Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 5.3.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Merkuriuksen yhtymä Jupiterille on loistavaa aikaa suunnitelmien toteuttamiselle ja sopimusten laatimiselle asiassa kuin asiassa. Laajentumisenergiaa on läsnä kaikissa ideoissa ja visioissa tavallista enemmän.

Oinas

Ideatehtaasi on loistavassa vireessä ja nyt jos koskaan kannattaa lähteä ennakkoluulottomasti toteuttamaan kiinnostavilta tuntuvia mahdollisuuksia. Varo järkeilemästä liikaa, sillä todelliset pommit nousevat alitajunnasta silloin kun sinulla on hauskaa ja tunnet nauttivasi elämästä.

Härkä

Olet tavallista terävämmällä tuulella ja pystyt näkemään mikä tai ketkä ovat eniten todellisen luovuutesi esteinä. Vain sinä voit poistaa esteet, jotka on nyt helppo tunnistaa niihin kohdistuvasta tyytymättömyyden tunteesta. Nyt ei missään nimessä tulisi alistua sinulle haitallisten energioiden läsnäoloon.

Kaksonen

Ideasi ja suunnitelmasi ovat onnettaren ehdottomassa suojeluksessa tässä lähiaikoina, joten älä ihmeessä kätke kynttilääsi vakan alle vaan pistä oikein kunnolla tuulemaan. Onnistut solmimaan omalta kannaltasi mielekkäitä ja toimivia sopimuksia.

Rapu

Yllättävät ja haasteelliset päähänpistot tarjoavat sinulle arvaamattomia mahdollisuuksia, mikäli uskaltaudut niiden kanssa ajatusta pidemmälle. Valitettavan monen merkkisi edustajan rohkeus loppuu jo ennen lähtöviivalle asettumista, koska he pelkäävät muiden reaktioita. Kuinkahan sinun käy?

Leijona

Tänään et voi olla huomaamatta tahoja tai ihmisiä, jotka ovat esteenä ideoittesi toteuttamiselle, koska tulet törmäämään ankariin erimielisyyksiin heidän kanssaan. Tiedosta nämä tilanteet ja ole valmis puolustamaan omaa näkemystäsi ja ennen kaikkea itse toimimaan näkemyksesi mukaisesti.

Neitsyt

Päähäsi saattaa tässä lähiaikoina pälkähtää varsin vauhdikkaita ideoita. Älä epäröi lähteä toteuttamaan niitä käytännössä, sillä luvassa on menestystä, vaikka muut olisivat valmiita varaamaan sinulle aikaa lähimmälle psykiatrille. Todelliset menestystarinat lähtevät aina hulluista ideoista.

Vaaka

Viisautesi on suorassa yhteydessä luovuuteesi näinä päivinä ja onnetar hymyilee leveästi kaikille uusille suunnitelmillesi, jotka vain suostut suoltamaan ulos suustasi. Sen jälkeen kun olet saanut yskäistyä ajatuksesi eetteriin, osaat toimia juuri oikealla tavalla ja voit vain ihmetellä miten kaikki sujuu.

Skorpioni

Saatat huomata jonkun asian herättävän tyytymättömyyttä ja vaivaavan sinua tavallista enemmän. Tänään on tärkeätä keskittyä sinua vaivaavan ongelman poistamiseen välittömästi. Jos pystyt ottamaan asian käsittelyyn heti sen ilmaantuessa, tulee moni muukin asia samalla kolahtamaan kohdalleen.

Jousimies

Tänään on otollinen päivä lähteä toteuttamaan yhtä tai useampaa uusista ideoistasi, sillä juuri nyt tiedät oikeat tahot ja ihmiset, joihin kannattaa tukeutua. Älä anna kenenkään lannistaa innostustasi tai lietsoa turhaa pelkoa tulevaisuutta kohtaan. Menestyksen avaimet ovat oikein päin käsissäsi.

Kauris

Ajan laatu tukee tänään kaikkia uusia ideoita ja suunnitelmia, joten älä epäröi tarttua ajatustesi antamiin vihjeisiin vaan lähde rohkeasti liikkeelle. Menestysnäkymät kohdistuvat enemmän siihen mitä olet aloittamassa kuin henkilökohtaisesti sinuun, mutta silti kannattaa puskea rohkeasti eteenpäin.

Vesimies

Ajatuksesi liikkuvat selkeinä ja jokainen mieleesi juolahtava idea sisältää menestyksen siemenen. Lähde toteuttamaan itseäsi ja nauti elämästäsi, sillä tällainen sosiaalinen tilaus juuri sinun ajatuksillesi osuu kohdalle vain kerran vuodessa. Tuo ideoitasi rohkeasti esille siellä missä nyt elät.

Kalat

Luota tänään ajatustesi ja ideoittesi voimaan sillä kaikenlainen luovuus on nyt kovassa kurssissa ja menestymisnäkymät ovat vuoden parhaita. Jos tuntuu, että ideoita ja ajatuksia on jopa liikaa, niin silloin ne kannattaa listata paperille ja valita vain parhailta tuntuvat työn alle.

X