päivähoroskooppi vesimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 25.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Pientä muutosta tulee planeettakasaumaan kauriin merkissä, sillä kuu siirtyy tänään vesimiehen merkkiin pariksi päiväksi. Vesimiehen sosiaalinen, kekseliäs ilmaelementti voi siis tuoda pienen ylimääräisen tilan vapaalle olemiselle, ilottelulle tai huumorille. Epätavalliset keskustelut ja peli voivat kiinnostaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Jokin voi rikkoa rauhaisan jouluidyllin ja tuoda siihen hiukan sähäkkyyttä. Kyseessä voi olla vierailu paikassa, jossa puhutaan erikoisista aiheista. Yllätysvierailu voi tuoda mukavaa kaivattua vaihtelua liian tasaiseen olemiseen. Suhde kehittyisi hyvään suuntaan reissun päällä tai ulkomailla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jouluun voi liittyä tekemistä ja olemista, joka vetää sinua sisäänpäin tai katsomaan asioita jollain tavalla sivusta, etäältä. Nyt juuri kuu ystävämerkissäsi vesimiehessä saa sinut avautumaan enemmän ja tekemään ehkä yllätysvierailun tai jotain muuta yllättävää tai hauskaa. Olisiko naapurikaupungissa jotain kiinnostavaa?

Rapu (21.6.-22.7.)

Perinteillä väritetty joulunvietto jatkuu, mutta sinunkin kohdallasi kuun tulo vesimiehen merkkiin voi muuttaa asetelmia vapaammiksi tai leikkisämmiksi. Joku lähipiirissä saattaa miettiä enemmän vaikkapa lottokupongin täyttämistä tai jonkinlaiseen kisaan osallistumista. Laite voi tulla tärkeäksi yhteydenpidossa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Rakastamasi arvokkaat puitteet joulunviettoon ovat taatusti kunnossa, sen verran aikaansaava olet luonteeltasi. Kaiken pitää olla omalla paikallaan tai sitten ilmapiirin pitää olla superhyvä ja tarjota jotain poikkeuksellista. Nyt voi olla myös vierailuhetki jossain, missä poiketaan perinteistä tai panostetaan hauskuuteen.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Monilla neitsyillä on näinä viikkoina menoa aallonharjalla, ja asiat tuntuvat menevät pääosin suunnitelmien mukaan, vaikka suunnitelmat olisivat kuinka huimia hyvänsä! Olet todennäköisesti halunnut jouluusi joitain kohokohtia, ja se puolestaan voi näkyä vaikkapa jälkiruuissa, juomissa tai kattauksessa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Oletkohan sinäkin, monien vaakojen tapaan, uponnut tällä hetkellä syvälle sukusi ja perheesi syövereihin? Muu maailma voi unohtua tällaisena aikana, joka kannustaa merkkisi edustajia läheissuhteisiin ja pienen pesän lämpöön. Kuu vesimiehessä voi tuoda pelaamisen mukaan tavalla tai toisella.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jouluun on saattanut tulla mukaan jotain arkea tai puurtamista helpottavaa, tai sitten se on jatkoa kehityskululle muutama kuukausi sitten. Et ainakaan näyttäisi kokevan jouluvalmisteluja rasittavina ollenkaan, ehkä siksi että turvaudut puolivalmisteisiin tai ulkopuoliseen apuun. Keskusteluyhteys sen kun paranee!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Planeetat materiaalisiin asioihin liittyvässä kauriin merkissä tuovat sävyä sinunkin jouluusi, erityisesti siten, että keskustelut voivat nivoutua tavallista enemmän aiheisiin kuten raha, omaisuus tai vaikka taloudenhoito. Konkretia voi vallita ilmapiirissä muutenkin, mutta arvostaako joku lahjoja vain rahallisen arvon mukaan?

Kauris (21.12.-19.1.)

Tämä joulunaika sisältää ehkä enemmän värikkäitä aspekteja kuin tavallisesti. Onko se sitä, että joku ravistelee hiukan totuttuja tapoja ja laajentaa omaa reviiriään seikkailullisesti? Lahjapuolella kiinnostus laitteisiin ja vempeleisiin lisääntyy, mutta myös lautapelit voivat tuoda iloa merkkisi edustajien joulunviettoon.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Syvälliseen, henkiseen tai aistilliseen jouluusi ei näyttäisi kuuluvan kovin paljon voimakkaita ääniä tai meteliä, ja hyvinvointisi riippuu nyt paljolti rauhasta. Kuu on merkissäsi ja elävöittää kotielämää eiliseen nähden niin, että huolehdittavaa tai vahdittavaa voi olla enemmän. Jupiterin vaikutus parin päivän takaa nostattaa toiveita!

Kalat (19.2.-19.3.)

Suuri osa planeetoista pönkittää näinä viikkona suurta vilkkautta, uteliaisuutta ja vaihtelunhalua, joten liian rauhallisissa joulupöydissä voi sinun olla ajoittain vaikea olla. On myös mahdollista, että joudut toimimaan jonkinlaisena joka paikan höylänä tai kyläluutana, mutta kaikki tällainen, kuten myös auttaminen, virkistää!

X