Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 19.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Jatka inspiroitumista uusista asioista, ihmisistä tai yhteisöistä. Uteliaisuus voi muutenkin saada enemmän jalansijaa. Väittelyt voivat virkistää mieltäsi monella tapaa, kunhan ne pysyvät hyvän käytöksen rajoissa. Venus jatkaa kulkuaan ihmissuhdesektorillasi, tuoden herkkyyttä ja kauneutta korostavia tilanteita!

Härkä (20.4.-20.5.)

Tähän päivään voi sisältyä kärjekkäitä tilanteita haasteellisten planeettakuvioiden johdosta. Sinä tai joku muu saattaa haluta määräillä tai kontrolloida liikaa. Toisaalta päivä voi merkitä myös aikaansaamista käytännön rehkimisessä. Syvälliset ajatukset vetävät puoleensa raviten sieluasi.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Heijastat todennäköisesti paljon omia ajatuksia toisten kautta, mikä saattaa merkitä tiukkatahtista keskustelua ja jopa neuvottelua. Ihana ja hyväksyvä tunneilmapiiri leijuu useimpien kaksosten yllä, mikä voi lisätä myös vetovoimaasi. Asetu alttiiksi kohtaamisille ihan missä vaan, vaikka kaupan kassalla!

Rapu (21.6.-22.7.)

Lähipäivinä sinulla näyttäisi olevan enemmän voimaa tai periksiantamattomuutta, ja se voi alkaa näkyä nyt jo selvästi. Ehkä siis näytät osaamisesi kirkasotsaisesti tai teet jotain muuta kevyellä kädellä mutta taidokkaasti. Taiteen tekeminen kotioloissa tai kodin kaunistaminen voisivat olla sopivia aktiviteetteja.

Leijona (23.7.-22.8.)

Maltatkohan nyttenkään ottaa rennosti, vaikka on sunnuntai? Sen verran haastavat ovat planeetat, että sinut voi yllättää vaikkapa yhtäkkinen tarve tehdä tekemättömät työt ja samalla tehdä tilaa kunnianhimoisemmille hankkeille. Muutoin luova energia virtaa mukavasti lähipiirissä tai puhelimessa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Arjen pyörittämisessä saattaa olla tänään ennakoimattomuutta ja saatat kokea tavalliset tehtävät puuduttavina. Keskustelunaiheet voivat pyöriä perheen asioissa ja menneisyyden kokemuksia ehkä kaivetaan esiin. Voit saada näinä viikkoina ylimääräistä tyydytystä kauniiden tavaroiden ostamisesta.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Merkkiisi harmonisessa asemassa olevat tunneplaneetat pohjustavat hyvin tunnetyytyväisyyttä, tuli se sitten mitä kautta hyvänsä. Taustalla saattaa olla juhlatunnelmaa, ehkä erikoisissa ympyröissä tai uudessa paikassa. Tärkeintä on, että koet asettavasi sanat oikein, niin että tunne välittyy. Olisiko sinkuille treffailua?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tiivistä tunnelmaa pukkaa tänään aika ajoin, ja tunnetilat voivat mennä laidasta laitaan. Lähipiirissä saattaa olla jotain tavallisuudesta poikkeavaa tai jokin suunnitelma perheen kesken muuttuu. Sinulla voi olla enemmän kiinnostusta vapaa-ajan viettoon lähialueella tai turvallisessa, kodinomaisessa pikkupiirissä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Parhaita kokemuksia tulee todennäköisesti sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa on yhteisiä kiinnostuksenkohteita ja paljon puhuttavaa. Voi olla, että mukana kuvassa on reissaamista, joka sopii yleensä merkillesi. Ehkä ei kannata jäädä kahden kesken, sillä olosi on varmaankin parempi yhteisössä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Nyt voivat olla mielessä jonkinlaiset houkutukset, jotka liittyvät aistimaailmaan, kuten ruokaan. Erilainen kokemus tällä sektorilla voisi kuitenkin olla tarpeen, joten kokeilisitko uutta eksoottista ravintolaa tai kävisitkö kunnolla tutustumassa ruokakaupan hyllyihin? Älä unohda joukkovoimaa missä tahansa aktiviteetissa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuu on merkissäsi ja saa melkoista ytyä tunteisiin varsinkin Marsilta. Tässä päivässä on siis kärsimättömyyttä tai toiminnallisuutta yllin kyllin. Jos aiemmin on kytenyt selvittämättömiä asioita, voivat ne ryöpsähtää kerralla esiin. Venuksen ihana asema pehmittää koko kuviota, varsinkin reissun päällä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olet ehkä jonkin verran salaperäisempi tänään, mikä saattaa liittyä siihen, että olet ollut niin paljon vauhdissa viime aikoina ja kaipaat viimein rauhaa. Kannattaisiko siis järjestää oma kynttilöillä varustettu tunnelma ja siihen meditatiivista musiikkia? Parhaimmillaan suhdekin kaipaa jotain muuta kuin arkea.

X