Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 24.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuun ja alitajunnan planeetan Pluton yhtymä taivaalla saattaa tuoda monille merkeille kaivelevia pohdintoja menneisyydestä tai pulmallisista tilanteista, myös sinulle. Konkreettinenkin yhteys menneisyyteen voi löytyä vaikkapa tavaran tai kohtaamisen välityksellä. Liikut rasituksen ja huippuenergian välimaastossa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Aurinko ja energian planeetta Mars ovat molemmat vaa’an merkissä ja sinun kohdallasi siihen liittyvä potentiaali tekee sinusta tehokkaan arjessa tai arkisen kauneuden luomisessa. Se voi myös saada tajuamaan, kuinka tasapaino liittyy terveyteen. Pitkäaikaiset Jupiter ja Uranus merkissäsi aukovat ovia.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Huomattavasti tasapainoisemmat energiat ovat vallalla nyt ja lähiviikkoina kuin mitä koit vaikkapa kuukauden alkupuolella tai edellisessä kuussa. Voit saada poikkeuksellisen hyvin kiinni harrastuksesta tai menestyt siinä hyvin lähiviikkoina. Juhlimisenkin pitäisi onnistua. Kuu vetää välillä raha-asian pariin.

Rapu (21.6.-22.7.)

Tässä sunnuntaissa voi olla jotain poikkeuksellisen energistä, ja saattaahan olla, että toimintaan sysää joku toinen tai olemassa oleva tilanne. Kodin asiat ja siihen liittyvä aikaansaaminen voivat  olla avain moneen. Venus on vielä samassa asemassa kuin pari kuukautta sitten, joten panosta aistien hellittelyyn!

Leijona (23.7.-22.8.)

Puhumisessa ja keskusteluissa on saattanut olla kiihkeämpi tahti jo viikkojen ajan, ja lisää pökköä pesään voi olla tulossa. Toki voi olla myös, että olet tekemisissä hyvin puheliaan tai ajatuksiaan tyrkyttävän ihmisen kanssa. Arjen puuhissa saattaa olla syventymistä syvärakenteisiin, ehkä putkistonkin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Viime kuukausien dynaamisten vaiheiden jälkeen olet todennäköisesti valmis tekemään enemmän asioita rauhassa ja harkiten. Myös luontoyhteytesi on kaiketi voimakkaampi lähiviikkojen ajan. Jos ei luonto niin tavaran hankkiminen eli shoppailu kiinnostaa, ja tarpeita löytyy koko ajan lisää. Onko tunteittesi kohde yhä kaukana?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Syksyn dynaamisimmat vaiheet ovat todennäköisesti käsillä näiden viikkojen ajan, ja se voi tietää tauotonta menoa ja meininkiä eri aiheiden perässä. Enemmän rohkeutta ja suoruutta on meneillään, itsestäsi tai toisista lähtöisin. Näinä päivinä jokin talousseikka voi ratketa yllättävästi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Taka-alalla oleminen näyttäisi olevan ajankohtaista parin viikon ajan, ja siihen saattaa liittyä tarpeellista lepoa joidenkin rupeamien jälkeen. Älä kuitenkaan jätä väliin mahdollisuuksia saada jotain asiaa eteenpäin laajan yhteistyökuvion kautta. Avaa silmäsi uudelle tavalle tehdä yhteistyötä, jos et ole jo tehnyt!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt saattaa olla tiedossa enemmän hyörinää ja pyörinää, sisältäen monenlaista tekemistä eri yhteisöjen, ryhmien tai ystäväpiirien kanssa. Varmaankin osallistut lähipäivinä enemmän myös etäisesti ja ymmärryksesi voi kasvaa tietotekniikasta. Pitkäaikainen Jupiter-planeetta vapauttaa sinua yhä arjen taakoista!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet todennäköisesti ollut jo kuukauden ärhäkämmällä mielellä ja ottanut mieluusti uusia haasteita. Samainen vaihe jatkuu vielä noin pari viikkoa, joten valmistaudu myös ristiriitatilanteisiin. Kiireessä voivat hermotkin välillä pettää. Tänään on hyvin syvä, psykologinen planeettavaikutus, joka herättää!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla on runsaasti mukavaa draivia ja tilaisuuksia mennä ja tulla oman tahtosi mukaan. Voit myös nauttia olostasi arvokkaassa tilaisuudessa tai poikkeuksellisella matkalla. Pitkäaikaiset Jupiter ja Uranus kodin sektorillasi sävyttävät yhä kotikenttää laajentumisella ja erikoisuudella. Käsityksesi laajenee suhteesta!

Kalat (19.2.-19.3.)

Aurinko ja Mars saavat sinut sukeltamaan ehkä talousaiheiden saloihin pariksi viikoksi. Tai sitten on asioita, joita yhteensovitetaan palapelin tavoin. Salaisuuksiakin voi olla ilmassa tai niiden paljastumista. Yhteisöllinen seikka voi näyttäytyä tänään erikoisessa valossa, ja oivallat syvällisen syyn!

X