Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 22.3.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Kun saamme kaiken muun lisäksi Auringon sekstiiliin Saturnukselle, niin ei pitäisi olla mitään ongelmaa laittaa asioita järjestykseen juuri niissä jutuissa, jotka nyt iskevät tulta.

Oinas

Tunnet, että sinulla on energiaa ja onneakin matkassa, mutta et silti tahdo uskaltaa ottaa ensimmäistä askelta suunnitelmasi kanssa. Riskin ottaminen on suositeltavaa edes suurin piirtein järjellisissä rajoissa, mutta sen jälkeen ei parane taaksepäin katsella.

Härkä

Järjestelykykysi on oikealla aaltopituudella ja toimeen ryhtymällä saat kaikki asiasi hoitumaan uskomattoman tehokkaasti. Jos sinulla on mitään asioita hoidettavana virastoissa tai suunnittelet asunnon ostamista tai vuokraamista, niin tänään kannattaa laittaa paperit vetämään.

Kaksonen

Energiatilasi ei juuri nyt ole kirkkaimmillaan, mutta liikkeelle lähteminen asiassa kuin asiassa muuttaa heti tilannetta. Ulkoilu ja liikunta tekevät todella hyvää, mikäli sinulta liikenee siihen edes 15 minuuttia jossain vaiheessa päivää. Ulkoilu auttaa ottamaan kiinni luonnonmukaisesta rytmistäsi.

Rapu

Et välttämättä pääse kovin usein yhtä mallikkaasti eteenpäin elämässäsi kuin tällaisena päivänä, joten älä suotta jarruttele. Sinulle arvokkaat asiat luistavat sellaisella vauhdilla, että et tahdo perässä pysyä, joten jokainen tuskaa tuottava projekti on syytä jättää huomisen tai ensi viikon murheiksi.

Leijona

Huomaat tällaisena aikana kiusallisen selvästi, mikä sinun elämässäsi eniten tökkii, mutta miten ihmeessä saisit tehtyä asialle jotakin? Mieti tarkkaan, mitä todellista pelättävää sinulla on mieltäsi painavan asian järjestämisessä paremmalle tolalle. Lopulta järjestely kuitenkin palvelee kaikkia osapuolia.

Neitsyt

Nyt kannattaa jyrätä eteenpäin sinulle tärkeissä asioissa, vaikka aurinko ei tuntuisikaan paistavan kovin kirkkaasti. Kun tiedät, mitä haluat ja toimit yksiselitteisesti kyseisen asian puolesta, tulet yllättymään tämän päivän saldosta. Tahto on tehokkain työkalusi ja tapahtumien laatu voittaa aina määrän.

Vaaka

Perhoset vatsassasi haluavat muistuttaa sinua ajankäytöstäsi jollain tavalla. Mieti, millä tavalla pystyisit nauttimaan enemmän tästä päivästä tai muuten kokemaan sen itsellesi mielekkäämmäksi. Kysymys on usein pienistä asioista ja siitä, että uskallat luottaa pieniin merkkeihin oikeasta suunnasta.

Skorpioni

Onko sinulla mitään projektia kesken? Tämä on hyvää aikaa saattaa keskeneräiset työt, ellei ihan päätökseen, niin uuteen vauhtiin kuitenkin. Sinulla on positiivista energiaa käytössäsi, eikä asioiden järjestely tuota mitään ongelmia, kunhan olet päässyt ensin liikkeelle.

Jousimies

Vaikka voimasi saattavat olla hiukan alavireessä, niin älä silti jää makaamaan paikoillesi. Pieni vapaamuotoinen ulkoiluharrastus on paikallaan, sillä luonnosta löytyy aina vastaus mieltä askarruttaviin ongelmiin. Ellei ihan tänään sovellettavassa muodossa, niin pidemmällä aikavälillä kumminkin.

Kauris

Mihin toimeen nyt satutkaan tarttumaan, niin kaikki tuntuu sujuvan tavallista paremmin. Käytä aika hyväksesi ja pistä asioita järjestykseen tai tee muuten vain kaikkea mitä mieleesi juolahtaa. Aina kun nautit tekemisestäsi, palvelee se sinun elämääsi ja tulevaisuuttasi, mutta erityisesti tänään on näin.

Vesimies

Kokeile tänään tehdä kaikki hetken mielijohteesta ilman sen kummempaa suunnitelmaa. Voit vain ihmetellä, kuinka hyvin monet asiat saattavat kolahtaa kohdalleen, kun luottaa elämän rytmiin kylmän järkeilyn sijasta.

Kalat

Tässä päivässä on hyvää ja toimivaa energiaa, jonka avulla voit viedä eteenpäin mitä tahansa vireillä olevaa suunnitelmaasi. Järjestelykykysi riittää vaativimpiinkin tehtäviin, ja kaikilla sinua aidosti kiinnostavilla asioilla on taipumus järjestyä haluamallasi tavalla.

X