Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 21.8.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Uusi vauhdikkuus on varmastikin alkanut tuntua nahoissasi, ja se voi merkitä myös levottomuuden ja uteliaisuuden lisääntymistä. Ihmisiä tulee ja menee, ja liikettä riittää ympärilläsi. Toiset kokevat puheen ja kirjallisen viestinnän lisääntymistä railakkaasti. Jalkasi ovat herkästi pois maan päältä suloisten keskustelujen kera!

Härkä (20.4.-20.5.)

Olet luonteeltasi sellainen, joka arvostaa aistikokemuksia, oli kyse sitten maku-, haju- tai tuntoaistista. Tällä hetkellä aistikokemuksissa kiinnostavat enemmän vaihtelevat aiheet, kuten vaikkapa monet erilaiset ruokalajit. Tai sitten maallisissa asioissa on useita kohteita vaikkapa ostoslistalla.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu ja Mars merkissäsi aktivoivat eritoten sinua, joten käytä tämä energialataus viisaasti sen sijaan, että hermoilet turhaan ja hosut ympäriinsä! Muista, että voit saada aikaan jotain poikkeuksellista seuraavan parin kuukauden aikana.

Rapu (21.6.-22.7.)

Tällä hetkellä sujuvimmat aikaansaannoksesi liittyvät itseilmaisuusi sanallisesti, ja voit esittää asian poikkeuksellisen ymmärrettävästi. Saat myös herkästi vipinää kinttuihin, jos kyse on vaikkapa toimiston papereiden järjestämisestä oikeisiin paikkoihin tai uusien mappien hankkimisesta. Pysyt myös kulissien takana!

Leijona (23.7.-22.8.)

Vaikuttaa siltä, että olet vaihtanut vaihdetta juuri nyt, ja kirit muita tai omia tavoitteitasi kiinni yhteisöllisessä toiminnassa. On myös mahdollista, että muut pistävät sinuun ja osallistumiseesi vauhtia oikealla motivaatiolla. Viime kuukausina esillä olleet laajat suunnitelmat saavat ehkä lisäpontta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Viimeisetkin rippeet kesäisistä lomailutunnelmista ja löysästä elämänmenosta karsiutuvat nyt ja lähiviikkoina, sillä Marsin haasteellinen asema pistää sinuun vauhtia ja reaktionopeutta! Työnteko maistuu erityisesti ja olet tohkeissasi monesta aiheesta. Kritiikkiäkin kuuluu suustasi herkästi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt eivät oikein staattisuus ja elottomuus maistu, vaan seikkailullisuus ja uteliaisuus nostavat päätään voimakkaasti seuraavaksi pariksi kuukaudeksi. Kaipaat korkeammalle ja pidemmälle, ja se voi näkyä erikoisissa matkasuunnitelmissa tai uuden oppimisen suhteen. Suhteet toimivat ystävyyspohjalta!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Uusia ratkottavia haasteita voi tulla eteesi talousasioissa tai työpaikalla. Jos et ole itse niiden keskiössä, seuraat asioita sivusta, kun vaikkapa suuria investointeja tehdään tai kaavaillaan asioita tilinpidon suhteen. Olet omimmillasi, kun pääset sukeltamaan syvälle asioihin. Tunne-elämä on vaativaa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Voimakas aktiivinen energia iskee sinuun pari kuukauden aikana, ja huomaat, miten osallistuminen lisääntyy varsinkin aloitteellisuutta vaativissa aiheissa tai fyysisissä aktiviteeteissa. Juuri nyt yhteydenpidossa voi olla myös sekavia hetkiä, joten pidä huolta, että asioit muiden kanssa oikealla tavalla!

Kauris (21.12.-19.1.)

Päällimmäisenä on nyt uusi aktiivisuus, joka koskee yksityiskohtaisia aiheita, joten pilkunviilausta näyttäisi olevan riittämiin. Hermosi voivat olla herkässä, jos täydellisyydenhalu ja suorittaminen saavat vallan! Jokin terveysaiheinen kirjoitus voi olla hyödyksi parempaan elämään jatkossa! Kolmiodraamaa?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jokin pitkään odottamasi asia pääsee ehkä pikku hiljaa kukoistamaan. Varsinkin luovien hankkeiden kannalta tulevat viikot ovat erinomaisia, sillä osaat viedä niitä eteenpäin järjestelmällisesti ja tyylikkäästi! Jos rakkaudessa tarvitaan lisää kommunikaatiota, osaat tämän taidon nyt!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kotiasioissasi voi olla jotain sekavaa, joten valmistaudu tilanteisiin hyvin vaikkapa laskemalla kymmeneen ennen kuin päästät mitään suustasi. Asiat voivat levitä hallitsemattomiksi, joten olisi hyvä asennoitua niihin zen-asenteella. Mielikuvat ja mielikuvitus ovat puolestaan aiheita, joihin kannattaa panostaa.

X