Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 22.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Päivässä näyttää olevan monella tapaa vipinää ja kipinää, ja saatat itsekin hyöriä toimittamassa kaikenlaista. Avainsanoja ovat moninaisuus, monipuolisuus, vilkkaus ja puheliaisuus, mutta välttämättä kovin laajoja teemoja ei sivuta keskusteluissa. Sinulla on vielä leppoisa Venus merkissäsi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Voi olla, että laitat toimeksi sellaisissa maallisissa askareissa, joita olet pitkään harkinnut ja suunnitellut, vaikkapa kasvien tai puutarhakalusteiden osalta. Lompakkosi voi aueta suhteellisen helposti! Suhde viihtyy paikassa, joka on veden äärellä tai johon liittyy musiikkia ja rauhaa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jokin työasia voi alkaa yhtäkkiä pyöriä päässäsi, mutta kyseessä voi olla myös suunnitelma vapaa-ajan suhteen, joka vie yhtäkkiä aikaa. Sinulla on askelmerkit alkaa toteuttaa jotain hanketta. Järki ja tunteet ovat ajoittain ristiriidassa, ja siksi voi esiintyä monenlaista vellomista suuntaan jos toiseen.

Rapu (21.6.-22.7.)

On mahdollista, että sinua kiinnostavat enemmän kuin pitkiin aikoihin sellaiset aihepiirit tai kirjallisuus, joihin liittyy salaperäisyyttä tai ratkaisemattomia mysteerejä. Astrologiakin voi herättää tavallista enemmän kiinnostusta. Haaveesi vapautumisesta ja kunnianhimo ovat vielä korkealla tasolla.

Leijona (23.7.-22.8.)

Avainasia on se, mitä yhdessä tehdään ja miten koordinoidusti tai sitten se, miten voidaan liikkua vapaasti ja tehdä mahdollisimman monta asiaa. Päivä sopisi erinomaisesti matkailuun ja kaikenlaiseen kokemiseen ehkä myös ryhmässä. Sinulla on tilaisuus kerätä ihailua tai rakastua matkalla!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Planeetat viittaavat jonkinlaiseen ristivetoon tai stressaantumiseen, ja syy voi löytyä siitä, että kaikkien vaatimukset eivät kohtaa tai kiirettä on enemmän kuin tarpeeksi. Jotkut neitsyet tekevät nyt asioita tuplanopeudella. Rakkaudessa sopii miettiä sitä, miten seksikkyys toimii, ja se todella toimii!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aurinko ja Merkurius vaikuttavat merkkiisi harmonisesti, nostaen sinua ylöspäin mielen tai kehon tasolla. Kulttuurin kaipuu voi olla hyvinkin voimakasta ja varsinkin sen näkeminen ja kokeminen matkan päällä. Toiset vetävät sinua mukaan monenlaiseen ja makuasioista tulee joskus erimielisyyttä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Salaperäiset aiheet ovat myöskin tämän päivän teema, ja se voi näkyä monella tavalla. Ehkä kuulet salaisuuden tai haluat peittää jotain, kuten huonon ominaisuuden, omalta osaltasi. Kuun asema kalojen merkissä helpottaa oloasi ja saat jonkinlaisen nautinnollisen kokemuksen, ehkä veden äärellä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

On epätodennäköistä, että pääsisit lepäämään ja ottamaan rennosti – tilanne voi olla jopa päinvastainen, ympäristö täynnä hulinaa ja kädet täynnä tekemistä! Asioita sanotaan suoraan puolin ja toisin, ja siinä piilee tietysti vaaran paikka. Pystytköhän olemaan kieli keskellä suuta haastavassa tilanteessa?

Kauris (21.12.-19.1.)

Arki ja sen järjestäminen näyttävät olevan teemoja, joiden kanssa itse painit tai jotka tulevat vastaan perheen ja ystävien kautta. Kantaa on otettava pieniin asioihin ja mahdollisesti terveydentilaan liittyviin kysymyksiin. Venuksen haasteellisuus saa hakemaan vastauksia suhteeseen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tämä päivä näyttäisi olevan koostunut ainakin osittain näyttävästä puheesta ja tarpeesta tehdä vaikutus johonkuhun. Haluat korostaa sitä, missä olet hyvä tai mistä olet ylpeä, sillä muutkin sitä tekevät, usein paljon äänekkäämmin. Sanallinen luovuus, kirjoittaminen tai piirtäminen voi kiinnostaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ilmassa voi olla paljon puhumattomia asioita tai katkeruutta, joita ehkä juuri nyt tuodaan esiin, ja se puhdistaa ilmaa. Sanoja voi pyrskähdellä myös tunteenpurkauksena, joko positiivisessa tai negatiivisessa mielessä. Kodin piiri on todennäköisesti tapahtumien päänäyttämö, yritä korjata välisi läheiseen!

X