Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 26.5.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Silloin kun tekeminen maistuu ja on mielekästä, jaksaa paljon enemmän. Miksi ihmeessä emme tänään sunnuntaina tekisi jokaisesta askeleesta juhlaa jollakin ihmeen konstilla. Taidanpa tarjota kurssilaisille lyhennetyn sunnuntain ja vien kaikki munkkikahville. Entä Sinä?

Oinas

Joku sinulle tärkeä asia saa tänään uutta tuulta siipiensä alle. Käytä tilaisuus hyväksesi ja ota vastaan kaikki mahdollinen apu jota tarjotaan. Olet monella tapaa onnettaren suosiossa.

Härkä

Vitaalisuutesi on hyvissä kantimissa ja jollain tavalla sinun täytyy päästä purkamaan puhtiasi tai muuten iskee armoton tylsyyden aalto hetkellisenä hyökynä niskaasi. Tiedät mikä sinua eniten kiinnostaa. Sinne siis.

Kaksonen

Tämä päivä saattaa tuntua yllättävän takkuiselta, ellet ole vielä löytänyt omaa paikkaasi ja asemaasi tässä elämässä. Turhuudet eivät nyt jaksa kiinnostaa, joten lienee aika uudistaa jotain jo tässä päivässä.

Rapu

Ihmistuntemuksesi ja samanaikainen energisyytesi tekee sinusta tänään suositun seuralaisen. Katseet kääntyvät perääsi ihastuneiden huokausten saattelemana, sillä voimasi on kiehtovaa ja puoleensa vetävää.

Leijona

Sinua saatetaan pyytää yllättäen johonkin tehtävään, tapahtumaan tai illanviettoon. Kutsu kannattaa ottaa vastaan, vaikka vaistosi kilkuttaisivat varoituskelloja. Luvassa on positiivista jännitystä, jonka yliherkkä omatuntosi pyrkii rajaamaan pois kokemustesi piiristä.

Neitsyt

Tämä on vauhdikas päivä ja parhaimmillaan myös menestyksellinen, mikäli pystyt vastaamaan sinulle esitettäviin haasteisiin tai kutsuihin epäröimättä. Elätkö sinä omaasi vai jonkun toisen elämää? Mieti sitä ja vastaa kyllä!

Vaaka

Hetkelliset ahdistuksen tuntemukset ovat viestejä jostakin kesken olevasta asiasta, joka pitäisi ottaa vielä tänään tehokkaasti käsittelyyn. Tiedät kyllä mistä on kysymys, joten älä siinä enää ihmettele vaan toimi.

Skorpioni

Tänään kannattaisi tehdä mahdollisimman itsenäisiä ja jopa uhmakkaita siirtoja, sillä ne johdattavat sinua outoon mutta varmasti oikeaan suuntaan. Ihminen ilman pientä seikkailua silloin tällöin on henkisesti kuollut.

Jousimies

Älä ihmettele, jos tänään kohtaat ihmisiä, jotka saavat veresi kiehumaan. Jollain tavalla he pystyvät manipuloimaan elämääsi. Älä anna heille tätä mahdollisuutta suuttumalla sen enempää. Käytä kiehuva voimasi sellaisen päätöksen tekemiseen, joka palauttaa ohjat omiin käsiisi.

Kauris

Parhaimmillaan sinulle sataa useampiakin mahdollisuuksia tehdä tästä päivästä kiinnostava ja erilainen. Vastaa ainakin yhteen myöntävästi, sillä juuri tällaisissa yllättävissä tarjouksissa on elämisen makua.

Vesimies

Et tahdo saada kunnon otetta sellaisiin asioihin, joiden motivaatio on kateissa. Ellei joku asia ota sujuakseen, niin jätä se mieluummin tältä päivältä hoitamatta, sillä elämäsi kannalta menestyksellistä on vain mielekäs tekeminen.

Kalat

Älä hukkaa tätä päivää, sillä kaikki mihin tartut innostuneena ja motivoituneena saa aivan erityistä, menestykseen johtavaa tuulta purjeisiinsa. Anna itsellesi lupa valita tekemisesi uudella tavalla.

X