Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 11.4.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Ensin oli sana. Tänään sunnuntaina sanoilla on tavallista painavampi merkitys elämäsi uudelleen järjestymisessä. Uskalla sanoa ääneen, mitä kaikkein eniten odottaisit tapahtuvaksi omassa elämässäsi. Se saattaa olla totta nopeammin kuin voisit ikinä uskoa.

Oinas

Anna jutun luistaa ja hakeudu tietoisesti puheisiin kokonaan uusien ihmisten kanssa. Olet tänään oppivaisella tuulella ja olet loistava kuuntelija, jonka kanssa on helppo vaihtaa ajatuksia. Saatat löytää nykyisten suunnitelmiesi kannalta merkittäviä yhteyksiä, joten ole tarkkana.

Härkä

Ymmärrät ihmisten ajatuksia telepaattisella tasolla ja osaat tehdä omia viisaita päätelmiä ja jopa hyvin ratkaisevia konkreettisia ratkaisuja tämän jakson aikana kohtaamissasi uusissa tilanteissa. Luota omiin tuntemuksiisi ja ole tietoisesti valmis tekemään itsekkäitä päätöksiä.

Kaksonen

Sinulla on mestarillinen kyky saada ajatuksesi toteutumaan materiaalisella tasolla ja siksi tänään kannattaa tehdä totta ainakin yhdestä haaveestasi. Sekin tosin edellyttää rohkeutta tehdä asiat tänään täysin omalla tavallasi ja tietoisesti vaistoihisi luottaen.

Rapu

Varo hiukan tälle päivälle tyypillistä herkkää innostumistasi sinulle esitettyihin ideoihin. Tulet helposti luvanneeksi enemmän kuin mihin pystyt. Ajatuksen tasolla sinulla on valtavasti potentiaalia, mutta käytännössä sinun on pakko luopua jostakin antamastasi lupauksesta, jotta päivä pysyy puikoissa.

Leijona

Puheesi ja kirjoituksesi herättävät tänään aiheellista luottamusta esittämiäsi ideoita kohtaan ja saat vietyä niitä mallikkaasti eteenpäin. Aika on mitä suotuisin erilaisten sopimusten tai suunnitelmien lukkoon lyömiselle, sillä sana on nyt sinun hallussasi.

Neitsyt

Muistat tänään asian, joka on pitkään vaivannut sinua, mutta et ole vielä uskaltanut hoitaa sitä järjestykseen. Nyt kannattaisi rohkaista mielensä ja ottaa juttu selkeästi esille. Se ei välttämättä selviä odottamallasi tavalla, mutta sinä tulet tietämään missä todella mennään ja kenen kanssa.

Vaaka

Älä yritä tänään viedä eteenpäin muuta kuin sinua aidosti kiinnostavia asioita, sillä kaikki muu on yllättävän raskasta ja hidassoutuista. Uskalla sitoutua siihen, mikä sinua vetää juuri nyt puoleensa ja jätä tekemäsi suunnitelmat hetkeksi omaan rauhaansa, ne kyllä ehtii hoitaa vähän myöhemminkin.

Skorpioni

Ajatus ei luista tänään kirkkaimmillaan, ennen kuin olet hoitanut kuntoon jonkun kovasti mieltäsi painavan asian. Sen jälkeen kaikki sujuu helpommin. Ole valmis luopumaan jostakin rutiinin omaisesta tekemisestä, jotta voit paremmin keskittyä kohtaamasi mahdollisuuden hyödyntämiseen.

Jousimies

Nyt on hyvä hetki väsätä kuntoon joku vireillä ollut suunnitelma tai sopimus. Ajatuksesi virtaavat tänään kirkkaina ja selkeinä, etkä tee helposti virheitä, vaikka pöydässä on samaan aikaan monta viritystä valmiina lähtöön. Anna siis kumin palaa ja tee rohkeita päätöksiä.

Kauris

Aina ei ajatus kulje niin kuin odottaisit, ja tänään on yksi näistä hiukan takkuisemmista päivistä. Ota siis suosiolla hiukan rauhallisemmin. Älä suotta yritä saada tehtyä kaikkea, mitä tälle päivälle suunnittelit. Tee vain se mikä vaivattomasti toteutuu ja jätä muu odottamaan vuoroaan.

Vesimies

Sanoissasi on tänään harvinaista voimaa ja voit ihmeeksesi huomata, kuinka saat tahtosi läpi vain suusi avaamalla. kannattaa siis höpötellä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, sen mukaan mikä milloinkin kiinnostaa. Kaikki muu sujuukin sitten omalla painollaan.

Kalat

Olet tänään hyvin ratkaisukeskeisellä tuulella ja pystyt tekemään oikeita ratkaisuja aikaisemmin mahdottomalta vaikuttaneessa asiassa. Luota sisäiseen tietoosi ja tee ne päätökset, jotka juuri nyt tuntuvat oikeilta.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X