Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 26.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu, Merkurius ja Venus ovat kaksosissa, mikä yleensä sopii sinulle ja saa sinut innostumaan ja iloitsemaan asioista helpommin ja laittamaan murheet kauemmas. Tarve yhteydenpitoon on entistä suurempi ja kenties olet yhteyksissä johonkin ihmiseen pitkästä aikaa. Puhumisella selviää monta asiaa myös suhteessa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Merkillesi tyypillisiä aihealueita ovat maalliset asiat, konkretia ja aistit, ja tällä hetkellä saat näitä olomuodollesi tyypillisiä kokemuksia. Ehkä panostat täysillä täydellisen linnasi tai lomapaikkasi kunnostamiseen tai täydellisen keittiön luomiseen. Tai sitten panostat hankintoihin, joilla saat ostohimon laannutettua.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Toiminta laajemmissa yhteyksissä, verkostoissa tai ryhmissä, erilaisia palikoita yhdistellen, on yhä ajankohtaista ja voi vahvistaa yhteyksiäsi tulevaisuuden varalle. Koska merkissäsi on paljon planeettoja näinä päivinä, saat hyvän yhteyden itseesi, olemustasi ja ulosantiasi kohentaen. Tunne-elämä voimistuu!

Rapu (21.6.-22.7.)

Juuri nyt ei ole koiraa karvoihin katsominen. Eli kannattaa olla luottamatta siihen, miltä asiat näyttävät pintapuolisesti, sillä energiat suuntaavat katsomaan sisäänpäin, todellisiin aikeisiin ja motivaatioihin. Jos olet tekemässä sopimuksia, kannattaa tarkistaa taustat hyvin. Miten olisi riippumatossa lueskelu?

Leijona (23.7.-22.8.)

Osallistumisesi voi olla poikkeuksellisen voimallista, oli se sitten osallistumista paikallisiin seuroihin, liikuntaryhmiin tai vaikkapa avantgardistiseen tai avustustoimintaan. Planeettaenergiat vievät joka tapauksessa pois kiinteän arjen maailmasta korkeampiin sfääreihin. Tunnekin voi syttyä siellä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Selkeiden päämäärien laatiminen voi tulla syystä tai toisesta ajankohtaiseksi, ja monet asiat on syytäkin laittaa jo järjestykseen syksyä varten. Näyttää siltä, että haluat kaikessa priimaa, myös lomailussa, mutta et ole valmis ottamaan pelkästään rennosti. Suhteenkin on hyvä vastata korkeita odotuksiasi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planetaarinen ilmapiiri on jo viikkojen ajan tukenut sitä, että toimit hyvässä yhteisymmärryksessä muiden kanssa, sillä toisten reaktiot ovat voimakkaat jonkinmoisen sooloilun suhteen. Tätä ilmapiiriä kestää vielä reilun viikon. Muutoin sinua vedetään yläilmoihin, ja upeat matka- tai kulttuurielämykset ovat sinun!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Useat planeetat ovat sektorillasi, johon liittyvät yhteiset taloudelliset asiat, joten näiden parissa riittää pohdintaa. Resurssien ja tehtävien jakaminen voi myös olla ajankohtaisia. Voit olla tavanomaista kiinnostuneempi kaikesta, mitä verhojen takana tapahtuu, ja suhteen erotiikka on hyvä pitää mielessä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Näihin päiviin tiivistyy todennäköisesti intensiivistä kanssakäymistä, tapaamisia tai sopimisia erilaisista seikoista. Kiireessä voi tulla hermostumista tai lausuttua vääriä sanoja puolin ja toisin, mutta yritä omalta osaltasi pitää yhteydet positiivisina. Hyvin puhelias ihminen saattaa tehdä sinuun vaikutuksen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kotiasioiden piirissä on voinut olla jo viikkotolkulla seikkoja, joihin on pitänyt tarttua aktiivisesti ja aloitteellisesti, ja tämä jatkuu vielä. Kuntosikin on saattanut nousta tämän voimakkaan Marsin vaikutuksen johdosta! Nyt juuri arki painottuu entisestään, ja yksityiskohtiin pitää paneutua. Pidä terveyttä yllä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Uranus-planeetan pitkäaikaisia heiluttelevia voimia lukuun ottamatta sinulla on melkein kaikki planeetat puolellasi, ja niiden harmoninen vaikutus voi ajoittain vaikuttaa uskomattomalta. Voit saada sydämesi kyllyydestä haluamaasi viihdettä tai pelejä, tai sitten kohtaat ihmisen, jonka vaikutus on lumoava!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kiinnostus maaseutuun, kotiseutuun tai perinteisiin on monilla merkkisi edustajilla juuri nyt erittäin voimakasta. Ehkä ahmit kirjoja menneisyydestä tai vaikkapa jonkun alueen taiteen historiasta. Matkustamisessa ei kannata olla liikkeessä koko ajan, sillä planeetat vetävät sinua enimmäkseen paikoilleen.

X