Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 12.12.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Tunnelmien myrskyssä tuppaa välillä vauhti kiihtymään niin hurjaksi, ettei ehdi kunnolla kuuntelemaan alitajunnan kuiskauksia, vaikka syytä olisi. Jos jokin epäilyttää, niin laitappa kysyen ja tarkentaen, niin säilyy homma hanskassa.

Oinas

Vaikka ympärilläsi tapahtuu outoja ja odottamattomia asioita niin sinun on helppo säilyttää oma tasapainosi ja kääntää ongelmat eduksesi. Älä yritä pelastaa ketään pettymyksiltä salaamalla sitä minkä itse tiedät todeksi. Totuus johdattaa aina valoon vaikka se kuinka sattuisi.

Härkä

Ilmassa saattaa nyt tuntua jonkun verran ahdistavia virtauksia ja jos tiedostat mistä ne johtuvat kannattaa asialle tehdä heti jotakin. Aavistuksesi eivät koskaan ole aiheettomia tai turhia. Niiden tarkoitus on palvella sinun elämääsi, joten kuuntele niitä tarkkaavaisesti.

Kaksonen

Usvaa ja sumua riittää tässä päivässä jaettavaksi asti. Älä yritä tänään selvittää yhtään mitään. Katsele vain elämääsi ja anna kaiken mahdollisen selvitä omia aikojaan tai jäädä selviämättä. Järkeilemällä eksyt aina vain syvemmälle elämän valheellisuuksien loputtomaan sumupilveen.

Rapu

Painostava olotila on varmasti yhdistettävissä johonkin asiaan tässä päivässä. Jos selviää mihin niin on syytä ryhtyä välittömiin toimenpiteisiin. Elät tänään kirjaimellisesti vaistojesi varassa ja siksi mitään järkevää syytä painostavaan oloon ei tarvitse löytää, kohteen löytyminen riittää oikein hyvin.

Leijona

Vaikka sinulla onkin ihan selkeältä tuntuva päivä menossa niin älä oleta että muilla menisi yhtä hyvin. Sekaannukset kuuluvat tähän päivään, mutta niiden tarkoitus ei ole missään nimessä sekoittaa sinun elämääsi. Pysy erossa muiden väärinkäsityksistä parhaasi mukaan.

Neitsyt

Pettymyksiä ja väärinkäsityksiä putkahtelee pintaan mitä ihmeellisemmissä yhteyksissä, mutta ne ovat vain seurausta omasta hyväuskoisuudestasi ja taipumuksestasi asettaa liikaa odotuksia toisten ihmisten varaan sen sijaan että luottaisit itseesi ja omaan arvostelukykyysi.

Vaaka

Älä vaadi liikaa kanssaihmisiltäsi, sillä tänään on sellainen päivä, jolloin moni asia menee pieleen kenenkään sitä tarkoittamatta tai yrittämättä. Sinulla on lopulta parhaat mahdollisuudet pysyä sekaannusten ulkopuolella. Hoida siis kiltisti vain omat asiasi.

Skorpioni

Aikataulut ja suunnitelmat pettävät tänään monella tavalla ja siksi kannattaa olla liikkeellä mahdollisimman vapaalla ja joustavalla mielellä. Tänään systeemit pettävät monella muullakin eikä yksi ihminen voi niille yhtään mitään.

Jousimies

Usvainen olotila johdattaa sinut näkemään joitakin ikävältä tuntuvia totuuksia päivittäisestä elämästäsi. Mahdolliset pettymykset ovat kuitenkin oppaita oikeaan suuntaan ja niiden tarkoitus on osoittaa sinulle, että odotusten sijaan sinunkin on opittava elämään ja nauttimaan tästä hetkestä.

Kauris

Elämästä selviää joitakin epämukavia tai salattuja asioita tämän päivän aikana, mutta sinulle se merkitsee vain päätöksen teon helpottumista. Oivallat ihmeen selkeästi oman asemasi tapahtumien tarkkailijana ja siksi tarpeellisiksi kokemiesi muutosten tekeminen ei ole lainkaan vaikeaa.

Vesimies

Kaikki asiat tuntuvat jollain tavalla leijuvan ilmassa eikä mistään tahdo saada kunnon otetta. Sinulle tämän ei kuitenkaan pitäisi aiheuttaa sen suurempia ongelmia, sillä elät muutenkin vähän samankaltaisessa tilassa ja osaat päästää ajoissa irti.

Kalat

Varaudu kokemaan pettymyksiä joidenkin odotustesi suhteen ja ole valmis toimimaan välittömästi tilanteen korjaamiseksi sen sijaan että alkaisit voivotella tai syyttää muita kohtaamastasi pettymyksen tunteesta. Uusi tilanne vaatii ainoastaan uuden lähestymistavan ja kaikki on jälleen kunnossa.

X