Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 9.2.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Viikonloppuna on hyvä kuulostella elämäsi menoa ja käyttää muutama minuutti yhden asian päättämiseen. Jatkatko vanhaan malliin, vain tympiikö joku juttu riittävästi, että olisit valmis muuttamaan jotakin?

Oinas

Mikäli joudut lähipäivien aikana tekemään valintoja merkittävien vaihtoehtojen välillä, niin luota vain siihen mikä itsestäsi tuntuu nyt hyvältä. Kaikkein innokkaimpia mukaan kiskojia ovat ne, jotka ovat jo pudonneet suurten odotusten syvään kuoppaan. Älä siis laske mitään tulevaisuuden varaan.

Härkä

Olet erittäin suurten ja merkittävien valintojen edessä. Älä luota ensimmäiseenkään lupaukseen, jos haluat selvitä ehjin nahoin eteenpäin. Sinulla on nyt taipumus haksahtaa johonkin todella upeaan juttuun, joka lopulta kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Riittää kun pidät jalat tukevasti maassa.

Kaksoset

Energiatilasi on hyvällä mallilla ja sinulla on edessäsi hyviä mahdollisuuksia. Hoida kaikki sitoumukset itsenäisesti, ja menestys on pysyvää. Siivelle pyrkijöitä ja ’viisaita opastajia’ riittää haitaksi asti näiden päivien aikana. Säilytä uusien projektien täysi äänivalta itselläsi, niin ongelmia ei synny.

Rapu

Sinulle tarjotaan jotain poikkeavan hyvää mahdollisuutta, johon kannattaa suhtautua suurella varauksella. Hoida varmistukset kuntoon, vaikka suosittelijana olisi paras ystäväsi kautta aikojen. Pienimmätkin lupaukset helposta rahasta tai tuloksesta kannattaa laittaa odotuslistalle ja suurennuslasin alle.

Leijona

Älä säikähdä pientä pettymysten tulvaa, joka on juuri nyt enemmän kuin mahdollinen. Liian suuret odotukset tuovat aina pettymyksiä tullessaan. Mikäli sinulla ei ole suuria odotuksia, ei pettymyksiäkään pääse tapahtumaan. Pettymyksetkin ovat vain opastauluja, jotka auttavat ottamaan paremman suunnan.

Neitsyt

Näinä päivinä saat varautua onnekkaaseen syöksykiitoon kohti suunnitelmiesi toteutumista. Älä silti mene tapahtumien edelle. Siinä saattaa nyt käydä todella kehnosti. Missään nimessä et saisi elää yli varojesi ainoassakaan tilanteessa, sillä tällaisena hetkenä otetut lainat ovat tavallista vaikeampia maksaa takaisin.

Vaaka

Saat yllättävää tukea ja kannustusta jollekin tärkeälle suunnitelmalle. Varo menestyksestäsi huolimatta laittamasta kaikkea yhden kortin tai yhden ihmisen varaan. Laske kaikki sen mukaan mitä itse pystyt tekemään ja jätä kaikki muut lupaukset epävarmaan voittomarginaaliin, niin tappioita ei tule.

Skorpioni

Olet intoa piukassa, mutta juuri nyt elämä näyttää sinulle suunnitelmiesi karikot, jotta voisit ottaa niistä opiksesi ja valita uuden suunnan. Huomaa mikä tai mitkä asiat tuottavat selviä pettymyksiä. Niiden osalta sinun on kyettävä etsimään uusia vaihtoehtoja tai sovelluksia vanhojen tilalle.

Jousimies

Älä luota helpoimpaan ja tuottavimpaan vaihtoehtoon ennen kuin pääset konkreettisesti toteamaan mistä todellisuudessa on kysymys. Näinä päivinä on menossa niin suuri tyhjien tarjousten suma, että saat olla tarkkana selvitäksesi siitä mahdollisimman pienillä tappioilla.

Kauris

Moni tuntee nyt tyytymättömyyttä elämäänsä ja haluaa kaataa ongelmansa sinun niskaasi. Älä ota vastaan turhia syytöksiä, äläkä missään nimessä lähde vetämään kenenkään toisen raskaaksi käynyttä kelkkaa. Pettymykset eivät koske sinua, ellet halua ottaa niitä vastaan jonkun toisen puolesta.

Vesimies

Mikäli olet mukana jossakin väärässä projektissa, niin nyt sen luulisi sinulle selviävän. Katso vain mihin et ole tällä hetkellä lainkaan tyytyväinen ja tiedät missä on tärkein uudistamisen kohde tulevaisuutta ajatellen. Tyytymättömyyttä herättävistä jutuista on päästävä eroon, jos haluaa menestyä elämässä.

Kalat

Sinulle on luvassa positiivisia yllätyksiä suunnitelmiesi etenemisessä, mikäli osaat pelata puhtaasti omilla korteillasi muihin liikaa tukeutumatta. Monenlaista puppua yritetään syöttää näinä päivinä niin sinulle kuin muillekin, ja juuri siksi on viisainta luottaa vain siihen mitä itse pystyy tekemään.

Lue myös:

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X