteisiin voi tulla häikkää. Onko suhteesi solmussa?

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla voi ilmetä nyt monenlaisia tarpeita, joista osa saattaa olla jopa ristiriidassa keskenään. Planeetat ikään kuin vievät sinua voimalla eri suuntiin. Muista kuitenkin, että voit löytää tiesi tulevalle vuodelle juuri nyt, ja ainakin aluksi toiset ihmiset ovat siinä avainroolissa. Tunnetila tai kiihkeys voimistuu!

Leijona (23.7.-22.8.)

Arjen aiheet ovat painaneet enemmän vaa’assa useimpien leijonien kohdalla, ja olet ehkä saanut muun ohella vihdoin korjattua tavaran, joka oli jäänyt pidemmäksi aikaa rempalleen. Tai sitten olet toiminut siivouksen tehopakkauksena pyörremyrskyn lailla omissa tai työympyröissäsi. Matkan suunnittelu kannattaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Mars-planeetta on pitänyt jo kuukausikaupalla yllä haluasi tähdätä kohti jotain poikkeuksellista tavoitetta ja saavuttaa asioita. Tämä trendi toimii yhä taustalla vielä parisen kuukautta. Nyt juuri on meneillään muutaman päivän jakso, jolloin voit saada aivan uudenlaisen otteen suhdeasioihin. Mitä annat ja otat?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Useiden planeettojen sijainti kauriin merkissä korostaa sinun kohdallasi yleensä perusasioita, kuten suhdettasi asumiseen, kotiin tai perheeseen. Oletkin varmaan havainnut näitä jo viime viikkoina, ja perinteet ovat vahvasti mukana kuvassa vielä vuodenvaihteen yli. Romantiikan kipinää voi olla – kuitenkin vain vivahteena!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jotain valaisevaa tapahtuu näinä päivinä arjessasi, jos vain huomaat sen, ja tartut ilmeneviin mahdollisuuksiin. Voit oivaltaa myös seikan, jonka avulla parannat terveyttäsi tai luot jonkin paremman terveellisen rutiinin päivääsi. Keskustelut syventyvät selvästi näinä päivinä, ja ymmärrät toisesta huomattavasti enemmän!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Monet jousimiehet pinkovat nyt pois liian rajoittavista ympyröistä – pinkomista voi tapahtua vaikka lenkkipolulla tai kuntosalilla. Ota ihmeessä aikaa itsellesi, sehän on myös luonteesi kannalta olennaista. Raha-asioissa tai tavaran palautuksissa voi tulla näinä päivinä jotain häikkää.

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeetat kohdistuvat varsin voimakkaasti merkkiisi, ja suurin osa niistä vahvistaa itseluottamusta ja tunnetta siitä, että olet onnistunut jossain asiassa. Yhteydenpitoon tulee syvällisempiä sävyjä, ja olet alttiimpi oppimaan jotain syvällistä elämän tai ihmissuhteen tarkoituksesta. Jokin nopea tempo on kuvassa mukana!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Rauhaisat tunnelmat ovat varmasti olleet parhaita viime viikkoina. Entä kaipuu kaukaiseen, eksoottiseen paikkaan, onko sellainen toteutunut vai oletko ollut muuten vain kauempana rutiineistasi? Tämä jakso sopisi erittäin hyvin jooga- tai meditaatioharrastukseen tai vaikka uskonnollisiin toimituksiin.

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat ovat näinä päivinä aika syvällisessä asemassa taivaalla, ja sinun kohdallasi syvälliset teemat voivat esiintyä sosiaalisissa suhteissasi. Saatat vaikka kiinnostua verkostosta, jossa pohditaan henkisiä tai psykologisia asioita. Tämä olisi jopa suositeltavaa! Uusi ihminen koskettaa maagisesti!

X