Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 16.1.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Ihmissuhteet ovat sitä haastavampia, mitä enemmän pyrit asettamaan toisille askelmerkkejä tai sovittamaan omiasi muiden toiveiden mukaisiksi. Turvallisinta on pitää riittävää etäisyyttä heti, jos vähänkin siltä tuntuu.

Oinas

Matalapaine yllättää tänään nopeasti ja ukkonenkin saattaa jyrähdellä ihmissuhteiden pilvisellä taivaalla. Koeta hillitä temperamenttiasi ja käytä energiasi viisaammin. Kumppanisi ei ikinä voi määrätä sinun elämäsi laatua, miksi siis kiukutella hänelle. Mitähän jos tekisit itse jotakin.

Härkä

Yllättävä ja mielenkiintoinen tapaaminen voi muuttaa päiväsi kulun hyvin antoisaksi, jos pystyt varaamaan itsellesi aikaa pieneen keskusteluun yhden tai useamman tänään tapaamasi ihmisen kanssa. Jokainen tapaamasi ihminen on kuva itsestäsi. Anna siis aikaa itsellesi.

Kaksonen

Tarvitset tänään tavallista enemmän tilaa ajatustesi selvittelyyn, eikä päivittäisten asioiden hoitaminen tunnu onnistuvan sitten niin millään. Mieti hetki mikä tässä päivässä on lopulta tärkeää ja lopeta turha hosuminen. Tämä on sinun elämäsi, ei kenenkään muun.

Rapu

Tänään saattavat iskeä tavallista ankeammat fiilikset kumppaniasi tai läheistäsi kohtaan, sillä havaitset herkästi rakkaudettomuuden ympärilläsi. Muista, että silloin on kysymys vain kyvyttömyydestäsi rakastaa itse itseäsi.

Leijona

Tähän päivään liittyvä hetkellinen ahdistus yrittää muistuttaa sinua säilyttämään elämässä oman vapautesi, joka nyt on jollain tavalla uhattuna. Olet ehkä unohtanut, ettei kukaan ulkopuolinen voi päättää sinun elämästäsi. Vapauta siis itsesi.

Neitsyt

Mikäli sinulla riittää rohkeutta ja seikkailumieltä, niin tulet saamaan paljon irti tästä päivästä. Joku tilanne vaatii nopeita päätöksiä, eikä sinulla ole aikaa esittää turhia kysymyksiä lupahakemuksista puhumattakaan.

Vaaka

Koeta hillitä itseäsi kun tuntuu, että ärsyyntymiskynnyksesi alkaa olla liian matalalla. Et pysty sietämään mitään teeskentelyä tässä päivässä. Lopeta ensimmäiseksi oma teeskentelysi ja ole tänään joka tilanteessa oma rehellinen itsesi. Siinä onkin haastetta.

Skorpioni

Tänään kannattaa toteuttaa joku kiva huomionosoitus kaikkein läheisimmälle tai läheisimmille ihmisille. Sisäinen harmoniasi on jaettavissa kaikille lähelläsi oleville ihmisille, joista jokainen vuorollaan on se läheisin.

Jousimies

Älä ihmettele, jos tänään tuntuu hiukan ankealta eivätkä asiat suju niin kuin pitäisi. Löysää hiukan ja anna itsellesi lisää tilaa, niin heti helpottaa. Jos koet kaipaavasi rakkautta niin anna sitä itsellesi. Kukaan muu ei sitä voi tehdä.

Kauris

Asetut tänään helposti napit vastakkain elämänkumppanisi tai rakastettusi kanssa ellet koe oloasi riittävän turvalliseksi hänen seurassaan. Mieti, missä asioissa et uskalla olla rehellinen hänen seurassaan, sillä vain siitä johtuu ahdistuksesi tai turvattomuutesi.

Vesimies

Kaipaat elämääsi uutta sykettä, mutta jotain tuntuu olevan pielessä. Tänään et saa helpolla otetta asioihin. Tilanne ei parane hermoilemalla vaan elämällä juuri nyt itsesi näköistä elämää. Syke on sinussa, eikä ulkopuolella olevissa asioissa.

Kalat

Uskalla tänään heittäytyä elämän pyörteisiin tavallista rohkeammin, sillä tähdet suosivat ennakkoluulottomuutta mukavilla palkkioilla. Huomaat, että lähes kaikki on mahdollista, kun vaan lähtee liikkeelle.

X