päivähoroskooppi neitsyt
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 18.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Joku saattaa osoittautua vaativaksi sinun suhteesi tai näyttää muutoin luonteestaan kovemman tai määrätietoisemman puolen. Kannattaa ainakin varautua tilanteeseen, jossa täytyy asettaa sanansa oikein ja pitää osa itsellään. Kysymyksiä arvokkuudesta ja pitkäaikaisista tavoitteista nousee koko ajan esiin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Voit saada nyt perusteellisesti kunnostettua jotain loppuvuoden juhlia ajatellen. Käsillä tehty voi tuntua sinusta arvokkaammalta näinä aikoina, ja se voi näkyä siinä, miten intoudut tekemään, jos vain saat aloitettua tekemisen. Moneen asiaan voi tulla inspiraatiota muualta, jopa kaukaa ulkomailta!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Monimutkaisia kysymyksiä materiaalisista ja muista seikoista riittää näinä viikkoina, ja jopa sunnuntainakin voi olla pohdintoja, kuka liittyy mihinkin ja miten tai kuka hyötyy mistäkin. Lähipiirissä on hoidettava taitavasti asioita, jotta ne sujuvat mutkattomasti. Leijuuko jossain pieni valkoinen valhe?

Rapu (21.6.-22.7.)

Olisiko nyt aika tehdä jonkinlainen perusteellinen putsaus kotioloissasi? Planeettaenergiat ainakin suuntaavat perusteellisuuteen, myös suhteiden selvittämisessä tai kotihommien jakamisessa. Toisten kanssa yhteistyössä asiat järjestyvät pääosin erinomaisesti, uudella asenteella tai välineellä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Saat hyvä otteen jostain lähipiiriin liittyvästä askarruttavasta seikasta tai väärinkäsityksestä ja parhaiten asemoitunut sen selvittämisessä kaikkia tyydyttävällä tavalla. Elinvoimaisuutesi on koko ajan hyvällä tasolla ja todennäköisesti kuntosi on parantunut viime aikoina. Ratkaiset asian arjessasi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Näinä viikkoina pystyt puhumaan ja jäsentämään sanomasi normaalia paremmin. Samalla sinun on mahdollista parantaa suhteita lähipiiriin, sillä toiset aistivat aitoutesi tai hyvän tahtosi. Ehkä nyt ympärilläsi puhutaan muutenkin enemmän suhteista ja antamisesta. Parisuhteen kohentaminen on monilla keskiössä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ehkä olet kokenut jo noin vuoden verran jonkinlaista helpotusta tai vapautumisen tunnetta arjessa ja arkisessa työssä. Värikkyyttä on voinut muutenkin tulla elämääsi viime kuukausina esimerkiksi matkustelun muodossa. Juuri näinä viikkoina perheasiat vetävät vahvasti puoleensa, myös velvollisuudet!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jokin voi vetää sinut syväluotaamaan asiaa, joka liittyy omaan tai jonkun toisen piilotajuntaan. Ehkä ongelman ratkaisua kaivataan ja varmasti sinulla on siihen syvällinen ja terävä näkemys. Nyt voi olla aika keskustella rakentavasti ja perinpohjaisesti muutenkin ja saattaa yhteys paremmalle tolalle!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Yhteisö tai ystäväpiiri saattaa merkitä tänään enemmän, joka ajatuksissasi tai toimissasi. Ehkä joku ystävä kaipaa sinua enemmän kuin uskotkaan, tai vanha ystävä ilmaantuu menneisyydestä. Havahduttava tilanne on mahdollinen. Paljon pyörii nyt materiaalisen hyvinvoinnin ja tarpeiden ympärillä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet todennäköisesti ollut päättäväisempi tai suoraviivaisempi reilun viikon verran ja sama jatkuu todennäköisesti vuodenvaihteen yli. Juuri nyt puheenaiheena voi olla erityinen toive tai pyrkimys, joka voi tulla pian ajankohtaiseksi. Kaikki ei suju pelkästään leppoisasti, vaan vaivaa täytyy myös nähdä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Saatat kuulla ihania viestejä kauempaa tai toiselta paikkakunnalta. Olisiko sellainen tulossa myös ystävältä, josta et ole kuullut pitkään aikaan? Olosi voi olla erittäin rento, optimistinen ja luottavainen ryhmässä tai verkostossa, joissa riittää jaettavia lämpimiä tunteita! Osa sinusta haluaa pitää asian salassa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Talousasian selvittäminen voi tunkeutua päivääsi tai sitten joudut sellaisen pariin lähipiirin välityksellä. Olisiko kyse hankinnasta, jonka merkityksestä tai rahallisesta arvosta nousee kysymyksiä? Todella hyviä hetkiä olisi yhä tarjolla suuremmissa tai aikaansa edellä olevissa ympyröissä.

X