Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 31.12.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Vuodenvaihdetta hallitsee Auringon kolmio Uranukselle. Kekseliäisyyttä ja huikeaa oivalluksen energiaa on ilmassa niin että kaikille riittää. Uskalla heittäytyä tästä alkavaan uuteen aikaan ja uuteen vuoteen innokkain mielin.

Oinas

Keskittymiskykysi ei ole tänään parhaimmillaan missään rutiiniksi muodostuneessa hommassa. Uskalla värittää tämä päivä omilla väreilläsi kuin uudet väriliidut saanut lapsi. Jokainen päivä on täynnä ihania yllätyksiä, kunhan vain annat itsellesi luvan ottaa vastaan uusia kokemuksia.

Härkä

Joudut jollakin tavalla uhmaamaan annettuja sääntöjä viedäksesi omaa suunnitelmaasi eteenpäin, mutta sinulla ei ole epäilystä ideasi toimivuudesta ja siksi asiasta ei koidu suurempia ongelmia. Joku läheisesi saattaa hiukan hermostua innostuksestasi, mutta sekin kuuluu asiaan.

Kaksonen

Et tahdo kestää rajoittavia ihmisiä tai asioita lähelläsi. Ota tarvitsemasi tila ilman hätiköintiä tai suuttumusta, sillä nyt tarvitset vapauttasi enemmän kuin aikoihin voidaksesi tehdä melko radikaaleja muutoksia päivittäiseen elämääsi. Ellet sinä hermoile, ei muillakaan ole mitään hätää.

Rapu

Joudut hyvin yllättävän valinnan eteen lähipäivinä. Ole valmis tekemään nopeita päätöksiä sydämesi ääntä kuunnellen, sillä aika ja järki eivät nyt riitä oikean vastauksen esiinkaivamiseen keneltäkään toiselta ihmiseltä. Oman juttusi kanssa saat aikaan vaikka mitä, mutta toisten systeemit eivät jaksa kiinnostaa.

Leijona

Kaipaat muutosta päivän rutiineihin eikä tästä päivästä tule onnistunutta ellet pysty edes hetkeksi riistäytymään irti arjen rytmistä. Vapaaehtoisesti ympärilläsi olevat ihmiset tai instituutiot eivät sinua päästä irrottelemaan, joten varaudu astetta järeämpiin toimenpiteisiin lähtöä tehdessäsi.

Neitsyt

Aurinko paistaa tavallista kirkkaammin tomumajaasi, joten älä pidättele itseäsi. Seuraa jokaista innostuksen antamaa johtolankaa. Suuntasi on varmasti oikea silloin, kun tunnet aidosti nauttivasi siitä mitä olet tekemässä. Saat aivan ihania uusia oivalluksia, joita ei saa jättää odottamaan huomista päivää.

Vaaka

Tunnet syvää tyytymättömyyttä joihinkin paikoilleen pysähtyneisiin asioihin elämässäsi. Nyt kannattaa ottaa härkää sarvista ja purkaa turhat sitoumukset, vaikka se sitten aiheuttaisikin tavallista ankarampaa arvostelua. Tämä on erittäin vahvaa vapautumisen aikaa, eikä se jätä sinua pulaan.

Skorpioni

Elämä hymyilee sinulle yllätyksellisesti, mikäli uskallat tänään seurata aivan omaa polkuasi ja tehdä asioita omalla tavallasi ja omalla ajallasi. Ei ole niin suurta väliä, missä vaiheessa päivää pistät systeemit sekaisin, kunhan vain teet sen.

Jousimies

Voimattomuus ja haluttomuus voivat tehdä tästä päivästä todella hankalan ellet ole valmis repimään itseäsi irti edes osasta päivän rutiineista. Kunnioita omaa nautinnon haluasi ja suo itsellesi jotain, mistä olet aikaisemmin jyrkästi kieltäytynyt. Elät tätä päivää vain tämän kerran, joten miksi suotta jarrutella.

Kauris

Olet hyvin kekseliäs ja innostut uusista asioista. Älä jarruttele, sillä tänään toteuttamasi asiat vievät elämääsi vauhdilla oikeaan suuntaan. Olet täynnä energiaa ja uskallusta, jotka vain lisääntyvät jokaisen uuden tempauksen myötä. Sinua hallitsemaan tai omistamaan pyrkivät ihmiset ovat nyt hyvin hankalia.

Vesimies

Vaikka tunnet olosi energiseksi, niin et ole lainkaan valmis tekemään asioita muiden haluamalla tavalla. Nyt on oikea aika määritellä täsmälleen oma suuntasi ja pistää tietoisesti hanttiin kaikille hiukankaan ikäviltä tuntuville asioille.

Kalat

Älä anna minkään pidätellä sinua lähipäivien aikana toteuttamasta uusia ideoitasi ja ajatuksiasi, sillä niissä on juuri oikea elämisen maku. Menestys seuraa jokaista innostunutta askeltasi lähes välittömästi ja rohkaisee sinua etenemään yhä pidemmälle valitsemallasi tiellä.

X