Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 30.4.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tänään vappuaattona on sitten tarkimmillaan Auringon ja Uranuksen yhtymä, joten aika villiksi saattaa muuttua yhteinen juhlan vietto. Sääntöjen noudattaminen ja seuraaminen ei ole ihan päällimmäisenä kenenkään mielessä vielä huomennakaan.

Oinas

Jos mieleesi juolahtaa tässä lähipäivinä joitakin mullistavia ajatuksia omasta elämästäsi niin uskalla ihmeessä lähteä tekemään niistä totta. Tässä päivässä on niin suuri vapautta kunnioittava voima, että jokainen ennalta suunnittelematon ratkaisu johtaa väistämättä menestyksekkääseen lopputulokseen.

Härkä

Elät voimakasta uudistumisen aikaa näinä päivinä. Ota ihmeessä epäröimättä vastaan hyvältä tuntuvat uudet ideat ja mahdollisuudet. Aurinko ja Uranus antavat sinulle hetkellisen kyvyn elää tulevaisuudessa ja siksi tiedät miten missäkin tilanteessa tulee toimia. Muut eivät sinua tietenkään ymmärrä.

Kaksonen

Tämä on astrologinen vapauden päivä myös sinulle. Irrota itsesi päivän rutiineista ja tee jotain sellaista johon et normaalisti ryhtyisi. Voit varmasti havaita ympärilläsi sellaisia ihmisiä, jotka uskaltavat irrottaa itsensä päivittäisestä rytmistä. Liity heidän seuraansa ja nauti yhteisestä hulluudesta.

Rapu

Olet uudistavien energioiden tehokkaassa voimakentässä ja sisältäsi kumpuava muutosten tarve on avain menestykseen elämässäsi. Uskalla murtaa aikaisempia rajoitteita mahdollisimman tietoisesti. Äläkä suotta kuvittele, että saisit ajatuksillesi kovin suurta tukea muualta.

Leijona

Rimpuilet nyt irti elämääsi häiritsevistä kahleista ja sidonnaisuuksista. Anna ahdistuksen ohjata tämänkertaista vapaustaisteluasi. Ahdistus on elämän lähettämä viesti siitä, että olet myynyt vapautesi liian halvalla ja että nyt on oikea hetki lunastaa aika ja tila takaisin omaan käyttöön.

Neitsyt

Näet näinä päivinä ajan tuolle puolen ja tiedät vahvasti sisimmässäsi mitä asioita sinun tulee muuttaa päivittäisessä elämässäsi. Tee nämä oikeiksi katsomasi muutokset itsenäisesti ja tehokkaasti, sillä vain sinä voit tietää oikeat ratkaisut omassa elämässäsi.

Vaaka

Elämä tarjoaa sinulle näinä päivinä rohkeaa ja menestyksekästä hyppyä tuntemattomaan. Jos löydät voimaa toteuttaa aikeen, niin hyvä. Älä yritä paeta pelkoa tai epävarmuutta minkäänlaisiin selityksiin. Vain pelkurit jäävät selittelemään menestyjien hypätessä uusiin haasteisiin. Kumpiin sinä kuulut.

Skorpioni

Kohtaat näinä päivinä silmästä silmään ne tekijät ja ihmiset, jotka tavalla tai toisella kahlitsevat elämääsi. Olet valmis taistelemaan vapaudestasi sekä kotona, vapaa-aikana että työelämässä. Tällaisena aikana sinulla on voimaa ja tahtoa pitää puolesi vallankäyttäjiä vastaan.

Jousimies

Nyt on aika tehdä uskomattoman rohkeita päätöksiä tai aloituksia elämässäsi. Tiedät sen kyllä, mutta mistä mahtaa löytyä tarvittava rohkeus. Suurimmalle osalle merkkisi edustajia sitä ei löydy mistään ja tärkeät ratkaisut jäävät tekemättä. Mitäpä, jos päättäisit kuulua tuohon pieneen menestyjien joukkoon.

Kauris

Muutat nyt maailmaa oman elämäsi välityksellä ja kosmiset tekijät auttavat sinua kaikessa mikä liittyy henkilökohtaisen elämäsi uudistamiseen. Anna luovuudellesi kaikki mahdollinen tila toimia vapaasti ja ennakkoluulottomasti uusissa ja innostavissa tilanteissa.

Vesimies

Et kestä sitovia tai omistavia ihmisiä lähelläsi näiden päivien aikana. Olet valmis melkoisiin ratkaisuihin vapautesi ja riippumattomuutesi puolesta. Tiedostamalla tämänkertaisen vapauden kaipuusi, osaat ottaa oikealla tavalla etäisyyttä sinua rajoittaviin ihmisiin ja olosuhteisiin.

Kalat

Oivalluskykysi on nyt huippuvireessä ja sinun kannattaa toteuttaa mieleesi tulevia uudistuksia suurella luottamuksella. Innostuksesi ei varmasti ole väärässä, mutta monet ovat silti kanssasi eri mieltä. Sellainen kuuluu nyt asiaan ja vain sinulle kateelliset heittäytyvät todella hankaliksi.

X