päivähoroskooppi vesimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 2.10.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinulle voi tulla uutta tempoa saada aikaan askare, joka on odottanut tekijäänsä, ja siihen voi liittyä tarve näyttää osaamisesi. Muiden rooli on kuitenkin tekemisissäsi hyvin olennainen näinä aikoina, joten kuuntele heidän toiveitaan tarkalla korvalla! Romantiikkaa saattaa olla tarjolla, vaikka arki puskee väliin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Nyt voi olla merkitystä sillä, miten sanoitat tunteitasi tai miten esiinnyt tilanteessa kuin tilanteessa.  Voit jopa yllättyä siitä, minkälaisen mielikuvan annat tai millaisen illuusion luot muille. Kuun asema vihjaa nyt siihen, että voisit kiinnostua perinteisestä vierailukohteesta toisella paikkakunnalla. Käynti muualla avartaa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kotiin ja perheeseen liittyvissä hankkeissa voi olla näinä päivinä epäselvyyksiä tai oikean suunnan hakemista. Asiat eivät siis välttämättä suju supertehokkaasti ja ennakoidusti. Mietityttääkö paikan sijainti tai materiaalit? Aktiivisuutesi tuottaa muutoin hedelmää ja tunnekokemus säväyttää toden teolla!

Rapu (21.6.-22.7.)

Planeetat ovat jännitteisesti suhteessa merkkiisi, ja se voi merkitä selkeää vedenjakajaa esimerkiksi sen suhteen miten, missä tai kenen kanssa asut. Lähes kaikkeen voi liittyä nyt suuria toiveita ja halua saada takaisin elämätöntä elämää. Vapauden tarve voi iskeä ovelasti kulman takaa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Voit tehdä arjessasi jotain vapauttavaa tai saada askareet suoritettua nopeasti, sujuvasti tai jopa näyttävästi. Kuten viime päivinä, jotain erityistä voi olla tekeillä sen suhteen, mitä tavaraa haluat hankkia, vaihtaa tai myydä. Tavarapaljous on seikka, joka askarruttaa monia. Kauniita tunteita sanoitetaan laveasti!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jotain uutta turvallisuuden tunnetta tai luottamusta saattaa olla tulossa hankkeeseesi, joka liittyy työhön tai perheeseen. Toiset seikat voivat olla kuitenkin vielä hetken hautumassa tai hahmottumassa Merkuriuksen perääntymisen takia, mikä loppuu huomenna. Sinusta voi tuntua, että saat lohtua shoppailemalla.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Alitajuisissa kerrostumissa on tapahtunut paljon viime viikkoina, ja olet todennäköisesti ymmärtänyt paljon syvällisistä siteistä ja niiden merkityksestä. Tai sitten olet kypsynyt ihmisenä, nähden myös pinnallisuutesi. Koska aurinko ja Venus ovat merkissäsi vielä viikkoja, ovat rakkauden tunteesi hereillä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla voi olla pidempiaikaisia hankkeita, jotka vaativat syventymistä ja ehkä myös salaisuuden pitämistä visusti itselläsi tai pienessä piirissä. Talouden hallinta voi olla joidenkin skorpionien kulmakivi näinä aikoina. Tunteissa voi ilmetä seikkoja, jotka liittyvät etäisyyteen tai haaveiden vaalimiseen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Toivottavasti olet ottanut kaiken irti merkkiäsi vastapäätä jyskyttävästä punaisesta energian planeetasta Marsista, joka on parhaimmillaan saanut sinut miettimään kuntoilua. Tai sitten olet vahvasti mukana yhteisessä tekemisessä. Voit löytää erityisen ihmisen suuresta joukosta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Parannukset arjessa, kuntoilussa tai terveydessä ovat todennäköisesti olleet merkityksellisiä teemoja jo toista kuukautta, ja sama jatkuu vielä noin kuukauden. Panosta arjen järjestykseen ja säännöllisyyteen! Suhteeseen tulee herkästi aiheita, jotka saavat suhteen vaatimuksia melko korkealle tasolle!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jos meneillään on ollut pitkällisiä pohdintoja arkaluontoisista asioista jo viikkojen ajan tai jos olet kantanut huolta taloudesta, jotain näyttäisi tulevan pian selvemmäksi. Saat toisaalta nauttia ihastuttavista planeettavaikutuksista, jotka voivat tuoda mukanaan tunteen kukoistamisen kotiolojen ulkopuolella!

Kalat (19.2.-19.3.)

Toisten kanssa voi olla vielä selvittämättömiä asioita, joiden solmut ovat piakkoin aukeamassa. Kodin ja perheen piirissä olisi hyvä olla aktiivinen, sillä Marsin asema viittaa siihen. Harrasta siis perheesi kanssa liikuntaa tai laita kotiisi liikuntalaite. Romantiikkaa olisi hyvä kehittää salaperäiseksi!

X