päivähoroskooppi vaaka
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 9.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Arkisemmat asiat ja pienimuotoisemmat jutut näyttäisivät painavan enemmän vaa’assa, ja voit viihtyä erittäin hyvin rutiinien parissa. Ota aikaa itsellesi ja visioillesi, ehkä niistä muotoutuu jotain tulevaisuudessa. Suhteessa olisi nyt ja lähiviikkoina tärkeintä saada asiat rullaamaan ja tehtävät jaettua!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla on varmaankin yhä vauhti päällä sen suhteen, miten saat lisää rahaa, materiaa ja maallisia nautintoja ylipäätään, kuten upeita makuelämyksiä. Pitkäaikainen pohjavire voi myös liittyä siihen, että haluat jotain aivan päinvastaista, eli henkistä tasapainoa ja kokemuksia vaikkapa musiikin parissa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Aikaansaamisen tai aktiivisuuden tarpeesi voi nyt kohdistua enemmän siihen, mitä haaveilet työsi tulevaisuudesta ja omista mahdollisuuksistasi. Haaveita saattaa esiintyä pilvin pimein näinä päivinä ja aika ei ole vielä päätöksille. Suhde viihtyy parhaiten kodinomaisissa oloissa tai takkatulen äärellä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu on vesielementin merkissä kaloissa ja sointuu hyvin yhteen oman vesielementin merkkisi kanssa. Tämä voi tarkoittaa parempaa yhteyttä omien tunteittesi kanssa tai sopusointuisempaa aikaa perheenjäsenten kanssa. Saat myös paremman yhteyden kaukana asuvaan rakkaaseen, jos vain haluat!

Leijona (23.7.-22.8.)

Suhtautumisesi raha-asiaan voi pohjautua näinä päivinä illuusioille tai monenlaisille toiveille, ja jos et sinä niin joku läheinen saattaa esittää varsinaisen toiveiden tynnyrin! Nyt kannattaisi välttää sopimista tärkeistä yhteisistä raha-asioista tai bisneksistä. Intoile sen sijaan ryhmässä tai verkostossa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Planeetat ovat varsin intensiiviset ja työntävät sinua ulospäin, kohtaamaan tai haastamaan ihmisiä. Poikkeuksellisia, mieleenpainuvia tilanteita voi olla luvassa ja tunnetilat ovat voimakkaita puolin ja toisin. Mielikuvituksekas, taiteellinen tai haaveita omaava henkilö voi tehdä sinuun lähtemättömän vaikutuksen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kaikkien kiireiden keskellä voi olla paikka pysähtyä hieman, hengittää ja keskittyä aitoihin tarpeisiisi ja oikeaan motivaatioosi. Nyt voit löytää sisältäsi aineksia siihen, mitä voit toteuttaa myöhemmin ulkoisesti, eli itsetutkiskelu on tärkeää. Rakkaudessa on pidempään vaihe, jossa ei näyttäydytä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Yritä kaivaa kaikki kykysi esiin ja kehittää niitä yhdessä suuremman joukon tai tiimin kanssa, sillä työkuviot näyttäisivät soljuvan parhaiten eteenpäin sellaisissa yhteyksissä. Ota vastaan myös tarjottu uusi tekniikka tai uudet työtavat, sillä planeetat suosivat edelläkävijyyttä! Ryhmästä löytyy ihana ihminen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ristivetoa voi olla useammallakin elämänalueella, ja siihen olisi hyvä sopeutua niin, ettet ärhentele heti ensimmäisen erimielisyyden kuultuasi. Urapuolella näyttäisi olevan henkilö, joka pistää kapuloita rattaisiisi tai tekee tiettäväksi oman roolinsa ylitse muiden. Pura energiaa kahdenkeskiseen harrastukseen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinun on mahdollista nousta askelia suosiomittauksissa ja kerätä kunniaa ja mainetta saavutuksistasi. Ehkä olet myös tavanomaista optimistisempi näinä viikkoina. Halusi kohottautua arjen yläpuolelle voi tuoda eteesi ihanan kulttuurikokemuksen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Talous ja raha voivat olla pääaiheita parin päivän ajan, ja kyse voi olla siitä, riittävätkö rahat johonkin hankkeeseen tai kalliiseen ostokseen. Rahaa onkin voinut kulua viime aikoina viihteeseen, pelaamiseen tai matkailuun, eikä intomielinen elämänhalu suinkaan pääty vielä tähän.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuu on merkissäsi parin päivän ajan ja voi auttaa sinua tulemaan paremmin toimeen voimakkaiden tunteittesi kanssa ja tuntemaan omat rajasi. Haastavasta planeettailmapiiristä johtuen koet kuitenkin monet asiat voimakkaasti ja reaktiosi ovat sen mukaiset. Hillintää ja hallintaa kannattaisi harjoittaa!

X