päivähoroskooppi kauris
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 1.1.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Planeetat pitävät sinua ojennuksessa sillä tavalla, että haluat näyttää, mihin pystyt. Toisin sanoen melko kunnianhimoiset tunnelmat vallitsevat, ja välillä siitä seuraa hyvää ja välillä valtataistelua. Onko sinulla tunne, että haluaisit muuttaa läheisen toimintatapaa, vai haluaako joku vaikuttaa sinuun?

Härkä (20.4.-20.5.)

Ihanan virkistäviä hetkiä ja elämyksiä saattaa olla tarjolla, ja voit löytää uuden tavan nauttia elämästä. Yllätyksiä voi olla sopivassa määrin luvassa, mutta ei liikaa. Planeetat viittaavat siihen suuntaan, että voit nauttia parhaimmillaan jostain kotikontujesi ulkopuolella ja törmätä hyvin vetovoimaiseen ihmiseen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Elämässäsi voi olla näinä päivinä seikkoja, jotka ovat jollain lailla vaikeita tuoda täyteen päivänvaloon. Ehkä koet jonkin aiheen tällaiseksi, vaikka se ei välttämättä sitä olisikaan. Viihdytkö tavallista enemmän syrjemmällä keskeisistä paikoista etkä kaipaa ihmeemmin suuria joukkoja? Tunnelmallinen ravintola voisi käydä sinulle!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jotain uudistavaa saattaa olla tekeillä ehkä tulevaisuuden suunnitelmia ajatellen tai sitten pelkästään päivän ohjelmassa. Ohjelmassa voi olla nuorekkaita elementtejä ja kepeyttä. Toisaalta ihmissuhdepuolella voi olla myös pitkään vaikuttava vaihe, sillä jokin tunne voi olla poikkeuksellinen – tai sitten sen ilmaisu!

Leijona (23.7.-22.8.)

Vuoden ensimmäinen päivä saattaa tuoda yllättäen eteesi tavoitteen, jota et ollut ajatellut pitkään aikaan. Kyseessä saattaa olla ammatillinen tavoite, uuden kyvyn kehittäminen tai vaikka läheisen kannustaminen johonkin saavutukseen. Työtä ja korjaamista näyttää riittävän yhä sinulla itselläsi tai lähipiirissäsi.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tiedossa voi olla hauskoja tunnelmia ja jonkin verran yllätyksellisyyttä. Ehkä saat kutsun kauemmas, missä saat parhaat palat tapahtumista. Ateriointi voi kiinnostaa erityisesti vaihtoehtoisena vapaa-ajanviettotapana, ja siihen istuu hyvin etninen ravintola tai erilainen nautintokokemus!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Lähipiirissäsi otetaan mahdollisesti näinä aikoina esiin paljon asioita menneisyydestä tai niin sanotuista vanhoista hyvistä ajoista. Paljon muutakin kytkeytyy menneisyyteen ja perinteiden vaalimiseen, mikä voi tuoda myös turvallisuuden tunnetta. Ehkä tapaat ihmisen pitkän tauon jälkeen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tiedossa voi olla monenlaista inspiroivaa tekemistä toisten kanssa. Varaudu myös siihen, että kutsu tulee yllättäen tai suunnitelma muuttuu jonkin verran. Avoimella mielellä kaikki menee parhain päin. Merkittävä kontakti voi syntyä ihmiseen, jonka kanssa keskustelut sujuvat poikkeuksellisella tavalla!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Toisten kanssa on ollut enemmän aktiviteettia jo monta kuukautta tai sitten kyse on kahdenkeskisestä harrastuksesta, joka on alkanut silloin. Sama aktiivinen vaihe jatkuu, mutta näinä päivinä on myös pysäyttäviä hetkiä, jotka saavat sinut ehkä mieltymään pienimuotoisempaan ajanviettoon.

Kauris (21.12.-19.1.)

Tähän päivään näyttäisi sisältyvän vapaita hetkiä, jolloin tunnet olevasi sinut itsesi kanssa. Jokin yllättävä viihde-elämyskin voi olla tiedossa tai sitten lautapelit tai pelikortit kaivetaan esiin. Saatat myös huomata, että tunteeseen kytkeytyy ehkä enemmän intensiivisyyttä kuin uskoitkaan. Myös tapaaminen voi olla kohtalokas!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olet ollut jo pidempään olotilassa, jossa vetäydyt hiukan sisäänpäin, sisäisten tuntemusten pariin tai tunnustelemaan muuten vallitsevia energioita. Tämä voi olla parhaimmillaan hyvin henkinen vaihe, jolloin näet kaiken muun paitsi materian tärkeänä. Ihminen välimatkan takaa tai kaukaa menneisyydestä voi tupsahtaa eteesi.

Kalat (19.2.-19.3.)

Olet ehkä saanut jo otteen suuremmista kuvioista ja päässyt osaksi jotain poikkeuksellinen laajaa kenttää. Näinä päivinä ei ole aika supistaa olemista neljän seinän sisään, vaan päinvastoin, ottaa maailmasta vastaan kaikki uusi ja ihmeellinen, mitä se tarjoaa. Olet ilmaisuvoimainen varsinkin verbaalisesti, ja se näkyy!

X