Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 5.11.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Viikonloppua hallitsee Auringon oppositio Uranukselle, eikä mistään kannata olla liian varma. Monenlaisia yllätyksiä on luvassa ilman mahdollisuutta varautua niihin ennakkoon. Jokaisella on oma tapansa selvitä odottamattomista käänteistä. Käytä Sinä omaasi ja anna muiden käyttää omaansa. Silloin homma pelittää hienosti.

Oinas

Päivä etenee hieman hermostuneessa vireessä, mutta sinulla ei ole suurtakaan mahdollisuutta vaikuttaa tilanteeseen. Pysy sivussa kaikista väittelyistä ja erimielisyyksistä, jos suinkin pystyt ja tee tietoisesti täysin omat ratkaisusi. Muiden odotuksia ei parane ryhtyä täyttämään tai tulee isoja ongelmia.

Härkä

Haet muutenkin omaa paikkaasi melko tarmokkaasti Uranuksen vaikuttaessa merkissäsi, mutta erityisesti tässä lähipäivinä jokaisen elämääsi rajoittamaan pyrkivän kannattaa pysytellä kuuloetäisyyden ulkopuolella. Olet valmis taistelemaan vapautesi puolesta myös sanan säilää kovemmilla aseilla.

Kaksonen

Saatat ihmetellä miksi ihmiset ovat vähän sekaisin, sillä ajan hermostunut lataus ei kosketa sinua yhtä voimakkaasti kuin eräitä muita, mutta omasta tilastasi et sinäkään ole valmis tinkimään.

Rapu

Päivän yllättävien käänteiden myllerryksessä sinulla säilyy selvä käsitys tapahtumien kulusta. Ole valmis nopeisiin päätöksiin ilman muilta tulevaa tukea, sillä moni muu ei ymmärrä lainkaan missä ollaan menossa. Tekemällä omat ratkaisusi autat tietämättäsi myös muita säilyttämään tasapainonsa.

Leijona

Onko sinulla riittävästi tilaa elää omaa elämääsi selviää näiden päivien aikana. Liian ahtaiksi käyneet raamit saavat melkoista kyytiä, sillä jokainen solusi taistelee omistamista ja hyväksi käyttämistä vastaan. Ahdistus on kehosi keino varoittaa väärästä suunnasta, johon olet ajautumassa.

Neitsyt

Elämä näyttää tänään arvoituksellisen puolensa. Muiden hermoillessa sinä pystyt analysoimaan tilannetta ja jopa hyötymään muiden ahdingosta. Uskalla olla hiukan itsekäs, sillä sinun selviytymisesi auttaa myös monia muita jaksamaan paremmin näissä uudistuvissa energioissa.

Vaaka

Sinäkin haet tänään omaa paikkaasi hiukan hermostuneessa yleisessä ilmapiirissä, mutta mitään sen selvempää ei juuri nyt ole luvassa. Itsenäisyys ja täysin omat ratkaisut pitävät sinut sen verran pinnalla, että selviät eteenpäin. Älä vaadi itseltäsi yhtään sen enempää.

Skorpioni

Tänään ei mikään ole niin varmaa kuin epävarma. Yllätyksiä riittää moneen lähtöön ja viisainta olisikin ottaa kylmän rauhallinen perusasenne kaikkiin kohtaamiisi ongelmiin. Monikin asia saattaa olla muuttumassa sinun kannaltasi parempaan suuntaan, jos olet valmis etsimään uusia vaihtoehtoja.

Jousimies

Elämä sykkii tänään tavallista kiihkeämpänä ja monenlaisia kommelluksia on luvassa. Älä suostu syntipukiksi vaikka roolia sinulle tarjottaisiin, sillä sinulla ei ole tänään valtaa, eikä todellista velvoitetta hoitaa muiden kohtaamia ongelmia. Pysy ulkona kaikista sekaannuksista.

Kauris

Vaikka asiat tänään osaavat mennä monella tavalla solmuun, niin se ei tunnu sinua suuremmin häiritsevän. Sinä näet pahemmatkin vaikeudet oikeasta näkökulmasta ja päädyt tahtoen tai tahtomattasi sovittelijan rooliin ihmisten välisissä erimielisyyksissä.

Vesimies

Mikäli elämäsi on ajautunut turhan ahtaaksi, niin nyt kyllä puristaa senkin edestä. Et pysty hyväksymään mitään elämääsi supistavia rajoituksia ilman mellakointia tai muuten provosoivaa käyttäytymistä, ellet päätä heti aamulla elää tätä päivää vain itsellesi.

Kalat

Monet ihmiset ympärilläsi ovat ihan pihalla päivän sekavassa meiningissä, mutta sinulla ei tunnu olevan mitään ongelmia sopeutua yllättäviin tapahtumiin tai vaikeuksiin. Sinulla onkin tänään erinomainen taito nähdä asiat objektiivisesta näkökulmasta myös silloin kun kolahtaa oikein kunnolla omaan nilkkaan.

X