päivähoroskooppi rapu
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 11.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on merkissäsi, yhdessä pitkäaikaisen Jupiterin kanssa, ja se voi luvata ylitsevuotavaa innokkuutta, varsinkin jos olet muutenkin vuolaasti hehkuttavaa oinas-tyyppiä! Saatat nähdä kaiken suurempana ja mahdollisuutesi rajattomina. Merkuriuksen alkava perääntyvä liike voi muuttaa suunnitelmiasi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Olemuksesi, käytöksesi ja tapasi ovat todennäköisesti yhä huomion kohteena, ja niihin panostaminen kannattaa vielä tulevinakin viikkoina. Voit saada ylimääräistä arvostusta tai sinut kutsutaan arvokkaaseen tilaisuuteen. Ehkä huomaat piakkoin, kuinka olet uusinut vaatekaappiasi! Pidä silmäsi avoinna rakkaudelle!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Turhauttaviakin päiviä voi olla takanasi, ja olet saattanut joutua ratkomaan tavallista hankalampia käytännön pulmia. Lepääminen ei ole vieläkään ajankohtaista, vaan silloin on taottava, kun rauta on kuumaa. Sinulla on myös, velvollisuuksien ohella, jonkinlaiset mahdollisuudet kokea kiinnostavia keskusteluja.

Rapu (21.6.-22.7.)

Koti- tai perheasioihin liittyvään hankkeeseen voi tulla mutkia matkaan tai aikatauluongelmia, sillä Merkuriuksen alkava perääntyminen vaikuttaa kohdallasi siten. Joidenkin seikkojen parissa voi vierähtää jopa viikkoja! Tällä hetkellä sinulla tai läheisellä voi olla paljon intomielisiä reaktioita ja tulisia kommentteja!

Leijona (23.7.-22.8.)

Parin päivän ajan saatat kokea erityistä matkakuumetta, joka voi johtaa hulppeaan matkasuunnitelmaan tai nopeaan liikkeellelähtöön. Lyhyiden reissujen suhteen voi ilmetä seikkoja, jotka vaativat tarkkaa suunnittelua tai ennakointia, mutta sinullakin Merkurius voi tuottaa aikatauluongelmia.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Koska planeetat osuvat niin voimakkaasti merkkiisi näinä viikkoina, voivat ajat olla poikkeukselliset monestakin näkökulmasta. Juuri nyt mielessäsi voi olla salaperäinen asia, joka saa sinut tutkimaan sitä lisää. Älä kuitenkaan pakerra liikaa paikoillasi, sillä päälle painaa yhä aktivisuuteen ja valloituksiin patistava Mars!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tässä päivässä voi olla mukana hillittömyyttä, liioittelua, suurta avoimuutta tai reipasta aloitteiden tekemistä, sillä kuun ja Jupiterin yhtymä vastapäisessä merkissä oinaassa voi innoittaa siihen joko vastapuolen tai sinut. On mahdollista, että elät poikkeuksellisia aikoja! Suhdeasioissa et tuo kaikkea esiin!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Yritä nähdä kaikki, mikä on rempallaan ja kaipaa korjaamista, sillä juuri nyt on erinomainen hetki löytää siihen tarpeelliset välineet ja keinot. Voit saada suurta helpotusta aikaan siinä, miten raskaaksi koet eri tehtävät. Sosiaaliset suhteet antavat paljon, ja hyödyksi oleminen yhdessä palkitsee!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Planeetat ovat alkaneet patistaa sinua jollain tavoin näyttämään parhaasi varsinkin työelämässä ja nämä ajatukset ovat mielessäsi myös viikonloppuna. Paineita olla kunnollinen ja tehokas voi tulla esiin vielä parin viikon ajan. Nyt juuri kuun ja Jupiterin yhtymä riehakkaassa oinaassa voi tuoda viihde-elämyksen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Jokin suuri päämääräsi saattaa mietityttää, sillä sen toteuttaminen voi kestää kauemmin kuin mitä olit ajatellut. Tämä voi tuntua vielä päiviä, ellei viikkoja. Matkailua kannattaisi harrastaa jonkin verran, sillä saat siitä nyt harvinaisen paljon miellyttäviä kokemuksia. Voit saada tunteenosoituksen matkan päästä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Lennokkaat jutut onnistuvat sinulta hyvin näinä aikoina, ja voit ottaa enenevässä määrin viihdyttäjän roolin. Pelit ja leikit voivat saada suurempia merkityksiä, ja voit panostaa poikkeuksellisella tavalla uuteen harrastukseen. Jokin osa sinua saa pohtimaan myös vähän synkempiä asioita.

Kalat (19.2.-19.3.)

Jos olet harkinnut kalliin tavaran hankkimista, tämä voi olla se hetki, jolloin heittäydyt. Monenlaista muutakin heittäytymistä voi tapahtua, kuten vaikka kokkailun tai muun maallisen nautinnon parissa. Voisit löytää uuden lempiravintolan! Et voi välttää kaikkea kitkaa ja erimielisyyttä läheisten kanssa!

X