Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 6.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Onko perheenjäsen tai muu läheinen vastustamassa hankettasi tai laittamassa kapuloita kotielämän suhteen. Jotain hitsaavaa voi liittyä nimenomaan työn ja kodin yhdistämiseen, ja se ottaa hermoille. Muutoin yhteydenpito on sujuvaa ja voit jopa kynäillä oivaltavasti. Vaatehankinta osuu nappiin!

Härkä (20.4.-20.5.)

On mahdollista, että muutostarve on kasvanut niin suureksi, että teet muutoksen tosielämässä, tai sitten teet jotain muuta tajunnan räjäyttävää. Kuten viime viikkoina, ulotat lonkeroitasi kauemmassa jollain elämänalueella, ja voit olla näyttämässä tietäkin isommalle porukalle. Salattu tunne on olemassa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Pimennossa pidettyjä asioita on ollut ehkä pidempäänkin työympäristössä tai muualla, ja on vaikea tietää, mitä kukin ajattelee tai onko henkilö lintu vai kala. Hoidat oman osuutesi tehokkaasti ja varsinkin siellä, missä useat ihmiset sumplivat yhdessä asioita. Ystävä yllättää positiivisesti suorasukaisuudellaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Tartut asiaan tunteella ja selviydyt tilanteesta kuin tilanteesta intuition ja osaavan myötätunnon avulla. Aistit myös sanattoman ilmapiirin. On kuitenkin mahdollista, että joku asia menee ohitsesi, sillä et osaa tarttua siihen ajoissa. Saat paljon reissaamisesta tai vapaasta retkeilystä luonnon helmassa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Vaikka muutoksen tuulia on meneillään elämässäsi tai ympäristössäsi, olet ehkä jo tottunut ajatukseen ja toimit normaalisti. Saat hyvin kiinni mutkikkaasta ongelmasta tai suureen verkostoon liittyvästä aiheesta. Jokin vetää sinua sisäänpäin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voi olla, että huhkit tinkimättömästi ajattelua ja suunnittelua vaativan asian parissa, joten tylsistymiseen ei todellakaan ole aikaa. Suuret linjat, jotka ovat olleet arvojesi perustana ovat yhä muutoksessa, ja siihen voi liittyä myös asuinseudun pohdinta. Rakkauselämäsi näyttää aktivoituneen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Oletko kyseenalaistanut paljonkin seikkoja, jotka liittyvät taloudelliseen tilanteeseesi tai turvallisuuteen, kuten vakuutuksiin? Se jatkuu vielä tai uusiakin näkökulmia tulee esiin. Olennaista nyt on, että jaksat ahertaa perusjuttujen parissa, jopa kädet likaisina. Koet yhteisiä asioita, mutta myös erilaisuutta.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Vaistosi osuu oikeaan ihmisen suhteen, ja voit välttyä sen seurauksena taloudelliselta harmilta, turhalta reissulta tai mielipahalta. Toisella seudulla tai ulkomailla voi olla houkutus, jota sinun on mahdoton vastustaa. Saat hyvän kosketuksen luovuuteen juuri nyt, oli se sitten omaa tai näytillä näyttelyssä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tiivis työtahti tai nopearytmiset keskustelut pitävät sinut hereillä ja valmiina reagoimaan. Haasteitakin voi tulla tiellesi näinä päivinä, ja hermojen kurissa pitäminen auttaa asiaan. Korjaustarpeita ilmenee tai sitten yhtäkkiä huomaat asioissa puutteita. Venus voi suoda sinulle lämpimän hetken!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olemuksesi, tyylisi tai esiintymistaitosi ovat kaivanneet päivitystä, mutta näyttäisit suhtautuvan uudistuksiin hyvin ja ottavan hyvin neuvot vastaan. Oletko keskittynyt viime aikoina ilmaisuusi, jossa ehkä kaipaisit enemmän lämmintä henkeä tai mielikuvituksellisuutta? Nämä kantavat myös rakkaudessa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

On mahdollista, että olet tänään tai ainakin näinä aikoina hiukan poissa tolaltasi, kun elämä on vienyt asioita kannaltasi erikoiseen suuntaan. Olet sen luontoinen, että pidät kiinni arvoistasi, mutta se ei ehkä ole ollut mahdollista nyt. Suhteesi johonkin läheiseen tiivistyy, ja hän auttaa sinua ymmärtämään.

Kalat (19.2.-19.3.)

Mars ja Merkurius aktivoivat voimakkaasti merkkiäsi ja pitävät sinut aloitteellisena ja puuhakkaana. Tässä on vielä pari viikkoa erinomaista aikaa saada oikeasti eteenpäin asioita, ei pelkästään unelmissa ja toiveissa! Tunnetasolla on juuri nyt hetki oivaltaa, kuka sinua oikeasti rakastaa ja tehdä vastapalvelus!

X