Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 1.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Uusikuu härän merkissä suosii rentoa tai yksinkertaista toimintaa luonnonläheisten asioiden parissa, ja niin on myös sinun kohdallasi. Haistele, maistele ja katsele ympärilläsi pursuavaa luonnon rehevyyttä tai sisusta aistikkaasti kotiasi uudella elementillä. Keskustelu piristää romantiikkaa enemmän.

Härkä (20.4.-20.5.)

Ilmassa on aloittamisen henkeä, joka on samalla tuoretta, uudenaikaista tai normeista poikkeavaa. Ehkä muutat jotain viime tipassa tai koet muuten yllättävän muutoksen. Sinulla on nyt enemmän tilaisuuksia toteuttaa itseäsi sopusoinnussa muiden toiveiden kanssa, mikä luo hyvää henkeä kaikille.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Merkurius on tullut merkkiisi pariksi viikoksi, joten älyn käyttö on enemmän kuin sallittua ja voit näyttää kaiken kyvykkyytesi sillä saralla. Juuri nyt voi olla tiedossa muutoksia, jotka kytevät pinnan alla tai ovat sidoksissa omaan tai läheisen psyykeen. Mars tahdittaa tekemisiäsi ja joskus myös vastustusta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Viime aikojen laajat näköalasi ovat synnyttäneet sinussa uusia ideoita, jotka voivat heijastua toiminnassasi omassa yhteisössäsi. Yhteiseen hiileen puhaltaminen saattaa palvella muutenkin nyt monella tavalla, välillä eteenpäin, välillä taaksepäin nytkähtäen. Vielä on loistavat planeetat rakkaudessa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tämä uusikuun aika kohdistuu merkkiisi aika tempoilevasti, joten olotiloissasi tapahtuu äkkinäisiä muutoksia tai aikataulut eivät pidä. Toisaalta saat selvitettyä vaikeitakin asioita puhumalla. Tunneasioissa on yhä värähtelyjä, joihin liittyy ehkä omistamisenhalua puolin ja toisin tai raha-asioita.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Asenteessasi matkusteluun voi olla muutoksen virettä ja siksi uusi kohde saattaa kiinnostaa. Tai sitten näet uudistamisen tarvetta vaikkapa mökkeilyssä tai ulkoilussa. Merkurius on ärhäkässä asemassa merkkiisi, ja se altistaa väittelylle mutta myös nopealle tiedonhankinnalle. Ole avoin kohtaamiselle!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Mikäli olet mukana toteuttamassa yhteistä materiaalista hanketta, varaudu siihen, että kaikki ei mene suunnitelmien mukaan tai siihen, että joku haluaa sooloilla. Ehkä uusi idea onkin tarpeen, ja se huomataan vasta nyt. Arkisen ympäristösi kaunistaminen sujuu sinulta hyvin, värikkyyttä korostaen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Oletko vastapuolen oikkujen armoilla tai tekemisissä poikkeuksellisen ennalta-arvaamattomien ihmisten kanssa? Ehkä odottamattomat seikat pitävät sinut varuillaan, ja se onkin hyvä asenne juuri nyt varsinkin yhteisissä hankkeissa. Toisaalta, viime viikkojen lempeät, tunteikkaat planeetat suosivat yhä sinua!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Anna tilaa väljyydelle siinä suhteessa, missä järjestyksessä teet asioita, sillä suunniteltu tarkka arjen järjestys ei näytä nyt onnistuvan. Perheasioissa tai asunnon järjestelyissä riittää aihetta hihojen ylös käärimiselle, etkä aina saa tarvittavaa apua. Uutta suhdetta etsivät saattavat löytää sen nurkan takaa.

Kauris (21.12.-19.1.)

On sinun aikasi näyttää olemuksellasi ja tyylilläsi, että osaat muuntautua ja uudistua, ja se saattaa näkyä kaupassa tai kampaajan tuolilla. Raikkaus on vaalimisen arvoinen, ja saatat huomata sen ilmaisussasi, harrastuksessa tai peleissä. Nautit vielä pari päivää Venuksen pehmeistä energioista.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Monilla on nyt uudistamisen halua, ja sinun kohdallasi se liittyy kotipesääsi, pihaasi tai mökkiin. Jokin saa näkemään näissä aiheissa uusia kulmia, jotka vaikuttavat päätöksiin myöhemmin. Merkuriuksen harmoninen asema edesauttaa vanhan riidan sopimisessa. Muista helliä kehoasi hieronnalla tai spalla!

Kalat (19.2.-19.3.)

Naapurustossa tai läheisten elämässä voi tapahtua muutoksia, ja kanssakäyminen ei ole kovin ennakoitavaa tai tasaista. Kielenkäyttö voi osoittautua puolin ja toisin varsinkin riehakkaaksi, ja hiljaisuutta voi olla vaikea löytää. Venus ja Mars merkissäsi tekevät tunnetiloista voimakkaita!

X