Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 24.4.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Edessä voi olla pihan tai puutarhan raivaamista, mökin kunnostusta tai muuta sellaista, johon on käärittävä hihat ylös ja joka saa hien pintaan. Voihan se olla paperiasiakin tai yhteinen sopimus, jonka ehtoja määritellään. Planeetat puskevat sinua yhä kohti sisäisiä syvyyksiä tai ulkoista paratiisia!

Härkä (20.4.-20.5.)

Huomaat kykeneväsi vetämään raskaitakin vankkureita, ja parhaimmillaan pääset kiinni asioihin, jotka vaativat konkreettista otetta. Se sopii merkillesi ja pitää sinut elinvoimaisena, joten älä tyydy liian abstraktiin elämään. Kanssakäymisessä on valoa ja värejä, ja sympatia välittyy hyvinkin kauas!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeetat ovat olleet jo päiviä sellaisessa kulmassa, että pysyt enemmän pimennossa tai salattujen, huonosti päivänvaloa kestävien seikkojen parissa. Tai sitten janoat itse pois keskeisiltä temmellyskentiltä, kohti tasaisuutta, rauhaa, paikkaa, jossa voit kerätä voimia. Tähtää korkealle kauneusihanteessa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Tuntuuko olosi välillä siltä, kuin olisit heittopussina tai henkilö, joka voidaan laittaa haluttuun paikkaan tarvittaessa? Vaikka et ole aivan omimmillasi näinä aikoina, voit oppia paljon uutta ja silmiä avaavia kokemuksia riittää varsinkin ulkomailla tai erilaisella paikkakunnalla. Suhde pysyy hyvällä tolalla.

Leijona (23.7.-22.8.)

Tällä hetkellä pääasia on yhteinen hanke tai yhteinen tahto viedä määrätietoisesti eteenpäin asiaa, jolla on seurauksia pitkällä tähtäimellä. Keskittyminen tärkeisiin seikkoihin on niin voimakasta, että sinun täytyy todella yrittää, jos haluat rentoutua hetkeksi. Onko huhu tai epäilys tunkemassa suhteeseen?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olisi aika keskittyä joihinkin korjauksiin, ja saatat huomata, että se on todella tarpeen. Jokin voi nimittäin repsahtaa aivan silmiesi edessä. Vaikka on sunnuntai, et millään saa ajatuksia irti askarruttavasta työasiasta. Ihmissuhdesektorillasi meneillään oleva planeettakasauma tuntuu kyllä yhä haaveilussa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla näyttäisi olevan pyrkimys ottaa tämä päivä luovasti niin, että voit nähdä uuden paikan, uuden taidenäyttelyn, tavata pitkästä aikaa tuttavan tai kokata vaikka uuden ruokalajin. Taustalla vaikuttavat pohdinnat taloudesta tai esimerkiksi uudesta vakuutuksesta. Suhde toimii parhaiten arjessa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tässä päivässä on jotain sellaista, että hidasteita tai jähmeyttä tulee sinusta johtuen tai tahdostasi riippumatta, ja ainoastaan omalla asenteellasi voit vaikuttaa siihen, kuinka paljon siitä hermostut! Jonkinlainen päätepiste tai ratkaisu on myös mahdollinen. Onneksi Venus ja Mars tuovat hohtoa johonkin suhteeseen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Oletkohan keskellä jotakin, jossa pohditaan määrätietoisesti ratkaisua, selkeyttä ja tulevaisuuden suuntaviivoja? Älyllinen ilmapiiri ei ole nyt yhdellekään merkille kovin kepeä, joten omaakaan vastuuta ei voi paeta. Sinun kohdallasi kotielämässä voi tulla esiin suuren haaveen toteuttaminen.

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet perusluonteeltasi tasaisesti etenevä ja rakentava, joten hyödyt tämänhetkisistä planeetoista, jotka pyrkivät uusien linjojen tai vaikkapa seinien pystyttämiseen. Voit löytää itsestäsi konkreettisia, luovia puolia ja kohdistaa niitä vaikkapa puutarhanhoitoon. Naapuruussuhde voi lämmetä ja tuoda iloa elämään.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kohtaatko joitain tosiseikkoja, joita et olisi ollut valmis hyväksymään vielä jokin aika sitten, mutta nyt olet sujut niiden kanssa? Kotielämässä voi joka tapauksessa olla piste, josta ei ole paluuta tismalleen entiseen. Huonossa suhteessa on välirikon vaara, jos jompikumpi menee liian pitkälle suvaitsemattomuudessa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kohdallasi rajoittavuutta voi ilmetä omassa psyykkeessäsi tilanteessa, jossa et voi sanoa, mitä todella ajattelet. Alitajuntasi voi olla kuin painekattila, mutta toivottavasti se ei pääse purkautumaan! Riidan ja rakkauden raja on välillä vaikeasti hahmotettava, mutta tunnehan on sinulle tärkein!

X