Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 7.1.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Viikonloppuna Venus ja Aurinko tkevät yhtymää keskenään, eikä romantiikasta pitäisi olla puutetta kenelläkään sitä kaipaavalla. Uskalla kertoa tunteistasi silloin kun siltä tuntuu. Tunteilla on aina tärkeä viesti molemmille.

Oinas

Merkkisi on neliössä Auringon ja Venuksen yhtymään, eikä sinulle ole ihan helppoa löytää oikeaa säveltä elämääsi. Se on kuitenkin mahdollista perkaamalla tästä päivästä pois kaikki tyytymättömyyttä aiheuttavat tekijät. Näin teet tilaa sellaisille asioille, jotka ovat sinulle paljon antoisampia.

Härkä

Kolmio Auringon ja Venuksen yhtymään tekee sinusta yhden päivän onnekkaimmista ihmisistä kaikissa sellaisissa asioissa, jotka aidosti koskettavat sydäntäsi. Älä siis missään nimessä tuhlaa ainuttakaan sekuntia tyytymättömyyden ilmapiirissä. Vain sinulla on valta valita paikkasi.

Kaksonen

Tänään sinulle tarjoutuu joku yksittäinen houkutteleva tarjous tai mahdollisuus, jota et saisi jättää käyttämättä. Vastareaktiot ovat oletettavasti sitä voimakkaammat, mitä tärkeämmäksi asian koet. Älä jätä sillä perusteella omaa valintaasi tekemättä. Koko loppuelämäsi ottaa nyt uutta suuntaa.

Rapu

Auringon ja Venuksen oppositio merkkiisi saa sinut tuntemaan jokaisen käyttämättä jäävän tilaisuuden raskaana taakkana, joka herättää syvää tyytymättömyyttä jotakin elämäntilannetta kohtaan. Nyt on hyvä hetki purkaa paikoilleen luutuneita juttuja elämässäsi. Tee se heti tänään.

Leijona

Ahdistava olotila iskee kimppuusi tilanteessa, jossa et uskalla vastata myönteisesti sinulle esitettyyn kutsuun tai tarjoukseen. Tänään ei kannata jättää ainuttakaan sinua kiehtovaa tilaisuutta käyttämättä, sillä seurauksena pelokkuudestasi on puuduttava tyhjyyden tunne.

Neitsyt

Nauti elämästäsi ja tästä päivästä kuin se tosiaan olisi viimeisesi, sillä jokainen nautinnollinen hetki jää reimariksi tulevan menestyksesi arvoituksellisille vesille. Pääset nyt nauttimaan kosmisesta myötätuulesta jokaista sinulle aidosti arvokasta asiaa kohtaan. Pidä sellaiset esillä tässä päivässä.

Vaaka

Varaudu kohtaamaan todella merkittäviä uusia mahdollisuuksia, jotka vetävät sinua magneetin lailla puoleensa tilanteissa, joista koet lähes mahdottomaksi päästä irrottautumaan. Juuri tämä irrottautuminen tulisi nyt uskaltaa toteuttaa, sillä siitä on kiinni tulevaisuutesi vuosiksi eteenpäin.

Skorpioni

Merkkisi on hyvässä kulmassa Aurinkoon ja Venukseen, joten minkään ei pitäisi estää sinua nauttimasta tämän päivän tarjoamista etuisuuksista täysin rinnoin. Jokainen sinulle arvokas juttu, jossa tänään olet mukana, tulee kertautumaan loppuelämäsi aikana merkittävällä tavalla.

Jousimies

Tämän päivän kohtaaminen Auringon ja Venuksen välillä ei osu kovin vaikuttavana aurinkomerkkiisi, mutta muuhun karttaasi se osuu varmasti sitäkin tehokkaammin. Käytä tämän hetken energiaa siis hyväksesi ja tee jokainen valintasi omiin mieltymyksiisi perustuen. Se on nyt menestyksen salaisuus.

Kauris

Auringon ja Venuksen yhtymä merkissäsi on harvinaista herkkua astrologisella taivaalla. Pyhitä tämä päivä itsellesi ja nauti siitä kaikin mahdollisin keinoin. Älä pakota itseäsi tänään ensimmäiseenkään epämiellyttävältä tuntuvaan asiaan, sillä tämä päivä voi muuttaa koko elämäsi itsensä näköiseksi.

Vesimies

Vaikka tämä transiitti on heikossa asemassa merkkiisi, kannattaa sinun pyrkiä löytämään oma ympäristösi ja oikeat ihmiset ympärillesi. Tämän päivän aloituksilla ja uusilla kohtaamisilla saattaa olla ratkaiseva merkitys sinulle arvokkaiden asioiden etenemisessä.

Kalat

Luota jokaiseen hyvältä tuntuvaan kutsuun tässä päivässä. Sinulla on loistavat edellytykset saada itsellesi arvokkaat asiat etenemään parhaalla mahdollisella tavalla juuri tänään ja parhaimmillaan koko loppuelämäsi ajan. Olet yhdessä luovuuden antoisimmista pisteistä.

X