Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 14.4.

14.4.2019 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Äänestyspäivänä Aurinko tekee kolmiota Jupiterille ja jakaa lahjoja kilteille vanhemmille. Muista siis olla kiltti vanhempi sisäiselle lapsellesi, niin pääset nauttimaan onnenpotkuista, joita ei osata edes kuvitella vaalilupauksissa.

Oinas

Jupiter on nyt kolmiossa Aurinkoon merkissäsi ja tämä on loistavaa aikaa uudistaa omaa elämää ja aloittaa menestyksekkäitä projekteja niin työelämässä kuin harrastustenkin alueella. Riittää kun nautit siitä mihin olet ryhtymässä. Menestys seuraa sitä suurempana, mitä hauskempaa sinulla on.

Härkä

Jupiterin raskas aspekti merkkiisi varoittaa odottamattomasta takaiskusta tai pettymyksestä, joka kohtaa jotain myötätuulessa ollutta projektia elämässäsi. Tällaisessa tilanteessa odottaa aina hankaluuksia aiheuttanutta juttua menestyksekkäämpi mahdollisuus, kunhan et jää itkemään menetystäsi.

Kaksoset

Näiden päivien aikana kannattaa uskaltautua uusille urille ja ottaa jopa pieniä riskejä asioissa, joista huomaat innostuvasi kaikkein eniten. Jupiter ja Aurinko antavat sinulle voimaa ja menestykseen johtavaa näkemystä, jonka ansiosta voit tuntea tavallista suurempaa itsevarmuutta kaikissa toimissasi.

Rapu

Jos tuntuu että tyytymättömyys ja siitä juontava väsymys iskee voimalla kimppuusi, niin kannattaa miettiä välittömiä toimia tilanteen korjaamiseksi. Sinun olisi pystyttävä jättämään joku aikansa elänyt juttu kokonaan taaksesi ja keskittämään voimasi ihan uuteen projektiin. Väsymys hellittää heti.

Leijona

Elät yhtä vuoden suotuisimmista jaksoista ja saadaksesi siitä kaiken hyödyn irti kannattaa nyt tarttua epäröimättä kaikkiin tilaisuuksiin, joita elämä eteesi pudottelee. Menestyksen tuloksia tai voittoja ei kuitenkaan parane laskea, sillä onni seuraa ainoastaan onnellista ja iloista tekemistä.

Neitsyt

Olet tekemässä jotain hyvin merkittävää ratkaisua, mutta epäilys kalvaa mieltäsi. Älä jätä epäilyksille mitään sijaa. Aika on varmasti oikea, mutta ellet uskalla ottaa riittävän suurta riskiä tulee mahdollisuus lipumaan ohitsesi kuin loistoristeilijä, josta ei nähdä pientä kumivenettäsi.

Vaaka

Ole tarkkana tehdessäsi suunnitelmia pidemmällä tähtäimellä, sillä mitkään lupaukset eivät nyt pidä paikkaansa sellaisina kuin sinä ne ymmärrät. Varmista ainakin kahdesti, että haluat kaikesta sydämestäsi tehdä sitä mihin olet ryhtymässä. Silloin menestys on kaikkia lupauksia suurempaa.

Skorpioni

Elämä tarjoaa sinulle jotain hyvin radikaalia askelta eteenpäin elämässäsi. Askel kannattaa ottaa, mutta älä uskottele että kaikki tapahtuu niin nopeasti kuin kuvittelet. Valmistaudu suosiolla muutamaan tiukkaan pudotukseen projektin kestäessä, jotta et erehtyisi luovuttamaan ennen aikojaan.

Jousimies

Mistä ikinä tunnet nyt innostuvasi niin lähde täysillä mukaan, sillä näiden päivien energia lupaa suurta toimivuutta uusille ideoille. Auringon ja Jupiterin kolmio on eräs vuoden suotuisimmista ajanjaksoista minkä tahansa oman projektisi käynnistämiseen. Riittää, että olet itse peräsimessä.

Kauris

Elämä ei ehkä näytä sinulle parhaita puoliaan, sillä hetkellinen väsymys ja haluttomuus kalvavat mieltäsi. Tilanne on kuitenkin korjattavissa jos vain vaivaudut vilkaisemaan tarkemmin elämäsi kulkua. On lopulta täysin omissa käsissäsi tarttua elämän mielekkyyteen tältä istumalta.

Vesimies

Elät näinä päivinä mukavassa myötätuulessa ja olet muutenkin onnettaren suosiossa. Käytä kaikki ilmenevät tilaisuudet hyväksesi viivyttelemättä. Jupiter ja Aurinko siunaavat kaikki ilolla ja innostuksella alulle laittamasi suunnitelmat. Saat nauttia tämän hetken aloituksista kuukausia ellei vuosia eteenpäin.

Kalat

Juuri kun kaikki näyttää menevän hyvin, iskee yllättävä vastoinkäyminen, mutta älä anna paniikin hiipiä puseroon. Lopulta kaikki kääntyy parhain päin, jos uskallat katsoa ongelmaa suoraan silmiin ja tehdä tilanteen vaatimat korjaukset. Joudut ehkä loukkaamaan jonkun tunteita, mutta se on nyt onnistumisen hinta.

Lue myös:

Astro.fi