Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 19.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

On ehkä sinun aikasi uppoutua hiukan haavemaailmaan, ja saada luovia ideoita ja visioita, mutta on yhtä hyvin mahdollista, että lepäät rennosti mökin laiturilla tai riippukeinussa. Koska punainen Mars-planeetta tykittää vielä merkissäsi useamman viikon, et voi kuitenkaan unohtaa toiminnan tärkeyttä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Olet mahdollisesti päässyt viime aikoina tutustumaan itsessäsi oleviin piileviin ominaisuuksiin, ja nämä voivat olla vaikkapa taiteellisia taipumuksia. On yhä aika kaivaa näitä itsestäsi esiin tai keskittyä vaikka mystiikkaan. Nyt juuri yhteisössä on mahdollisuuksia pehmeään läsnäoloon ja myötätuntoon.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla on käytössäsi välineitä, joiden avulla pystyt muokkaamaan yhteisöä tai ryhmää haluamaasi suuntaan. Modernilla ja aloitteellisella asenteella pääset tässä parhaiten eteenpäin. Harrastukset voivat nivoutua näinä aikoina muutenkin ryhmään ja ryhmän tukeen. Tunne ja järki ovat nyt jotenkin ristiriidassa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jo lähes kuukauden olotilaasi on todennäköisesti tullut tarve saada enemmän tilaa, vapautta tai hulppeaa elämäntyyliä. Tarve on suurempi myös näkymiseen tai esilläoloon, mutta ei välttämättä tunnu niin selvästi. Juuri nyt koet helpommin tarpeen päästä muihin maisemiin ja vesi voi olla suuressa roolissa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Mars ja Jupiter ovat olleet jo viikkoja oinaassa, vaikuttaen vapaudentarpeeseesi poikkeuksellisen paljon. Lähdet myös herkemmin lippu liehuen julistamaan tai väittelemään ajankohtaisista aiheista. Toisaalta sinulla on myös enemmän rohkeutta, mikä on voinut jo johtaa uusiin ratkaisuihin. Juuri nyt on hyvä levätä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Merkuriuksen haasteellinen asema pitää sinut valppaana reagoimaan ja käsittelemään asioita nopeasti. Se tekee sinut myös tavoitteelliseksi ja voi jopa saada hoitamaan ylimääräisiä tehtäviä, mutta varo viiltäviä kommentteja! Joku ihminen voi ilmaantua pitkästä aikaa elämääsi, ja se tekee sinut haaveelliseksi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vieraat paikat voivat olla näkyvällä sijalla elämässäsi näinä aikoina, ja vauhdikastakin menoa voi tulla muiden mukana toiseen kulttuuriin tutustuessa. Matkailussa kiinnostavat kaupunkilomat ja ylipäätään lomat, joiden ohessa on mieltä stimuloivia aktiviteetteja. Arjessa ehkä jokin lipsuu sormien lävitse.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuten viime viikkoina, sinulle on yhä tärkeää olla puuhakas ja tehdä pitkään odottaneita käytännön töitä. Tahti niissä huipentuu todennäköisesti vasta kuun lopulla. Kaikenlainen kuntoutus voisi tuottaa tuloksia myös, ja ehkä sellaista on meneillään itselläsi tai lähipiirissä. Vapaalla on viehätysvoimainen hetki!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ilmassa on hektisyyttä tai hermostuneisuutta, tai asiat eivät mene kaikkien kanssa samassa rytmissä. Erityisesti perheeseen tai asuntoon liittyvissä asioissa voi olla hajottavaa energiaa, ja järjestelmällisen etenemisen suhteen pitää olla tarkkana. Suhteen arki työntää päätään esiin vaatimuksena.

Kauris (21.12.-19.1.)

Yleensä osaat hioa asiat tarkkaan ja järjestelmällisesti, ja niin teet nytkin, sillä pieniä käytännön seikkoja, paperiasioita ja muistamisia on riittämiin. Mars ja Jupiter asettuvat viime viikkojen tapaan yhä haasteellisesti merkkiisi ja puskevat sinua takapiruna välillä ylittämään rajasi tai kestokykysi. Vapaalla on ryhdikkyyttä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Päivä eroaa edellisistä, sillä kuu on siirtynyt mielikuvituksekkaaseen kalojen merkkiin ja tuo enemmän eteerisiä tunnelmia, taidetta tai musiikkia monien elämään. Tämä voi näkyä keskusteluissa niin sanottujen kuivien arjen aiheiden puuttumisena. Venus pistää jarrua suhteeseen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Koet ehkä olevasi oikeassa tai oikeutettu johonkin, mutta perheenjäsenesi ei ole välttämättä samaa mieltä ja tuo sen esiin. Kannattaa muutenkin varoa joutumista riitatilanteisiin nyt ja loppukuun aikana. Laita energiaa tavaroiden raivaamiseen tai kuskaamiseen ja uuden järjestyksen luomiseen!

X