Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 17.5.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Vaikka monet harrastusmahdollisuudet ovat nyt lukkojen takana, niin jotain kivaa kannattaa pyhäpäivään mahduttaa. Kesä tekee tuloaan ja luontoon saa sentään vielä mennä kaikessa rauhassa, ja pitäisikin mennä.

Oinas

Tiedät, että jotain sinulle tärkeää ja menestyksellistä voisi tapahtua juuri tänään, mutta älä edes kuvittele löytäväsi sitä, ellet pysty tekemään tästä päivästä mahdollisimman mukavaa ja innostavaa tapahtumaa itsellesi.

Härkä

Joku sinulle tärkeä asia saa tänään uutta tuulta siipiensä alle. Käytä tilaisuus hyväksesi ja ota vastaan kaikki mahdollinen apu, jota tarjotaan. Olet monella tapaa onnettaren suosiossa.

Kaksonen

Vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin, saattaa moodiblues iskeä odottamatta kimppuusi. Älä aja tunnetta pois, sillä se valmistaa sinua johonkin tulossa olevaan takaiskuun tai pettymykseen..

Rapu

Sinun kannattaa tänään huomata hyväntuuliset ja auttavaiset ihmiset ympärilläsi, sillä sinua odottaa joku mukava yllätys heidän taholtaan. Ethän karkaa liiaksi omiin oloihisi.

Leijona

Ole tänään tarkkana hetkellisen ahdistuksen yllättäessä, sillä juuri tuohon hetkeen kätkeytyy varoitus jostakin tulossa olevasta ongelmasta. Muuta rutiinejasi heti, kun olo alkaa tuntua ahtaalta, niin helpottaa kummasti.

Neitsyt

Vaikka monet epäilyt saattavat vaivata sinua, niin älä missään nimessä mene tekemään liian hätiköityjä päätöksiä yhdenkään suunnitelman osalta suuntaan tai toiseen. Odota rauhallisesti. Huomenna olet jo paljon viisaampi.

Vaaka

Jos joku henkilö saa sinut tänään hermostumaan, niin kannattaa tiedostaa, että hänen ajamansa asia tietää sinulle jonkinasteisia pettymyksiä mahdollisesti jo lähitulevaisuudessa. Älä anna pakottaa itseäsi mihinkään.

Skorpioni

Onnetar on nyt tarttunut takkiisi päivittäistä menestystä tarjotakseen, ja tätä olotilaa kannattaa hyödyntää kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa.

Jousimies

Jos vaistosi tänään varoittavat sinua jostakin sinulle yllättäen tarjottavasta mahdollisuudesta, niin asia kannattaa tarkistaa huolellisesti. Ellet pääse tarkistamaan tavaraa, unohda koko juttu.

Kauris

Oivallat tänään loistavasti, millä suunnalla piilevät parhaat mahdollisuudet viedä eteenpäin erästä tällä hetkellä ajankohtaista suunnitelmaasi. Suuntaa askeleesi oikean osoitteeseen ja ammu vaikka lähtölaukaus.

Vesimies

Ota asiat rauhallisesti, vaikka sinulle ehkä tänään väläytellään toinen toistaan loistavampia tulevaisuuden näkymiä. Ole mukana, mutta vältä liian näkyvää innostumista, sillä sinulla on taipumusta tulla huijatuksi..

Kalat

Kuun sekstiili Jupiterille antaa onnekkaan ja menestystä tarjoavan energian tälle päivälle. Ehtona on ainoastaan se, että uskallat päättää koko päivän asioista ihan vain omasta puolestasi. Mieti, mitä tänään haluat ja se on sinun.

X