Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 14.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinulla voi olla huomattavan paljon luovaa inspiraatiota juuri nyt, joten kaikenlainen taiteen tekeminen onnistuu mitä parhaiten. Autuas oleminenkin onnistuu, varsinkin siellä, missä on veden liplatusta tai luonnon ääniä. Arkiset puuhat ja konkreettinen nikkaroiminen ovat tarpeen ja tekevät hyvää.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuu on kalojen merkissä, ja se vaikuttaa kaikkiin merkkeihin niin, että ripaus magiikkaa on ilmassa tai huima toive tai haave on esillä. Sinunkin kohdallasi todellinen toiveiden tynnyri voi työntää päätään esiin tai sitten toimit muiden toiveiden eteen sen verran kuin pystyt. Jäsennät asiat hyvin ja sillä pärjäät.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Pahimmillaan kodin piirissäsi on meneillään jotain sekavaa tai kaoottista, jossa täytyy luovia intuition ja hyvän onnen avulla. Parhaimmillaan sinulla on luovaa inspiraatiota, joka tuottaa uutta tunnelmaa perheen piirissä. Ole kuitenkin tarkkana, ettei avain katoa tai muuta sellaista! Joku läheinen ihastuttaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Nyt mielessäsi voi olla enemmän kuin koskaan haavekuva maasta, jossa olet kauan sitten vieraillut tai sitten et koskaan. Hyvin ylevät tai henkiset ajatukset voivat myös olla tänään valtavirtaa, ja saatat kokea jotain poikkeuksellista ehkä elämyksen välityksellä. Ostoksia tehdessä voit sortua kalliimpaan vaihtoehtoon.

Leijona (23.7.-22.8.)

Talousasioihin voivat nyt vaikuttaa vahvasti mielikuvat ja haaveet, ja siksi onkin suositeltavaa ottaa tarkkaan myöhempään harkintaan tällä hetkellä tehtävät päätökset. Aiemmin käsittelyssä ollut resursseihin liittyvä seikka voi myös näyttäytyä huterassa valossa. Kauneus ja ulkomuoto kiinnostavat.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Muut voivat tehdä sinuun nyt erikoisen vaikutuksen, ja on todennäköistä, että törmäät taiteelliseen tai luovaan henkilöön, jos tapaat uuden ihmisen. Kanssakäymisessä saattaa olla muutenkin erikoisia piirteitä ja rutiiniaiheet eivät näytä vetävän puoleensa. Saatat hakeutua tarkkailijan rooliin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Arkisissa puuhissa saattaa olla puolia, jotka hajoavat käsiin tai ovat luonteeltaan sellaisia, että niitä pitää suorittaa tunteen mukaan. Kyse voi olla myös juomien tai veden läträämisestä. Passiivisuuttakin voi nyt esiintyä, ja siksi hommat eivät hoidu suit sait. Anna ystäville tilaa ja järjestä jotain!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuten eilen, sinulla on parhaimmillaan hyvä ote asioihin, jos luotat vaistoihin ja intuitioon. Voit saada jotain uutta viihteen saralla, ja todennäköisimmin viihteessä on paljon magiikkaa. Samoin on vapaa-ajan vieton kanssa. Voisitkohan kokeilla uutta harrastusta, joka vie sielun syvyyksiin tai värien harmoniaan?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Neptunus-planeetan vaikutusta on paljon ilmassa, ja jotkut kokevat sen voimakkaammin kuin toiset. Omalla kohdallasi Neptunuksen herkistävät värähtelyt tuntuvat elämäsi perustan alueella, mikä voi tarkoittaa esimerkiksi asumista. Perheen piirissä voi olla paljon erilaisia tunteita ja jotain hämmentävääkin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinunkin kohdallasi voi vaikka puhjeta runosuoni, vaikket olisi muutoin mikään Kahlil Gibran. Joka tapauksessa ilmaisutapoja saattaa olla monia ja mielikuvitus voi tulla mukaan vaikka sitten vastapuolen taholta. Muutoin ajatuksesi saavat laajoja ulottuvuuksia, eikä mielipiteiden ilmaisu ole poissuljettu.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Laita jäitä hattuun, jos olet aikeissa tehdä kalliin ostoksen! Jotain voi jäädä huomaamatta sen suhteen tai tuote voi olla maanantaikappale. Materiaaliset odotuksesi voivat myös saada tulta alleen, eivätkä jalkasi ole enää maan pinnalla. Suhteen odotukset kasvavat tai kireys lisääntyy!

Kalat (19.2.-19.3.)

Merkkisi mielikuvituksekkaat ominaisuudet kaivautuvat vinhaa vauhtia esiin, vaikka olisit kuinka peittänyt niitä rationaalisella olemuksella. Olisiko aika saada elämääsi enemmän taidetta, musiikkia ja tunnetta? Muista myös, että arkinen ympäristösi kaipaa kohennusta, ehkä hiukan glamouria tai jotain kiiltävää.

X