päivähoroskooppi neitsyt
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 7.10.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Jarruttelet jonkin verran, ja siihen voi olla syynä myös väsymys. Olisi sopiva hetki ottaa aikaa itselle ja käydä vaikka hieronnassa, kylpylässä tai saunassa. Paneutuminen rakkaustarinaan tai rauhalliseen musiikkiin voisi myös tehdä hyvää. Arjen pikku pulmaan tai terveysongelmaan voi tulla yllättävä ratkaisu.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kauneuden- tai estetiikantajusi näyttäisi kiertyvän jotenkin työympäristöön, joten mitä ilmeisimmin näet työympäristösi näinä aikoina uudessa valossa, ja kaikki rujo tai räikeä voi vaikuttaa sinuun voimakkaammin. Muutaman viikon ajan materiaalisiin tavoitteisiisi on tullut mukaan idealismi. Kehon hyvä kohtelu on tärkeää!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla on vielä meneillään planeettavaikutuksia, jotka saavat sinut myös toimimaan aika ajoin epärationaalisesti tai tunnetilan vetämänä. Se, mihin oikeasti tähtäät, voi olla hämärän peitossa tulevina viikkoina, mutta toisaalta jokin uusi auttamisen tarve voi herätä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla on todennäköisesti ollut viime aikoina joitakin elämää suurempia hankkeita, tai asiat ovat paisuneet jollain elämänalueella melko suureen mittakaavaan. Kaikkea voi leimata halu saada enemmän ja halu nauttia elämästä kaikin voimin! Lisäksi tuntuu, että matkallekin pitäisi päästä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tulevaisuuteen tähtääminen voi olla koko ajan jollain lailla pinnalla, ja on mahdollista, että työyhteisössäsi ollaan hyvin avoimia uusiin suuntiin tai kansainvälistymiseen. Lähiviikot vievät vielä laajemmille areenoille tai tutustumaan uusiin ryhmiin. Suhteen sujuvuudelle ei pitäisi olla mitään esteitä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kiinnostus kauniisiin tavaroihin on sinulla ajan hengessä, ja voit innostua yhtäkkiä tonkimaan kauppojen hyllyjä tai surffailemaan netissä jonkin ihanan vaatteen perässä. Tästä voi tulla mieleen jonkinlainen ahneus. Ruokakin on materiaa, ja nyt voisi olla aika tutustua vihdoin siihen kasvisravintolaan!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aika poikkeukselliset planeetat pitävät sinua otteessaan pidemmän aikaa. Aurinko, Venus ja Jupiter nimittäin lisäävät elämännälkää, avoimuutta ja optimistisuutta, joten ryhdyt mahdollisesti viemään eteenpäin asioita, jotka normaaliaikana jättäisit tekemättä. Kaikenlainen seikkailu voi olla kuvassa mukana!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kun näin salamyhkäiset planeetat vetelevät sinua, voi olla, ettet näe mitään suoraa tietä, jota sinun pitäisi seurata. Toki monimutkainen luonteesikin vaikuttaa tähän. Ihmissuhteissa saattaa olla tekeillä jotain sellaista, mikä pysyy taustalla, tai sitten joku henkilö ei halua sanoa sinulle suoraan, mitä sinusta ajattelee.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Elämääsi voi työntyä näinä aikoina aiheita, jotka ovat määrittelemättömiä, väljiä tai osittain arvailujen varassa. Uusia yhteistyösuhteita ei välttämättä kannata heti aloittaa, vaan odottaa vielä seuraavan kuun puolelle. Asia on toinen, jos kyse on luovuudesta. Nauti ystävyyssuhteeseen liittyvästä vauhdikkuudesta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet ehkä viime aikoina arvioinut myös rajojasi, sillä asioita on voinut osua tiellesi yli äyräiden. Vai ovatko omat halusi vieneet sinua maanisesti eteenpäin? Tämä on kieltämättä myös aikaa, jolloin tapetilla on se, kenen kanssa voit edetä elämässä tai kuka on tilanteeseesi tai asemaasi sopiva.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Joidenkin vapaa-ajan harrastusten eteenpäinvieminen on ollut monilla merkkisi edustajilla päällimmäisenä viime viikkoina. Näet elämäsi nyt vapaampana ja mahdollisuuksia täynnä olevana, mutta rutiinitehtävät tuottavat puolestaan päänvaivaa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tietyt planeettavaikutukset pitävät tunteesi voimakkaina, ja sehän on yleensä sinulle mannaa. Merkkiäsi voi luonnehtia kaikista tunteellisimmaksi. Hiukan provosoivat tai ärsyttävät planeetat ovat myös yhä kuvassa mukana, ja sinun on sopeuduttava monenlaisiin tilanteisiin. Kolmiodraamaa voi olla ilmassa!

X