päivähoroskooppi kaksoset
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 4.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Ilmassa on yhä alitajuisia virtauksia, mikä voi ilmetä erikoisena ilmapiirinä jopa työpaikalla. Olisiko vallalla pelon tai epäilyn tunteita, tai sitten ympärilläsi annetaan yksinkertaisesti paljon tilaa tunteille, visioille ja mielikuvitukselle. Kannattaa luoda jännittäviä tunteita yksityiselämässä, jotta jalat eivät pysy maan pinnalla!

Härkä (20.4.-20.5.)

Maailmanlaajuiset kuviot saattavat tavoittaa sinut erityisen eteerisellä tai jopa mystisellä tavalla. Se, mitä yhteisöllisessä elämässä tapahtuu, voi muuttaa elämänkäsityksiäsi pehmeämmiksi, ainakin joksikin aikaa. Voit tietysti tarttua aiheeseen, jossa sinunkin apuasi kaivataan. Tunteissa tapahtuu!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Monilla kaksosilla on nyt sellainen vaihe, jolloin päämääriin sujahtaa erikoisia asetelmia, jotka ovat luonteeltaan vaikeasti hahmotettavia, vellovia, maailmaa syleileviä tai henkistä kasvua korostavia. Haluaisitko paeta liian karua todellisuutta, vaikkapa maailman ääriin? Kenelle käytännön työt lankeavat suhteessa?

Rapu (21.6.-22.7.)

Lähes kaikki planeetat sijoittuvat suhteessa merkkiisi siten, että niiden pitäisi tuoda sinulle halua valloittaa maailmaa, tehdä löytöretkiä ja kokea huumaavia kokemuksia esimerkiksi veden äärellä kylpylässä tai aurinkorannalla. Huomaat, miten paljon asioita voi tehdä hauskuuden, pelin ja leikin varjolla!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kalojen merkissä olevien kuun, Jupiterin ja Neptunuksen unelmia, haaveita ja mielikuvitusta korostava vaikutus on sidoksissa myös siihen, miten asennoidut talouteesi ja resursseihin, joko työssä tai yksityiselämässä. Miten nämä asiat nivoutuvat suhteeseen?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ilmassa voi olla poikkeuksellisia kuvioita koko loppuvuoden ajan. Maaginen planeettayhdistelmä, Jupiter ja Neptunus, nimittäin sijaitsee ihmissuhdesektorillasi osoittamassa erikoisia suuntia myös yhteistyöhankkeisiin. Jotain poikkeuksellisen näyttävää voi myös olla ohjelmassa – kunhan et vielä sitoudu täysillä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Työnteossa ja työn rutiineissa voi olla monenlaista. Ehkä varovaisuuskin olisi paikallaan, sillä ajatuksesi voivat siirtyä monen mutkan kautta tehtävästä toiseen tai sitten arkeen tunkeutuu tunteita, jotka eivät varsinaisesti kuulu siihen. On mahdollista, että löydät erikoisen tavan terveyden ylläpitoon.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jos olet luovalla alalla, hyödyt todennäköisesti nyt vallitsevasta planeettailmapiiristä jopa vuoden loppuun saakka. Inspiraatiota näyttäisi olevan jopa muille jakaa, ja kokemisen tarve voi tulla kuvaan mukaan. Viihde-elämyksissä saattaa olla erityisen pirskahteleva tunnelma, ja hohdokkuus ja rakkaus roihuavat!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Koti- ja perheasioissa saattaa olla meneillään jotain tavallisuudesta poikkeavaa, mutta sen ei tarvitse olla mitään maata mullistavaa. Erilaiset haaveet ja unelmat nivoutuvat kotielämään tai kodin rakenteisiin ja puitteisiin, ja sisustamisessa voisi näkyä tarve tunnelman luomiseen. Hämyinen ravintola ravitsee suhdetta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Mars on jo parin kuukauden ajan kohdistanut merkkiisi vaikutustaan, joka patistaa ahertamiseen jonkin tietyn asian parissa tai kiinnittämään siihen huomiota teknisesti tai yksityiskohtaisesti. Tämä vaikutus on taustalla vielä useamman kuukauden. Juuri nyt näytät saavan ajatuksesi lentoon tai pikkureissu on tekeillä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Raha-asioissa voi nyt olla tilanteita, tapahtumia tai tuntemuksia, jotka saavat ajattelemaan, että kaikki ei ole sitä, mitä olet kuvitellut. Tärkeistä raha-asioista ei ehkä kannattaisi tehdä päätöksiä juuri nyt muutenkaan. Toisaalta on mahdollista, että toteutat materiaalisen, unenomaisen haaveen ja nautit!

Kalat (19.2.-19.3.)

Merkkisi luonteeseen kuuluu aina enemmän tai vähemmän tunteilua ja herkkyyttä, ja näinä aikoina nämä ominaisuudet ovat enemmän esillä. Myös merkkisi taipumus suuruushaaveisiin voi korostua varsinkin loppuvuoden aikana. Älä unohda, että planeetat vetävät sinua kokemaan, onko ruoho vihreämpää muualla!

X