Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 10.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Ehkä saat kätesi yhä syvemmälle maahan, kuokkimaan tai kasvattamaan, tai sitten aistisi ovat heränneet materiaalien suhteen ja havaitset muutenkin konkreettiset esineet ja luonnon ympärilläsi. Saat näinä aikoina aikaan paljon myös kaikenlaisessa tavaroiden siirtelyssä tai hankkimisessa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulle luontaisinta on nyt kanssakäyminen läheisten kanssa ja todennäköisesti vietät mukavia loma-aikoja ilman sen kummempia kommervenkkejä. Ehkä lyhyemmät matkat kiinnostavat enemmän kuin lähtö tuntemattomille maille. Pikku reissu naapurikaupunkiin tai kirjakauppaan voi olla parasta.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Joku voi yrittää nyt ohjailla elämääsi ehkä liikaa, vaikka olet luonteeltasi sopeutuvainen. Ilmassa voi olla muutenkin sellaista, mikä saa sinut pitämään suusi supussa tai pidättäytymään taustalla. Taustalla olemisessa on se hyvä puoli, että voit rauhassa valmistautua tuleviin koitoksiin. Ostos lohduttaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Hyödyt useista harmonisista planeetta-aspekteista, joten mitään maata mullistavaa ei pitäisi olla tiedossa. Energiatasosi on hyvä ja jaksat ahertaa tasaisesti rakkaiden asioiden kimpussa. Jos olet töissä, työnteon pitäisi sujua hyvin ja tiimissä asiat soljuvat hienosti. Jotain pientä ylimääräistä piristävää on tiedossa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kahdenlaisia vaikutuksia on meneillään merkkisi kohdalla. Yhtäältä Mars pitää sinut jotenkin valmiudessa reagoimaan, tarttumaan haasteisiin tai yrittämään fyysisiä urotekoja. Toisaalta olet täysin valmis vetäytymään taustalle ja antamaan muiden hoitaa käytännön työt ja kaiken muunkin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet jollain lailla innoissasi menossa ja haluat kokea monenlaista. Nämä ovat parhaita aikoja nauttia täysin siemauksin kansainvälisyydestä ja innostavista kokemuksista ihmisten kanssa, joten älä jää todellakaan neljän seinän sisään tai pelkästään rannalle makaamaan! Perhe vaatii oman osansa huomiostasi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Monet vaa’at löytävät nyt keskikesän aikana tähdellistä tekemistä, joten joutenolosta tai täysin vapaasta kulkemisesta ja seikkailemisesta ei siis todellakaan ole kyse. Kaiken lisäksi huomiota on kiinnitettävä raha-asioihin, jotka eivät jostain syystä näytä kulkevan kuin itsestään. Ystävä kaukaa muistaa sinua!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Useimmat planeetat tyrkkivät sinua ulospäin ja maailmalle, joten matkailu on avartavampaa kuin yleensä ja stimuloi ajatteluasi. Eniten voi kiinnostaa sellainen paikka, johon liittyy paljon menneisyyden muistoja tai sitten täynnä historiaa oleva kaupunki, joka inspiroi sinua pitkäksi aikaa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Näinä aikoina joudut pyörittelemään mielessäsi asioita, jotka liittyvät muistoihin, menneisyyteen tai taloudelliseen turvallisuuteen. Nämä edellä mainitut asiat voivat olla kaiken lisäksi linkittyneitä toisiinsa, ja kaikesta et halua puhua toisten kanssa. Huolellinen tehtävien hoitaminen nousee arvaamattomaan arvoon!

Kauris (21.12.-19.1.)

Toisen osapuolen rooli on todennäköisesti suuntaa antava tällä hetkellä, tai sitten joudut ottamaan toisen henkilön aseman paremmin huomioon. Kahden kauppaa voi tulla eteen monella tavalla, vaikka sopimuksen muodossa, näinä päivinä. Romantiikan taso paranee hyvillä keskusteluilla ja töiden jakamisella.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeetat ovat sellaisessa kohdassa merkkiisi nähden, että ne korostavat hyödyllisyyttä ja auttamisen halua, joten teethän tarpeeksi läheisten tai kenties aivan muiden eteen? Ota vaikka uusi hyväntekeväisyyskohde, joka on lähellä sydäntäsi. Sinulla tai lähipiirillä näkyy olevan konkreettisia hankkeita.

Kalat (19.2.-19.3.)

Itseilmaisusi saa nyt voimaa ja tehoa planeetoista, joten saat asiat sanotuksi hyvin, loukkaamatta toista osapuolta tai sitten selvität vanhan riidan hyvään lopputulokseen. Saat itsestäsi paljon irti papereiden järjestämiseen, joten hyödynnä tätä ja valmistaudu syksyyn selkein mapein ja ilman hajanaista tietoa.

X