Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 14.6.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Viisautta on ilmassa Kuun ja Chironin tehdessä yhtymää keskenään. Kuuntele kaikkien mielipiteitä avoimin mielin ja kerro omiasi niille, jotka haluavat niitä kuunnella.

Oinas

Kohtaat tänään henkisesti korkealla tasolla olevan ihmisen, jonka hienovaraisia ohjeita on syytä seurata mahdollisimman vikkelästi.

Härkä

Ellet tunne saavasi oikeaa otetta tähän päivään, niin kokeile jotain luonnon eliksiisriä. Hetki raikkaassa ulkoilmassa tai vaikkapa vesihuuhtelu kasvoille.

Kaksonen

Olet tänään hyvässä yhteydessä sisäiseen tietäjääsi ja voit tehdä ratkaisuja hetken mielijohteisiin luottaen. Liika miettiminen pilaa oivalluksen.

Rapu

Joku saattaa tarjota sinulle neuvoa tai ohjetta, joka tuntuu sinusta lähes riidanhaastamiselta, mutta jos maltat tutkia asiaa, sisälläsi voitat paljon.

Leijona

Ymmärrrät kanssaihmistesi elämää tavallista paremmin ja osaat antaa hyviä ja kannustavia ohjeita vaikeissakin henkilökohtaisissa ongelmissa.

Neitsyt

Jos tunnet tänään tarvetta keskustella jonkun kanssa omasta elämäntilanteestasi, niin etsi ihmeessä sopivalta tuntuva tyyppi ja puhu suusi puhtaaksi.

Vaaka

Jonkun ihmisen mielipide tai kommentti saattaa sattua tänään arkaan kohtaan. Mahdollisella kivulla on sinulle tärkeä viesti. Koeta kuulla se.

Skorpioni

Jos tunnistat tänään jonkun läheisen ihmisen tai työtoverin sisäisen pahan olon, niin silloin sinulla on hänelle joku tärkeä sanoma kerrottavana.

Jousimies

Joku tuttu tai tuntematon ihminen hakeutuu tänään luoksesi, koska hän aavistaa sinun voivan auttaa jollakin tavalla. Älä käännytä ketään pois.

Kauris

Jos haluat pitää oman elämäsi tasapainossa, täytyy sinun pystyä myös sellaisiin päätöksiin, jotka satuttavat toista. Tänään on yksi niistä päivistä.

Vesimies

Vaistoat tänään herkästi toisen ihmisen pahan olon ja pystyt myös auttamaan häntä oikealla tavalla, jos vain menet ja juttelet hänen kanssaan.

Kalat

Et jaksa tänään kuunnella muiden antamia elämänohjeita, eikä tarvitsekaan. Itsehän sinä vain voit tietää, mitä olet tekemässä ja miksi.

X