Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 21.6.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Uusikuu ja osittainen auringonpimennys kruunaavat kesäpäivänseisauksen. Vaikuttaa siltä, että elämme ihmiskuntana raamatullista aikaa vanhan maailman kaatuessa ja uuden noustessa tilalle. Isojen ratkaisujen aikaa myös henkilökohtaisessa elämässä.

Oinas

Kuka sinua yrittää jujuttaa? Tänään vainuat vilpintekijät jo kilometrien päästä. Jos jokin epäilyttää, niin kannattaa nostaa kunnon haloo ja katsoa, mistä oikein on kysymys. Ellei varoittavaa ennakkoaavistusta ilmene, niin kaikki on hyvin, ja voit luottaa siihen mitä olet tekemässä.

Härkä

Mukava päivä luvassa, jos maltat irrottaa otteesi päivän rutiineista ja suot itsellesi oikeuden edes yhteen makuhermoja tai muita aisteja hivelevään nautintoon. Ilon ja innostuksen keskeltä löytyy myös sinulle tärkeä ihminen.

Kaksonen

Nyt on syytä juhlia tai pitää muuten vain hauskaa ilman erityistä aihetta. Tarjoa ystävillesi vaikkapa leivoskahvit juhlan kunniaksi. Sano, että juhlit tätä elämää ja arvokasta ystävyyttä heidän kanssaan. Tämä pieni ele palkitsee sinut vielä moneen kertaan.

Rapu

Näet selkeästi, mikä tässä päivässä toimii ja mikä ei. Luota näkemykseesi ja ole valmis aloittamaan hyvältä tuntuvia uusia asioita juuri tänään. Jos ryhdyt mihinkään vastentahtoisesti, se tietää välittömiä ongelmia.

Leijona

Seilaat puolihuolimattomassa myötätuulessa. Ota tämä päivä mahdollisimman rennosti ja hakeudu mielikahvilaasi nautiskelemaan elämän makeutta. Rennon olosi keskellä sinulle tarjotaan mahdollisuutta osallistua johonkin mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Vastaa ihmeessä myöntävästi.

Neitsyt

Tunteesi ohjaavat sinua voimakkaasti tiettyyn suuntaan. Anna tuulen kuljettaa sinua kohtaamaan juuri tänään tärkeältä tuntuva ihminen ja tämän päivän suuri oivallus, jonka hän sinulle välittää. Toimeen on syytä ryhtyä välittömästi.

Vaaka

Joku asia painaa mieltäsi. Tiedät kyllä, mistä on kysymys. Ota siis yhteyttä asianomaiseen henkilöön ja ota selvää asioiden todellisesta tilasta. Tänään on juuri sopiva aika selvittää mahdolliset epäselvyydet ja ryhtyä välittömiin toimenpiteisiin asian korjaamiseksi.

Skorpioni

Hetkellinen inspiraatio iskee keskellä päivän tohinaa. Seuraa nopeasti syttyvää innostuksen aaltoa niin kauan kun se jaksaa sinua kuljettaa. Tärkeintä on pystyä toimimaan nopeasti, sillä tässä päivässä esiintyvä mahdollisuus katoaa yhtä nopeasti kuin syntyykin. Aikaa ei ole hukattavaksi.

Jousimies

Mikä sinua mahtaakaan nyt ahdistaa. Kaikki asiasi eivät ehkä ole oikeilla jengoilla. Kuuntele, missä ahtaus tiivistyy ja ole valmis taistelemaan tiesi vapauteen. Jos ahdistavan olon aiheuttaa joku toinen ihminen, niin sinun tulisi pystyä vielä tänään ratkaisemaan häneen liittyvä ongelma.

Kauris

Koet hetkellisen katkoksen alitajuntaasi ja tunteisiisi etkä oikein pysty ottamaan kantaa sinulle esitettyihin kysymyksiin. Älä turhaan yritä selvittää muille sellaisia asioita, jotka eivät ole täysin selviä edes itsellesi.

Vesimies

Innostavat ja masentavat fiilikset ovat tänään melkoisessa aaltoliikkeessä. Älä jää kiinni kumpaankaan vaan tallaa suloisen turtumuksen tilassa läpi tästä päivästä. Jos sinulle tarjoutuu joku aloittamisen mahdollisuus, niin sellaiseen kannattaa tarttua tukevalla otteella.

Kalat

Oivalluksen lamppu välähtää johonkin aikaan päivästä niin voimakkaasti, että sinun on pakko rynnätä toteuttamaan sitä välittömästi. Varo kynnystä ja muita vaarallisia ulokkeita, mutta älä anna minkään mahdin maailmassa estää sinua toteuttamasta oivallustasi.

X