Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 12.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Ehkä joitain rahaan liittyviä näkökohtia pitää tarkastella toisella tavalla. Ole joka tapauksessa valmis muuttamaan asennettasi aiheessa, jos on tarpeen. Varsin erikoiset planeettavaikutukset pitävät sinua pidempään mystisten, taiteellisten tai salattujen aiheiden parissa, joten ota niistä kaikki irti!

Härkä (20.4.-20.5.)

Suhteisiin, ryhmiin ja ihmisjoukkoihin liittyvät sektorit ovat kohdallasi aktiivisena vielä pitkään, joten yhdistymistä näihin on varmastikin tulossa vielä monin tavoin. Ehkä sinusta on tulossa vaikuttava henkilö ryhmässä tai vakuuttava someguru tai muuta vastaavaa. Innostus voi korvata melkoisesti rakkauselämää!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Arjen vaatimukset voivat yllättää ja pientä korjausta löytyy sieltä sun täältä. Vai onko töitä jäänyt tekemättä ja siksi ne ovat siirtyneet viikonloppuun? Työelämä voi toki teettää muutakin pohdintaa.  Mars on yhä merkissäsi mutta sen puhdasta voimaa värittävät pehmeät, taiteelliset tai epäselvät sävyt.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu tukee suunnitelmiasi kotiasioissa, kuten vaikkapa ruuanlaitossa tai siivoamisessa. Näiden aikojen vauhdikkaat energiat eivät kuitenkaan hevin kannusta sinua rutiininomaisiin puuhiin vaan pikemminkin päinvastoin. Voit saada lisää kontakteja normaalin reviirisi ulkopuolella, ota heidät vastaan!

Leijona (23.7.-22.8.)

Perheasioissa saattaa olla jonkin verran pohdittavaa ja muutoksiakin voi olla meneillään perhesiteissä. Raha-asiat voivat liittyä moneen tai sitten kuulet niihin liittyviä keskusteluja ja suunnitelmia ympärilläsi. Tulevaisuuksien hahmottaminen voi olla vielä tapetilla, menneiden kuukausien tapaan.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Toiveiden tai haaveiden tynnyri tuntuu olevan poikkeuksellisen täynnä, ja siksi saatat nähdä näinä päivinä maailman ja omat tavoitteesi vaaleanpunaisten lasien läpi. Aivan kuin jokin uusi minuus olisi syntymässä. Se miten näet asiat nyt, ei välttämättä vastaa sitä, miten näet asiat vaikkapa ensi kuussa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kaikenlaisia tehtyihin ja tekemättömiin töihin liittyviä aiheita saattaa tulla tupsahdella mieleesi. Yksi mahdollisuus on, että haluat enemmän lepoa arjessasi. Kuntoon ja terveyteen olisi hyvä keskittyä viimeistään nyt, ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa. Matkailuun saattaa liittyä ennätysmäärä haaveilua!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Eilisen tapaan näyttäisit olevan hyvin seikkailullisissa tunnelmissa, ehkä toteuttamassa itseäsi täysipainoisesti jonkin ihanan harrastuksen parissa. Nyt olisi suotuisat ajat harrastaa kulttuuria, taidetta tai teatteria tai opetella maalaamaan tai soittamaan instrumenttia. Salaperäisyyttä on vielä ilmassa Marsin aseman myötä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Pinnan alla tapahtuu tai jonkun selän takana puhutaan. Joka tapauksessa kaikki ei tule kaikkien tietoon noin vain. Ehkä itsekin pidättäydyt paljosta. Vaikka monet aiheet ovat sidoksissa kodin olosuhteisiin, on myös pinnalla seikkailua Venuksen viime viikkojen aseman mukaan. Flirttiäkin löytyy silmäkulmasta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Voit kokea yhteyttä muihin näinä aikoina normaalia enemmän, ja se voi johtua omista tarpeistasi tai siitä, että ympärilläsi on ihmisiä, jotka kaipaavat sosiaalisuutta. Keskustelut saattavat olla mielenkiintoisia ja taivaita hipovia. Voit luoda paremman yhteyden kumppaniisi luovimalla hänen ajatuksissaan!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Rahalla ja materiaalisella hyvinvoinnilla saattaa olla tavallista suurempi rooli elämässäsi näinä aikoina ja jopa näinä kuukausina. Saturnus on tuomassa aiheeseen rakennetta jopa kolmeksi vuodeksi! Tänään on mahdollista, että suunnitelma menee uusiksi tai muuttaa muotoaan, ja tunne on pinnassa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat tarjoavat sinulle, ja muillekin, yhä enemmän olotiloja, jotka ovat osittain unenomaisia tai sellaisia, joissa on blinglingiä tai unelmien toteutumista. Ehkä kaipaat enemmän jalat pois maan olemista kaiken kaikkiaan, ja varsinkin viikon ajan. Virtaavia tunnelmia voi luoda myös vaikkapa kylpylässä!

X